Προς το περιεχόμενο

Game recording

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θελω να αντιγραψω ενα game ωστε μετα να το ανεβασω στο YouTube. Με το Fraps δε γινεται γιατι το παιχνιδι(ειναι ενα pinball) κολλαει, ενω με το Camtasia η κινηση ειναι σπαστη. Δοκιμασα και με τη φωτ.μηχανη μου αλλα ο ηχος ακουγεται χαλια.

Ξερετε καποιο προγραμμα που να δουλευει καλα?

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Όχι φίλε μου...

Εγώ προσωπικά βολεύομαι με το camtasia, αλλά σπανιότατα κάνω screen recording!

Αυτά στα πρότεινα, σύμφωνα με προτάσεις μελών σε άλλα forums...mrgreen.png

Δημοσ.

Δηλαδη με το Camtasia κανεις game recording με ομαλη κινηση και κανονικο ηχο?

Προγραμματα εγγραφης υπαρχουν προφανως πολλα, το θεμα ειναι ποια δουλευουν καλα:)

Δημοσ.

Δηλαδη με το Camtasia κανεις game recording με ομαλη κινηση και κανονικο ηχο?

Προγραμματα εγγραφης υπαρχουν προφανως πολλα, το θεμα ειναι ποια δουλευουν καλα:)

Κοίτα φίλε μου, όπως είπα και πριν εγώ κάνω ελαααααααχιστα εγγραφή, μια φορά στο τοοοοοοοσο!

Αυτό πάει να πει πως δεν κατέχω και πολύ το θέμα...

Πάντως να ξέρεις, πως η μη ομαλή κίνηση και ο διακεκομμένος ήχος, είναι [και] ευθύνη HardWare...

Δημοσ.

Η κινηση και ο ηχος ειναι μια χαρα φιλε μου, στο recording ειναι που χαλανε...

Συνηθως δεν υπαρχει ιδιαιτερο προβλημα με εγγραφη μεσω Fraps, αλλα στο συγκεκριμενο που ειναι εξομοιωτης φλιπερ(Visual PinMame) το Fraps για καποιο λογο κολλαει.

Δημοσ.

Η κινηση και ο ηχος ειναι μια χαρα φιλε μου, στο recording ειναι που χαλανε...

Και εγώ για το recording αναφέρθηκα, όχι για το παίξιμο...

Δημοσ.

Συνηθως δεν υπαρχει ιδιαιτερο προβλημα με εγγραφη μεσω Fraps, αλλα στο συγκεκριμενο που ειναι εξομοιωτης φλιπερ(Visual PinMame) το Fraps για καποιο λογο κολλαει.

Εκτός από το παιχνίδι, επιβαρύνει το σύστημα σου και το fraps...

Εδώ έχουν αναφερθεί frame drops, μόνο και μόνο επειδή εμφάνιζε εν ώρα παιχνιδιού σε πόσα fps τρέχει το εκάστοτε παιχνίδι...

Πόσο μάλλον εσύ που κάνεις και εγγραφή!

Δημοσ.

Μα για εγγραφη μιλαμε.

Οπως ειπα, για καποιον λογο το Fraps δε κανει καθολου εγγραφη στο PinMame.

Για πες μας μια το σύστημα σου...

Δημοσ.

Mην ανησυχεις, δεν υπαρχει θεμα ανεπαρκους συστηματος.

Αυτο που δεν προσεξες οτι ειπα ειναι οτι το Fraps ειδικα στο PinMame δε δουλευει. Εχω γραψει πολλα αλλα games και με κατωτερο συστημα.

Δημοσ.

Mην ανησυχεις, δεν υπαρχει θεμα ανεπαρκους συστηματος.

Αυτο που δεν προσεξες οτι ειπα ειναι οτι το Fraps ειδικα στο PinMame δε δουλευει. Εχω γραψει πολλα αλλα games και με κατωτερο συστημα.

Ε, τι να σου πω!

Και εγώ είπα ''Δεν κατέχω πολλά πράγματα από εγγραφείς οθόνης''

Πάντως και εδώ αναφέρει το πρόβλημα σου! http://www.hyperspin...read.php?t=2465

Οπότε δοκίμασε αυτά τα 2 που σου πρότεινα παραπάνω, ειδάλλως βολέψου με την σπαστή εικόνα του Camtasia!rolleyes.gif

Ωστόσο όλο και κάποιος που θα γνωρίζει περισσότερα περί εγγραφών από εμένα, θα σε βοηθήσει!mrgreen.png

Δημοσ.

To θεμα δεν ειναι απλα η εγγραφη απ την οθονη αλλα η πιστη εγγραφη ενος game χωρις να χανονται frames. Στο φλιπερακι ειναι σημαντικο να μην χανεται κανενα κατα τη κινηση της μπαλας, ωστε αυτη να φαινεται ομαλη και φυσικη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...