sintalkas Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) παιδιά ανταλλάζω τα εξής παιχνίδια για το steam και για το origin Crysis 2e maximum edition Steam and Origin keys Burnout Paradise:Ultimate Box steam and origin keys Dead Space 1 steam and origin keys Mirrors Edge origin key Red Alert 3 urprising origin key The Sims 3 origin key Δεκτός σε οποιαδήποτε ανταλλαγή ,στέλνετε π.μ. με το τι δίνετε και για ποιο παιχνίδι/α και σας απαντώ Επεξ/σία 18 Σεπτεμβρίου 2013 από sintalkas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tobajara Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Παιδιά έχω ένα Steam CD Key του Brutal Legend. Το ανταλλάζω με οτιδήποτε αρκεί να με ενδιαφέρει (ειδικά κάποιο grand strategy της Paradox), οπότε στείλτε σε ΠΜ τις προσφορές σας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostass13 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 battlefield 3 kai medal of honor..οποιος θελει πμ με οτιδηποτε αρκει να μην το εχω....thx Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gavros10 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Παιδιά έχω ένα Steam CD Key του Brutal Legend. Το ανταλλάζω με οτιδήποτε αρκεί να με ενδιαφέρει (ειδικά κάποιο grand strategy της Paradox), οπότε στείλτε σε ΠΜ τις προσφορές σας Το θελω! Δυστυχως ομως τωρα εχω μονο ενα κλειδι του ftl. Εχω και αλλα, αλλα δεν εχω προσβαση σε αυτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Brandtobrand Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Θέλει κανείς για ανταλλαγή τίποτα από αυτά ? Two words 2 (Gmg) capsule Fable 3 (Amazon) GDWL Sims 3 Origin Sims 3 high end loft Sims 3 late night Burnout paradise Origin Crysis 2 Origin Medal of honor Origin Mirros edge Origin C & C Red alert 3 Origin Populous Origin International Snooker Desura Eets Muchien Steam Fasterl than light Steam Rocketbirds hardboiled chickens Steam A virus named Tom Steam Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marios_geo Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Μου έκανε δώρο το gamefly, το Mafia II για steam. Επειδή το έχω ήδη, δίνεται για ανταλλαγή. EDIT: Τέλος το Mafia II. Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου 2013 από marios_geo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TikoChef Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δίνω :Sonic & all stars racing transformed[steam gift] + mark of the ninja+ trine 2 complete.Θέλω το UnderRail[steam ή desura] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimem Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Μου έκανε δώρο το gamefly, το Mafia II για steam. Επειδή το έχω ήδη, δίνεται για ανταλλαγή. Χαχαχα Μια απο τα ίδια και εδώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takjar Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Trade για Steam, ανταλλάσω: Keys: Thomas Was Alone Steam Key Serious Sam HD: The First Encounter Steam Key Serious Sam HD: The Second Encounter Steam Key McPixel Steam key Guest Passes για: Red Orchestra: Ostfront 41-45 Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad - GOTY Coupons: 50% OFF Trine expired 50%OFF Killing Floor expired 50% OFF Sniper Elite: Nazi Zombie Army 90% OFF Faerie Solitaire 75% OFF Faerie Solitaire 75% OFF Ultratron 50% OFF Strike Suit Infinity 50% OFF Twin Sector 50% OFF Sengoku 66% OFF Eversion 66% OFF Sins of a Solar Empire: Trinity 50% OFF Garry's Mod 33% OFF Zeno Clash II10% OFF Shadow Warrior με άλλα keys παιχνιδιών ή ακόμα και Steam Trading Cards Steam Profile: TsoliasPNγια Guest Passes και coupons μπορείτε κατευθείαν από το steam να μου τα ζητήσετε για τα keys μέσω pm, μην φάμε κανένα ban βραδιάτικοέφυγαν τα Guest Pass: Killing Floor Warhammer 40,000: Dawn of War Steam Key Proteus Steam Key The Showdown Effect Steam Key Shank 2 Steam Key Walking Dead Steam Key Trine 2: Complete Story Steam Key Indie Game: The Movie Steam Key p.s. 1 Προφανώς για τα coupons δεν χρειάζεται να μου δώσετε κάτι. Και επειδή λήγουν να μου στέλνετε για τα coupons έγκαιρα. Επεξ/σία 28 Σεπτεμβρίου 2013 από takjar Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bad_freddy Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Μετά απο ψάξιμο στα διάφορα accounts μου απο καταστήματα κλπ. βρήκα ότι έχω διπλά τα παρακάτω για ανταλλαγή Steam: Metro 2033 Titan quest Dead Space Warhammer 40k Space Marine Red faction Armageddon STALKER shadow of chernobyl Darksiders Bastion LIMBO Mark of the ninja Trine 2 Complete story Cave Story+ Avadon the black fortress Cogs Zen Bound 2 Superbrothers Sword & Sworcery Splice Crayon Physics Deluxe Origin: Burnout Paradise the ultimate box Mirror's edge Επεξ/σία 29 Σεπτεμβρίου 2013 από bad_freddy Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mikeasdf Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Έχω για ανταλλαγή 3-4 codes του Metro 2033 (τώρα τα βρήκα σε κάτι ξεχασμένα αρχεία). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prof_Chaos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 duke nukem for ever + Κλειδί για metro 2033 Αυτό που ψάχνω είναι το NBA2k11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Πως δίνεις τα κουπόνια που έχεις γιατί αρκετά δεν τα χρησιμοποιώ και αντί να λήξουν καλύτερα να τα δίνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Εχω keys που δεν εχω χρησιμοποιησει απο Humble Bundle(Δεν τα ειχα παρει as a gift) μπορω να τα δωσω αυτα η δεν?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SlackulatoR Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Εχω keys που δεν εχω χρησιμοποιησει απο Humble Bundle(Δεν τα ειχα παρει as a gift) μπορω να τα δωσω αυτα η δεν?? Ναι, μπορείς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα