Vice Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Καλα που μου το επισήμανες. Αύριο στον καφέ θα πετάξω το τροφοδοτικο πάνω στο τραπεζι και θα ψαρωσουν όλοι από την απέραντη χλιδή που με διακατέχει.
Necro17 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 ειναι εξυπνη κινηση για να δειξεις αυτη τη χλιδη που λες
Haldol Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Έτσι, έτσι, βγάλε και την ψύκτρα των 50€ μετά (που αυτήν έχω κι εγώ by the way ) να ψαρώσουν τα γκομενάκια. Εγώ θα βγάλω το κωλόχαρτο, ο καθένας δείχνει τη χλίδα του με ό,τι μπορεί. Τέλος πάντων, την κάνω για ύπνο. Ελπίζω να μη βρω κάνα ban αύριο πρωί και στους δυο μας γιατί το χε**με η αλήθεια είναι.
MoviemakerGr Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Oλη αυτη η ιστορια για να μας περιγραψεις πως πληρωσες 2ευρω για ενα application για να στοχευσεις το πιατο στο δορυφορο, ενω μπορεις καλιστα να το κανεις χωρις πεδιομετρο, απλα με τον αποκωδικοποιητη σου? Που στην τελικη τετοιο application υπαρχει και στο android (dishpointer) και το βρισκεις δωρεαν μεσω του θειου. Ουτε jailbreak ουτε ιστοριες για αγριους. Και που στην πιο τελικη, δεν το χρειαζεσαι καν ουτε το application. Βλεπεις που κοιτανε τα αλλα πιατα στις ταρατσες και το γυρνας εκει κανοντας δοκιμες ποτε θα ερθει σημα. YΓ. Μην μου πεις οτι με το application εκανες την ρυθμιση του πιατου. Με το application απλα προσανατολιστηκες προς τα που θα κοιτα το πιατο. Θελω να πω το 85% σημα που λες, ουδεμια σχεση εχει με το application, διοτι στις μικρορυθμισεις για το τελικο σημα, το μονο που γινεται να σε βοηθησει ειναι το πεδιομετρο. ΥΓ2. Καμια σχεση ενα πεδιομετρο με ενα application που σου λεει οτι ο δορυφορος που θες "ειναι κατα κει μερια". Μη τα συγχεουμε ανευ λογου. Η Ημιμάθεια είναι χειρότερη της αμάθειας.. .. αλλά αυτό δεν με πολυενδιαφερει ξέρεις.. αλλά ούτε αν θα πάρεις ποτέ iPhone k μάθεις μ'ενδιαφερει,και να σου πω ούτε όταν θα προσπαθήσεις να προσανατολίσεις πιάτο 90 cm χωρίς πεδιομετρο μ'ενδιαφερει,, αλλά ξέρεις τι μ'ενδιαφερει ? Ότι δεν χρειάζεται να υποστηρίξω καμιά συσκευή μου, ακόμα και το τελευταίο καμάρι - απόκτημα της υπογραφής μου ούτε καν καμιά ποδοσφαιρική ομάδα για να έχω οντότητα ναι αυτό μ'ενδιαφερει και το έχω χτίσει τόσο καλά όλα αυτά τα χρόνια που κανείς δεν μπορεί καν να το κουνήσει... Περιέγραψα μια εμπειρία μου.. όχι για να πείσω ούτε για να αντιπαρατεθω, απλά για την γνώση.. Αν θελήσεις να μάθεις ότι η συσκευή μου δεν είναι Jailbreak η αν θελήσεις να μάθεις ότι η συγκεκριμένη εφαρμογή έχει την δυνατότητα ακουμπώντας την συσκευή στο πιάτο να έχεις ρύθμιση ακριβείας αν θελησεις να μάθεις να είσαι περήφανος γι'αυτο που έχεις και ότι δεν χρειάζεται να προσπαθήσεις ν'αμφισβητησεις, μειώσεις του άλλου για να το καταφέρεις αυτό, τότε καντο .. ποτέ δεν είναι αργά και για κανέναν.. ασχετο. απο τις αγγελίες εδω? γτ ψαχνει και μια φιλη μου. 95% την ειχα ψησει να παρει το neo v και τελικα θελει iphone... Έχει παντού φίλε μου όπου έχει αγγελίες, εγώ συγκεκριμένα το βρήκα από iPhone Forum.
Donacgreece Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Vice είσαι στην καλύτερη αγενεστατος! Το ονομα apple είναι luxury όπως λες όπως και ένα laptop vaio είναι πολυ ποιο ακριβο απο ένα aver με πολυ καλύτερα χαρακτηριστικά! Μια BMW άδεια εντελώς είναι πολυ ποιο ακριβή απο ένα Kia fool extra!
Stavrakas13 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Vice είσαι στην καλύτερη αγενεστατος! Το ονομα apple είναι luxury όπως λες όπως και ένα laptop vaio είναι πολυ ποιο ακριβο απο ένα aver με πολυ καλύτερα χαρακτηριστικά! Μια BMW άδεια εντελώς είναι πολυ ποιο ακριβή απο ένα Kia fool extra!
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Η Ημιμάθεια είναι χειρότερη της αμάθειας.. .. αλλά αυτό δεν με πολυενδιαφερει ξέρεις.. αλλά ούτε αν θα πάρεις ποτέ iPhone k μάθεις μ'ενδιαφερει,και να σου πω ούτε όταν θα προσπαθήσεις να προσανατολίσεις πιάτο 90 cm χωρίς πεδιομετρο μ'ενδιαφερει,, αλλά ξέρεις τι μ'ενδιαφερει ? Ότι δεν χρειάζεται να υποστηρίξω καμιά συσκευή μου, ακόμα και το τελευταίο καμάρι - απόκτημα της υπογραφής μου ούτε καν καμιά ποδοσφαιρική ομάδα για να έχω οντότητα ναι αυτό μ'ενδιαφερει και το έχω χτίσει τόσο καλά όλα αυτά τα χρόνια που κανείς δεν μπορεί καν να το κουνήσει... Περιέγραψα μια εμπειρία μου.. όχι για να πείσω ούτε για να αντιπαρατεθω, απλά για την γνώση.. Αν θελήσεις να μάθεις ότι η συσκευή μου δεν είναι Jailbreak η αν θελήσεις να μάθεις ότι η συγκεκριμένη εφαρμογή έχει την δυνατότητα ακουμπώντας την συσκευή στο πιάτο να έχεις ρύθμιση ακριβείας αν θελησεις να μάθεις να είσαι περήφανος γι'αυτο που έχεις και ότι δεν χρειάζεται να προσπαθήσεις ν'αμφισβητησεις, μειώσεις του άλλου για να το καταφέρεις αυτό, τότε καντο .. ποτέ δεν είναι αργά και για κανέναν.. Λιγα πραγματα γιατι εισαι σε πληρη συγχυση και συν τοις αλλοις γραφεις με αυταρχικο υφος πετωντας ανακριβειες και υπονοουμενα. Κι αυτα σε spoiler, γιατι δεν αφορουν τους υπολοιπους ουτε και το τοπικ. Πρωτον το ξερω οτι η συσκευη σου δεν ειναι jailbreak, απτη στιγμη που πληρωσες 2 ευρω για την εφαρμογη. Αν εμπαινες στον κοπο να διαβασεις οσα εγραψα πιο νηφαλιος ισως να ειχες γλυτωσει μερικες ασκοπες γραμμες απτο ποστ σου. Δευτερον, παμε σε λιγο πιο γαργαλιστικα πραγματα. Αφενος εχω ρυθμισει και μεγαλυτερο δισκο απο εναν 90ρη offset και σε πολυ πιο δυσκολο δορυφορο απο τον 13Ε που κατορθωσες με τη βοηθεια του iphone . Εγω, τα χερια μου, και ενας αποκωδικοποιητης συντονισμενος σε transponder του δορυφορου που ψαχνω. Mην με ρωτησεις τι ειναι transponder, ψαξου. Με δεδομενο αυτο και την "ημιμαθεια μου", θα σου πω λοιπον αν μου επιτρεπεις βεβαια, οτι η ποιοτητα σηματος ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ να ρυθμιστει με το κινητο, διοτι αγαπητε φιλε, ως γνωστης που εισαι θα επρεπε να ξερεις οτι το SKEW ειναι που παιζει ρολο στην ποιοτητα και αυτο ΔΕΝ μπορεις να το ρυθμισεις με τη βοηθεια καμιας εφαρμογης. Τωρα, μπορεις να ανατρεξεις στο google να μαθεις τι ειναι το skew και πως ρυθμιζεται, αγαπητε γνωστη. Για το τελος ελπιζω οταν πιασεις στα χερια σου πεδιομετρο να μην πεταξεις το κινητο σου απτην ταρατσα εχοντας διαπιστωσει οτι η σουπερ εφαρμογη δεν εχει καμια απολυτως σχεση με το πεδιομετρο. Ουτε και να το πεταξεις οταν διαπιστωσεις ποσο πιο ευκολα ρυθμιζεις ενα πιατο εχοντας μπροστα σου απλα τον αποκωδικοποιητη αντι για κινητα πανω στο πιατο με το φοβο μη πεσουν οσο ρυθμιζεις azymuth και elevation (ξανα google), που το μονο που σου δειχνουν ειναι το arc (ξανα-μανα google εχω να σου προτεινω αγαπητε γνωστη), το οποιο καμια σχεση δεν εχει με το σημα ληψης. Αυτα απο εναν ημιμαθη χομπιστα της ζωνης Clarke. (τσεκαρε το κι αυτο στο google) Τελος σου επαναλαμβανω οτι η σουπερ ντουπερ εφαρμογη σου υπαρχει και στο android και εχει ονομα dishpointer. Αυτο στο λεω απλα επειδη εγραψες την ιστορια σου σαν να προκειται περι αποκλειστικοτητας των δυνατοτητων της iphone. Kαι επι προσωπικου ενα σχολιο πανω σε αυτο: Ότι δεν χρειάζεται να υποστηρίξω καμιά συσκευή μου, ακόμα και το τελευταίο καμάρι - απόκτημα της υπογραφής μου ούτε καν καμιά ποδοσφαιρική ομάδα για να έχω οντότητα ναι αυτό μ'ενδιαφερει και το έχω χτίσει τόσο καλά όλα αυτά τα χρόνια που κανείς δεν μπορεί καν να το κουνήσει... Eιναι τουλαχιστον αστειο να κρινεις το avatar μου ως "αναγη μου να στηριξω μια ομαδα για να εχω οντοτητα", τη στιγμη που εσυ εχεις avatar το λογοτυπο μιας εταιρειας και signature το "καμαρι" σου. Καταλαβαινεις ποσο υποκριτικο φανταζει? Ακομα πιο αστειο ειναι να μου λες φιλοσοφιες οτι προσπαθω να μειωσω τον αλλο, με αφορμη ενα οχι προσβλητικο ποστ μου, τη στιγμη που στο δικο σου ποστ δεν κανεις τιποτ αλλο απο προσβλητικους χακρατηρισμους. Τελος δικαιωμα σου να καμαρωνεις για την οντοτηα που εχεις χτισει (και για την οποια περιαυτολογεις σε ακυρο τοπικ), αλλα σιγουρα καλο ειναι να μην καμαρωνεις που εναν διαλογο σε φορουμ, τον αναγεις σε flame για να αποδειξεις στον εαυτο σου οτι μου/μας την ειπες aka απεκτησες μερικα (ηλεκτρονικα) εκατοστα παραπανω... Εδω συζητηση (προσπαθουμε να) κανουμε, δεν ψαχνουμε, τουλαχιστον εγω, ατομα να τσακωθω.
Donacgreece Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Stavraka πολυτέλεια υπάρχει ναι και στα gadget όπως και στα επίπλα όπως και σε κάθε τι. Το δεχόμαστε η όχι έτσι είναι! Ο καθένας διαλέγει τι θέλει να αγοράσει και για ποιο λόγο. Εγω δουλεύω έναν που θα παει να σκάσει 500 εύρο για να πάρει έναν επεξεργαστη, όπως και αυτός μπορει να με πει μλκ που θα δώσω 400 εύρο για παπούτσια. Επιλογές του καθενός είναι και δε μας πέφτει λόγος!
benign Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Παιδια επειδη ειπωθηκε η φραση ''heavy usage'' απο καποιον φιλο,μπορει καποιος να μου πει τι ακριβως,με λεπτομερειες,εννοει? Επαγγελματικα?Σε προσωπικο επιπεδο? Προσωπικα εχω μονο 2-3 ελευθερες ωρες την ημερα και προτιμω να τις ξοδεψω διαβαζοντας ενα καλο βιβλιο,παιζοντας καποιο game η διαβαζοντας ενδιαφεροντα αρθρα στο internet,η βλεποντας ταινιες HD στην 23αρα IPS οθονη μου,αντι να τα κανω αυτα σε μια μικροσκοπικη οθονουλα οποιουδηποτε smart phone.Γι αυτο και πουλησα ενα iphone 3GS που μου ειχαν κανει δωρο γιατι το θεωρησα αχρηστο. Ασε που η υποδομη wi-fi ειναι αστεια στην Αθηνα και φανταζομαι γενικα στην Ελλαδα.Στις μισες καφετεριες η αλλα μερη που ειχε τυχει να παω οταν ειχα το 3GS,δεν ηταν καλο το σημα.Σε αλλες ευρωπαικες πρωτευουσες που οπου και να εισαι εχεις wi-fi συνδεση ειναι καλα,εδω ομως οχι. Η φιλοσοφικη μου σταση στις αγορες ειναι μονο value for money,αν δεν εχει value δεν αξιζουν τα χρηματα και αδυνατω να κατανοησω το value. Επισης η παρομοιωση με το Lada ειναι αστεια.Δεν υπαρχουν Mercedes και Lada σαν οροι συγκρισης μονο,υπαρχουν και αλλα ποιοτικα αυτοκινητα και με design που κανεις την δουλεια σου αξιοπρεπεστατα,αλλα αν καποιος εχει Φεραρι για να παει στην στανη,στο χωριο του να βοσκησει τα προβατα μαλλον ειναι αρχοντοχωριατης και ψωροφαντασμενος.
Sordnaxela Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Επειδη οι ελληναρες θελουν mercedes και iphone, εγω θα εκανα ειδικα για την ελλαδα 40% αυξηση στην τιμη του iphone ετσι για να τα 'κονομησω. Ειδικα για την Ελλαδα. Αυξηση τιμης = μεγαλυτερη μουρη = ιδιες πωλησεις. Το 90% των χρηστων smartphones ετσι κι αλλιως ειναι ψηφιακα αναλφαβητοι.
MoviemakerGr Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Χρειάζεται να μπορείς να δεις πέρα από τον μικρόκοσμο σου μερικές φορές για να είσαι αντικειμενικός όσο γίνεται και να ξεπεράσεις το εγώ σου.. πάνω απ'ολα δεν χρειάζεσαι καμιά δικαιολογία αν ξέρεις εσύ ότι έχεις κάνει για σένα την καλύτερη επιλογή κάτι που δεν είναι απαραίτητα και σε Life Time βάση..Τις περισσότερες φορές δε οι πιο κατάλληλες απαντήσεις έρχονται από μέσα μας ξέρουμε το λάθος μας και αυτό μας κάνει ακόμα πιο φανατικούς στην λάθος επιλογή μας.. ένα είδος παράνοιας δηλαδή και υποκρισίας.. Όσο για τους Ελληναρες που φυσικά υπάρχουν σε πολλές μορφές ( Ψώνιο, Οπαδός, επιδειξίας κλπ ) μέσα σ'αυτους ο πιο χαρακτηριστικός είναι αυτός του ανεκδότου "να ψοφήσει η Αγελάδα του γείτονα " γι'αυτο και φτάσαμε ως εδώ.. δεν μαθαίνουμε από τα λάθη μας κ την στενομυαλιά μας.. Αυτή η συζήτηση δεν έχει τέλος δεν έχει καν νόημα.. γι'αυτο δεν χρήζει περαιτέρω απαντήσεων σε αντίθεση με μια παρόμοια > http://www.insomnia.gr/topic/430892-%ce%b4%ce%b5%ce%bd-%ce%b8%ce%b1-%ce%b1%ce%bd%ce%b1%ce%b2%ce%b1%ce%b8%ce%bc%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%bf%cf%8d%ce%bd-%cf%83%ce%b5-android-40-ice-cream-sandwich-%cf%84%ce%b1-samsung-galaxy-s-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-samsung-galaxy-tab/page__view__findpost__p__4464897 που εκεί αναγνωρίστηκε αν μη τι άλλο το δικαίωμα του απέναντι να χρειάζεται κάτι άλλο απ'οτι εσύ χωρίς να τον χαρακτηρίσουν κάποιοι κάφροι ψώνιο.. και θα κλείσω με ένα τελευταίο.. Αν είσαι μέσα στις 3 πρώτες εταιρίας στον κόσμο και η επικοινωνία της συσκευής σου με τον υπολογιστή γίνεται μέσα από το γεμάτο προβλήματα Κies που δεν κυκλοφορεί κιόλας καν για osX λειτουργικό τότε είσαι μια εταιρία για κλάματα... UpDate > το ότι κυκλοφόρησε δεν το ήξερα αλλά ότι υποστηρίζει 5 μόνο συσκευές είναι από μόνο του... ΕΠΙΤΕΥΓΜΑ..
damastes Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 μια διόρθωση να κάνω σε έναν φίλο ποιο πάνω, που είπε οτι ο αμερικάνικος στρατός χρησιμοποιεί iphone. Eχμμμ οχι κάνεις λάθος. Army Picks Android to Power Its First Smartphone Και μιας και χρησιμοποιούνται τέτοια επιχειρήματα, να πω με την σειρά μου οτι, οταν ο ο Πάπας, ο εκπρόσωπος του θεού στην Γή, ανάβει το μεγαλύτερο χριστουγενιάτικο δέντρο στον κόσμο χρησιμοποιόντας android tablet, τα λόγια είναι περιτά [χιουμορ χαλαρώστε] On topic, ενδιαφέρον γεγονός είναι οτι στην ίδια έρευνα στην Γερμανία, όπου η κρίση δεν έχει ακουμπήσει όσο την υπόλοιπη Ευρώπη (το αντίθετο μάλιστα, μιας και βγάζουν λεφτά στην πλάτη μας) παρουσίαζεται πάλι πτώση του μεριδίου αγοράς της apple. Αρα κατα ένα μικρό (?) ποσοστό δεν φταίει μόνο η οικονομική κατάσταση της Ευρώπης, αλλά και οτι πλέον υπάρχουν προτάσεις άλλων εταιριών που καλύπτουν περισσότερο κόσμο. Καλα χριστούγεννα σε όλους. Οσο για το είδος πολυτελείας, δεν θυμάμαι ποτέ η rolls royce (κλπ) να έβγαλε ποτέ διαφήμιση "πάρε 1 τώρα και έχεις και 1 δώρο" wow, το kies δεν ειναι διαθέσιμο για mac
speedman_26 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Βλέπετε 10 σελίδες και βάλε όλοι μιλάτε για την apple. Αν αυτο δεν είναι επιτυχία της εταιρίας τότε τι είναι;
damastes Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 το θέμα είναι για την apple λογικό δεν είναι;
speedman_26 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 το θέμα είναι για την apple λογικό δεν είναι; Μιλάω για το ντόρο που γίνεται σε κάθε θέμα της apple. Δες της υπόλοιπες ειδήσεις δεν συμβαίνει αυτο. Εγω το θεωρώ επιτυχία για την εταιρία αυτο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα