SOADNICK Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Διαθέσιμα και τα: Scribblenauts Unlimited Batman: Arkham Asylum GOTY F.E.A.R. F.E.A.R. 2 Project Origin F.E.A.R. 3 Arkham City, Arkham Origins DLC και LOTR War in the North χρησιμοποιήθηκαν. Για τα υπόλοιπα παιχνίδια δεν ξέρω σίγουρα αν θα τα δώσω, αλλά αν θέλετε κάποιο, PM για ανταλλαγή. Είναι αυτά: Guardians of Middle-earth Guardians of Middle-earth Smaug's Treasure DLC Gotham City Impostors: Professional Kit Mortal Kombat Arcade Kollection Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bad_freddy Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Ας ανανεώσω και εγώ την λίστα μου με τα περισσευούμενα παιχνίδια για ανταλλαγή Steam keys: Batman AC GOTY Τitan quest Dead Space LIMBO Trine 2 Complete story Origin keys: Burnout Paradise the ultimate box Mirror's edge Έφυγε το Mark of the ninja και προστέθηκε το Batman Arkham City GOTY Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2013 από bad_freddy Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Avatar_GR Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Διαθέσιμα τα: Batman™: Arkham Asylum GOTY, F.E.A.R. 2: Project Origin, F.E.A.R. 3, Lord of the Rings: War in the North ότι παιχνίδι έχετε που δεν το θέλετε δεκτό.... (εκτός από κάτι καμένα παιχνίδι με Pixel σαν την παλάμη μου,όλα τα άλλα δεκτά) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Εγώ έχω τα εξής για το steam Dead Space Burnout Paradise: The Ultimate Box Crysis 2 Maximum Edition Medal of Honor Mirror's Edge Command & Conquer: Red Alert 3 Ενδιαφέρομαι για Bioshock Infinite ή Far Cry 3 άμα τα θέλει κανεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 sorry για το offtopic αλλα επειδή δεν ασχολούμαι και πολύ με steam , τα κλειδιά που σας περισσεύουν που τα βρίσκεται ?τα αγοράζετε οταν τα βάζουν σε τρελές προσφορές και αργότερα τα ανταλλάζετε? η τα κερδίζεται σε διαγωνισμούς ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spirit)earth)aflame Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 humble bundles, και άλλα bundles που παίζουν είναι κυρίως νικοψ παίζουν και giveaways, έχε το νου σου στο Προσφορές παιχνιδιών εδώ στο pc games 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ssns Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Και εγω εχω Fear 2 origin project και Fear 3 οποιος ενδιαφερεται για ανταλλαγη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikolaos91 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) ανταλαζω τα παρακατω παιχνιδια με οτι εχετε να δωσετε οποιος ενδιαφερετε να στειλει ΠΜ Batman™: Arkham Asylum GOΤΥ Batman™: Arkham City GOTY Mortal Kombat Kollection Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2013 από nikolaos91 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Εχω ARMA Cold War Assault και ζηταω οτι να ναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Daemonos Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Ψάχνω Deadfall adventures Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Havik Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Έχω τα steam:Guardians of Middle Earth + DLCCities in MotionVictoria IIMirror's Edge και Origin Sims 3 + Starter Pack (Expansion Pack Late Night + Expansion Pack High End Loft Stuff + Date Night DLC) Δεν ψάχνω κάτι συγκεκριμένο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Εγω τα εχω στην υπογραφη!!! Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2013 από Επισκέπτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) οποιος θελei το - the ship- εχω 1 gift καρτα ακομα, ας μου στειλει μνμ email να που τη στειλω απο το steam Επεξ/σία 21 Νοεμβρίου 2013 από Επισκέπτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Daemonos Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 έχει κανείς torchlight 2? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takjar Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Έχω βλέπε υπογραφή, θέλω Braid και SuperMeatBoyΕπίσης έχω διάφορα κουπόνια και κάρτες. Όσον αφορά το Batman Arkham Asylum είναι Retail η έκδοση που έχω και δεν έχω δοκιμάσει εάν ενεργοποιείται στο Steam ακόμα. Πως και έχασα το Humble Bundle αυτό δεν έχω ιδέα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα