Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας παιδια.Εχω ενα λαπτοπ και χρειαζομαι να περασω καποια αρχεια απο το σταθερο υπολογιστη μου σε αυτο.Περνωντας σημερα απο ενα βιντεο κλαμπ αγορασα ενα καλωδιο (αρκετα φθηνα) που και στις 2 ακρες υπαρχει θυρα usb.Γινεται μεσω αυτου να κανω μεταφορα αρχειων?Αν ναι πως τι ρυθμισεις πρεπει να κανω? Δεν υπηρχε καποιο σχετικο driver με το καλωδιο αυτο.

Δημοσ.

τα αρχεια ειναι μερικα giga bytes.Ναι συνδεονται στο ιδιο ρουτερ το λαπτοπ μεσω wifi και το αλλο pc μεσω ethernet

Ωραία εάν κανείς κοινή χρήση εναν φάκελο θα μπορείς απο το ενα pc να μεταφέρεις πράγματα στον άλλον .

Δες παρακάτω πως μπορείς να το κανείς

http://www.youtube.com/watch?v=70DlzwdGEeA

Δεν καταλαβαινω πολυ τη διαδικασια ..μου φαινεται λιγο πολυπλοκη.

Δημοσ.

εγω εχω 2 υπολογιστες (λαπτοπ) και οι δυο συνδεονται με το ρουτερ ασυρματα.Ο ενας εχει 7 και ο αλλος ΧΡ.Οταν παω να ανοιξω απο το δικτυο του λαπτοπ με τα 7 τον κοινοχρηστο φακελο του αλλου μου ζητα κωδικο προσβασης.παραθετω και μια εικονα για να βοηθησει.τι μπορω να κανω σε αυτη την περιπτωση?

diktuo.jpg

Δημοσ.

Για δες και αυτό .Εάν δεν μπορείς να το κανείς ουτε αυτό, εάν θέλεις μπορώ να στο κάνω εγώ μέσω internet

http://www.youtube.com/watch?v=9QtrzRdCzGE&feature=related

Τη διαδικασια αυτη την εκανα..ομως που θα βρω τον φακελο αυτον απο το αλλο pc??

Δημοσ.

Έχεις κάνει κάποιον φάκελο κοινόχρηστο ;

μα εχεις δικιο!δεν ξερω τι εγινε και δεν ειχα κοινοχρηστο φακελο στον λαπτοπ και δεν μπορουσα να μπω.Τωρα ειναι ολα οκ!Σε ευχχαριστω πολυ!

Δημοσ.

Τη διαδικασια αυτη την εκανα..ομως που θα βρω τον φακελο αυτον απο το αλλο pc??

Πάνε στον υπολογιστή μου και πατά εκεί που λέει δίκτυο αριστερά .Λογικά εάν έκανες σωστά την διαδικασία θα σου εμφανίσει το pc και θα δεις τον κοινόχρηστο φάκελο.

μα εχεις δικιο!δεν ξερω τι εγινε και δεν ειχα κοινοχρηστο φακελο στον λαπτοπ και δεν μπορουσα να μπω.Τωρα ειναι ολα οκ!Σε ευχχαριστω πολυ!

Να σε καλα

• 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα χρησιμοποιώ το θέμα αυτό για να μην ανοίγω καινούργιο

Μπορώ να συνδέσω το σταθερό υπολογιστή με τον λάπτοπ με σκοπό να χρησιμοποιήσω την οθόνη του λάπτοπ?

Δλδ αντί για οθόνη σταθερού υπολογιστή να χρησιμοποιήσω αυτη του λαπτοπ( μέσω του μπλέ βύσματος)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...