Daemonos Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Άν έχει κανείς το Black Flag στο Steam και δέν το θέλει (τερματίσει, βαρέθηκε κτλ κτλ), ας μου στείλει pm
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 φιλε μου μόλις ''περασεις'' ενα κωδικο παιχνιδιου στο steam/origin κτλ δεν ειναι πλέον ανταλλάξιμος....
Liakos10 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 αν εχεις ενα κλειδι και θες να το ανταλλαξεις υπαρχει safe τροπος;
takjar Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 αν εχεις ενα κλειδι και θες να το ανταλλαξεις υπαρχει safe τροπος; Μπορείς να μου ορίσεις τι εννοείς όταν λες "safe τρόπος" ? Ουσιαστικά εάν δεν τον εμπιστεύεσαι τον άλλο ότι εργαλείο και εάν χρησιμοποιήσεις για την ανταλλαγή, ο άλλος μπορεί να στην φέρει. Εάν δεν κάνεις γραπτό συμβόλαιο με τον άλλο δεν είσαι 100% safe. Ή εννοείς ότι εμπιστεύεσαι τον άλλο, αλλά δεν θες να σε παρακολουθεί η NSA, το Steam κλπ? Εγώ και στο chat του Steam έχω στείλει steam key πάντως και δεν είχαμε πρόβλημα. Όπως επίσης insomnia pm, skype, hangout, email. Εάν θες κωδικοποιημένο ανώνυμο chat χρησιμοποίησε το https://crypto.cat/ Δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να θες, sorry εάν δεν κατάφερα να βοηθήσω 1
dimem Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Έχω εδώ και καιρό κλειδί για Mafia 2 αν ενδιαφέρεται κάποιος.
bad_freddy Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Μου έχουν ξεμείνει τα Serious Sam 3 BFE Batman Arkham City GOTY Trine 2 Complete Story Όποιος έχει τίποτα για ανταλλαγή ας το πει να ξεμπερδεύω με τα διπλά παιχνίδια. ΥΓ. Πληροφοριακά γλυκοκοιτάζω το Splinter cell conviction αν κάποιος το έχει για ανταλλαγή με το Batman ή το SS3. Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2013 από bad_freddy
Liakos10 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Μπορείς να μου ορίσεις τι εννοείς όταν λες "safe τρόπος" ? Ουσιαστικά εάν δεν τον εμπιστεύεσαι τον άλλο ότι εργαλείο και εάν χρησιμοποιήσεις για την ανταλλαγή, ο άλλος μπορεί να στην φέρει. Εάν δεν κάνεις γραπτό συμβόλαιο με τον άλλο δεν είσαι 100% safe. Ή εννοείς ότι εμπιστεύεσαι τον άλλο, αλλά δεν θες να σε παρακολουθεί η NSA, το Steam κλπ? Εγώ και στο chat του Steam έχω στείλει steam key πάντως και δεν είχαμε πρόβλημα. Όπως επίσης insomnia pm, skype, hangout, email. Εάν θες κωδικοποιημένο ανώνυμο chat χρησιμοποίησε το https://crypto.cat/ Δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να θες, sorry εάν δεν κατάφερα να βοηθήσω εννοω κατι παρομοιο σαν την ανταλλαγη του στεαμ, και οχι δεν εννοω αν με παρακολουθουν απλα να μην μου την φερει αυτος που θα κανω την συναλλαγη Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2013 από Liakos10
Havik Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Έχω τα steam: 1. Guardians of Middle Earth + DLC 2. Cities in Motion 3. Victoria II 4. Mirror's Edge και Origin 5. Sims 3 + Starter Pack (Expansion Pack Late Night + Expansion Pack High End Loft Stuff + Date Night DLC) Δεν ψάχνω κάτι συγκεκριμένο. + Garry's Mod (steam)
katsikoula Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 έχω και εγώ παιχνίδια για ανταλλαγή. κοιτάξτε τηνν υπογραφή μου. προτάσεις μέσω pm.
takjar Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 εννοω κατι παρομοιο σαν την ανταλλαγη του στεαμ, και οχι δεν εννοω αν με παρακολουθουν απλα να μην μου την φερει αυτος που θα κανω την συναλλαγη Σου απάντησα τελικά; Ή δεν είσαι ικανοποιημένος; Εάν δεν τον εμπιστεύεσαι τον άλλον δεν γίνεται τόσο απλά. Για να γίνει αυτό που λες θα έπρεπε να γινόταν στο steam να μπορούμε να μετατρέπουμε τα keys σε gift games αντικείμενα tradable στο steam. Πράγμα που δεν γίνεται, ούτε πρόκειται να γίνει στο άμεσο μέλλον. 1
Zapee995 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Εε αν δεις τον αλλο με 2 post να ανταλλαζει το BF4, μακρυα...απλη λογικη. 1
dimitris21gr Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Έχω κλειδιά από: Dead Space Crysis 2 Maximum Edition Medal of Honor Mirror's Edge Command and Conquer Red Alert 3 - Uprising Burnout Paradise The ultimate Box Populous Ενδιαφέρομαι για ανταλλαγή με κάποιο Batman, αλλά γενικότερα πείτε μου με μήνυμα τι έχετε εσείς.
bad_freddy Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Μου έχουν ξεμείνει τα Serious Sam 3 BFE Batman Arkham City GOTY Trine 2 Complete Story Όποιος έχει τίποτα για ανταλλαγή ας το πει να ξεμπερδεύω με τα διπλά παιχνίδια. ΥΓ. Πληροφοριακά γλυκοκοιτάζω το Splinter cell conviction αν κάποιος το έχει για ανταλλαγή με το Batman ή το SS3. updated
SOADNICK Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Έχει κανείς Trading Cards για το Saints Row The Third? Αν ναι, θέλω 4, μπορώ να δώσω 4 (3x Shaundi, 1x Kinzie) από το Saints Row IV. PM me!
Στεφανος123 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Εχω κλειδια για ανταλλαγη origin : Dead space Burnout paradise: The ultimate boxcrysis 2 maximum editionmirror's edgeCommand & conquer:Red Alert 3-Uprising Δεν θα με χαλαγε κανα FEAR 3,Batman,hitman absolution.Αν εχετε αλλα στειλτε ενα πμ. Επεξ/σία 12 Δεκεμβρίου 2013 από Στεφανος123
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα