takjar Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Πως δίνεις τα κουπόνια που έχεις γιατί αρκετά δεν τα χρησιμοποιώ και αντί να λήξουν καλύτερα να τα δίνω. Με trade μόνο σε φίλους σου, οπότε πρέπει να γίνετε φίλοι με κάποιον που θες να τα ανταλλάξεις. Εχω keys που δεν εχω χρησιμοποιησει απο Humble Bundle(Δεν τα ειχα παρει as a gift) μπορω να τα δωσω αυτα η δεν?? Ναι μπορείς να τα δώσεις, αρκεί να τα κάνεις copy paste σε κάποιο chat μεταξύ σας (κατά προτίμηση όχι του steam, προς αποφυγή ban) Από κει και πέρα υπάρχουν θέματα εμπιστοσύνης Επεξ/σία 28 Σεπτεμβρίου 2013 από takjar Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Και κάνεις invite το trade και από εκεί δίνεις τα κουπόνια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOADNICK Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Και κάνεις invite το trade και από εκεί δίνεις τα κουπόνια? Ναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Ναι, μπορείς. Ok thanks. Μετά απο ψάξιμο στα διάφορα accounts μου απο καταστήματα κλπ. βρήκα ότι έχω διπλά τα παρακάτω για ανταλλαγή Steam: Metro 2033 Titan quest Dead Space Warhammer 40k Space Marine Red faction Armageddon STALKER shadow of chernobyl Darksiders Bastion LIMBO Mark of the ninja Trine 2 Complete story Cave Story+ Avadon the black fortress Cogs Zen Bound 2 Superbrothers Sword & Sworcery Splice Crayon Physics Deluxe Origin: Burnout Paradise the ultimate box Mirror's edge Έχω κλειδιά για τα: FTL: Faster than light Brutal Legend Eeets munchies A virus named tom RocketBirds Το kalypso bundle με τα tropico 3, sine mora, skydrift, anna. Πες μου αν σε ενδιαφέρει να ανταλλαξεις κανενα με το cave story. Και οποιος αλλος θελει κατι απο αυτα μου λεει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Brandtobrand Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Χαρίζονται κουπόνια εκ πτωτικά στεαμ, όποιος θέλει....χαμένα θα πάνε έτσι κ αλλιώς (ισχύουν από 15 μέχρι 30 Οκτώβρη) - 90% Pressure - 66 Divekick - 66 Ultraton - 50 Sequence - 50 Triple Town - 25 για κάποια dlcs του train simulator - 10 Toki Tori 2 - 10 Shadow Warrior Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Θα με ενδιέφερε το Divekick κουπόνι αν δεν το έχεις δώσει ήδη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimem Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Εξακολουθώ να έχω ένα κλειδί διαθέσιμο για Mafia 2. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Χαρίζεται από εμένα το shadow warrior -10% Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Brandtobrand Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Παίδες, δεν ξέρω αν έχει ξαναειπωθεί ,αλλά για ανταλλαγές πολύ κάλο σάιτ είναι και αυτό http://www.steamtrades.com/forum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOADNICK Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Ψάχνω κλειδί/steam gift (κυρίως) για τα Saints Row IV και Company of Heroes 2, προτίθεμαι να δώσω: Dishonored Bioshock +/ή Bioshock 2 Bioshock Infinite Tomb Raider Batman Arkham Asylum Batman Arkham City Sleeping Dogs Battlefield 3 (ORIGIN) Crysis 3 (ORIGIN) PM me για τα SR:IV/CoH 2 ή για προσφορά. Steam Profile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takjar Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Υπάρχουν κάποιες αλλαγές και δεν με αφήνει το Forum να κάνω Edit. Ίσως επειδή έχουν περάσει κάμποσες μέρες.Trade για Steam, ανταλλάσσω: Keys: Thomas Was Alone Steam Key Serious Sam HD: The First Encounter Steam Key Serious Sam HD: The Second Encounter Steam Key McPixel Steam key Guest Passes για: Red Orchestra: Ostfront 41-45 Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad - GOTY Coupons: 33% OFF Zeno Clash II 10% OFF Shadow Warrior 25% OFF Volgarr the Viking 33% OFF Foul Play 50% OFF Trine expired 50%OFF Killing Floor expired 50% OFF Sniper Elite: Nazi Zombie Army expired 90% OFF Faerie Solitaire expired 75% OFF Faerie Solitaire expired 75% OFF Ultratron expired 50% OFF Strike Suit Infinity expired 50% OFF Twin Sector expired 50% OFF Sengoku expired 66% OFF Eversion expired 66% OFF Sins of a Solar Empire: Trinity expired 50% OFF Garry's Mod expired με άλλα keys παιχνιδιών ή ακόμα και Steam Trading Cards Steam Profile: TsoliasPNγια Guest Passes και coupons μπορείτε κατευθείαν από το steam να μου τα ζητήσετε για τα keys μέσω pm, μην φάμε κανένα ban βραδιάτικοέφυγαν τα Guest Pass: Killing Floor Warhammer 40,000: Dawn of War Steam Key Proteus Steam Key The Showdown Effect Steam Key Shank 2 Steam Key Walking Dead Steam Key Trine 2: Complete Story Steam Key Indie Game: The Movie Steam Key p.s. 1 Προφανώς για τα coupons δεν χρειάζεται να μου δώσετε κάτι. Και επειδή λήγουν να μου στέλνετε για τα coupons έγκαιρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gavros10 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Εχω κλειδια για τα παρακατω. Οποιος ενδιαφεται στελνει pm Nighsky europa universalis 3 complete Trine 2: Complete Story Mark of the Ninja FTL: Faster Than Light LIMBO FEZ Bastion Mafia 2 Men of War : Red Tide Edit: Εχω και κλειδι απο κουτατο bioshock 2 που μπαινει κανονικα στο steam Επεξ/σία 16 Οκτωβρίου 2013 από gavros10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimem Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Έχω ακόμα ένα κλειδί για Mafia 2 και ιδανικά θα το αντάλλαζα με The Witcher/Bioshock/κάποιο adventure ίσως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sarandis Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Δίνω κλειδί για όλα τα dlc του mafia 75%, απο 27.94€ στα 6.99€ Αγορά απο εδώ, το κέρδισα απο την ψηφοφορία του golden joystick. aaaand it's gone! Επεξ/σία 19 Οκτωβρίου 2013 από Sarandis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sog96Ch Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Ανταλλάσσω το hitman absolution Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα