Heatspreader Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Αναφέρει ο Loucifer χαρακτηριστικά νούμερα που ισχύουν σε τέτοιες περιπτώσεις: +12 σε σχετικά ελαφρύ παιχνίδι (αν έπιανε 80 καρέ η κάρτα, με τα 92 πλέον κάνει αρκιβώς τα ίδια σε ένα Dirt2 πχ), ενώ από την άλλη είδε +5 σε βαρύ παιχνίδι. Να πω ήταν ένα Warhead που από 19-20 πήγε στα σχεδόν playable 24-25 καρέ, πάει στα κομμάτια το τσίτωμα. Αλλά αξίζει να ζορίζεις την κάρτα? Αξίζει το ρίσκο? Αξίζει την κατανάλωση? Αξίζει το θόρυβο? Με λίγα λόγια το Dirt έπαιζε από πριν τέλεια και μετά το κλοκάρισμα έπαιζε και πάλι τέλεια. Καμία διαφορά. Το Warhead δεν έπαιζε πριν το κλοκάρισμα και συνέχισε να μην παίζει και μετά το κλοκάρισμα. Επιπλέον, όλοι γνωρίζουμε όταν το ανέβασμα των ρολογιών ή το ισοφάρισμα ενός μεγαλύτερου μοντέλου ποτέ δεν μετατρέπει μία 5850 σε 5870 100%. Ακόμη και ίδιες επιδόσεις να έχουν, η πρώτη θα δουλεύει τσίτα και η δεύτερη ρελαντί... Εννοείται. Για να πω την αλήθεια, η 5850 που είχα ήταν η πιο καλή κάρτα γραφικών που πέρασε ποτέ από τα χέρια μου, στην κυριολεξία κάρτα-σταθμός και σημείο αναφοράς θα έλεγα: δυνατή (και τότε και τώρα ακόμη), αξιόπιστη και ΗΣΥΧΗ με τον στοκ-cooler (δεν την άκουσα ΠΟΤΕ να ξεπερνά το 21%). Άσε την καρτούλα σου ως έχει και κάεν OC μόνο για το σπορ! Προτιμώ nVidia, αλλά και εγώ με την 5870, είμαι πολύ ευχαριστημένος. Χρόνια Πολλά και καλές γιορτές σε όλους!
LouCi4er Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Εγω συμφωνω και με τους δυο,Navu και Heatspreader.Για την ιστορια το ελαφρυ παιχνιδι ηταν το Prince of Persia το οποιο απο ~80 πηγε 90κατι (δεν τα θυμαμαι και ακριβως,πανω απο 1 χρονος περασε).Το βαρυ δεν θυμαμαι,παιζει να ηταν και το Metro.Μια χαρα ειναι η 5870 στα στοκ ρολογια,δεν νομιζω οτι προκειτε να κερδισει καποιος κατι το ιδιαιτερο πιεζοντας την.Απο την αλλη εχω ψιλοξενερωσει με τον shinigami που τον εχει δυσκολεψει τοσο πολυ το κλοκαρισμα.Πραγματικα ειναι παρα πολυ απλο,καμια σχεση με cpu που μπαινουν στην μεση NB,HT,Μνημες κτλ.Ενας πυρηνας ειναι και ενα ρευμα.
Heatspreader Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Το Metro μιλαμε για DX9 ετσι; Σε DX11 το παιχνιδι εχει προβλημα.
LouCi4er Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Να σου πω την αληθεια δεν θυμαμαι.Σε dx11 ομως τι προβλημα εχει?
ColdFusion Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Σερνεται. Oντος τι κ@λοπαιχνιδο ειναι αυτο(μιλαω για dx11) στην αρχη με την 6970 λεω ενταξει θα το παιζω για πλακα . Ελα που αν θες να βαλεις κανενα φιλτρο παραπανω καμια παραπανω λεπτομερεια δεν ... Τωρα που εβαλα την δευτερη καρτα μπορεις να πεις οτι παιζει με max λεπτομερειες σε playable frames. Επισης τεραστια διαφορα το crisys 2 απο dx9-dx10 σε dx11....
shinigami Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Το προβλημα μου κυριως ηταν οτι δεν ημουν σιγουρος αν κανω σωστα τα τεστ στο furmark,αυτο ζηταγα,μα πως γινεται να μου κανει rr ο Driver οταν οι θερμοκρασιες ειναι κατω απο 60C κατα την διαρκεια του testing στο furmark?!?! υπεθεσα απο την αρχη οτι αυτο το προγραμμα ηταν κατι σαν OCCT,intel burntest κτλπ αντιστοιχο στις καρτες γραφικων..οταν μου εξηγησατε τι παιζει,καταλαβα....(ΑΡΓΗΣΑ αλλα το καταλαβα )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα