Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν εχω αποψη και για τα 2 κινητα παρα μονο για το i-phone (το οποιο το πηρε ο αδερφος μου που δουλευει αμερικα) και για αυτο δν θα προβω σε συγκρισεις(αν και εχω ορισμενα επιχειρηματα).Αλλα θα ηθελα να σταθω στον παραλογισμο που επικρατει σε αυτο το φορουμ.Ολοι εσεις που δεν θεωρειται απλα υπερτιμημενο το i-phone αλλα το "κραζετε" μεχρι να το βγαλετε αναξιο να τεθει σε συγκριση με ενα κινητο των 200 η ακομα και των 150 Ε για ποιο λογο το κανετε και "παρακαλατε" για να πεσει η τιμη του (με σχολια του τυπου "αντε να πεσει και η τιμη τωρα,,,να καταλαβει η apple ποσο υπερτιμημενο το εχει"κ.ο.κ) αφου μπορειτε να παρετε ενα κινητο το ιδιο καλο στα 150-200 Ε?Η μηπως πιστευετε οτι θα πεσει σε αυτες τις τιμες.Μηπως απλα δν σας εχει δοθει η ευκαιρια να το αγορασετε (επειδη δεν εχει 500 Ε αλλα 660 Ε και δν το λεω ψωνιστικα γιατι ουτε εγω τα εχω...) και αποτελει διακαης σας ποθο???Γιατι πιστευω οτι τουλαχιστον το 90 % των επικριτων του εδω μεσα αν η τιμη επεφτε αυριο στα 350 Ε θα το διαλεγατε για αγορα και δν θα διαλεγατε το SGSII ουτε το ZTE BLADE...Αυτα απο μενα,εναν δυσμοιρο καταναλωτη που δν βρισκει αφορμες και δν κανει ασκοπες συγκρισεις για να πεισει τον εαυτο του οτι οτιδηποτε δν μπορει να αγορασει δν αξιζει κιολας.Και δν αναφερομαι σε οσους το ειπαν υπερτιμημενο απλα(με αυτους θα συμφωνησω κιολας ως ενα βαθμο,τουλαχιστον οσον αφορα την Ελλαδα) αλλα σε οσους προσπαθησαν να το μειωσουν με χαζα επιχειρηματα και κατακρινωντας καθε καταναλωτη (χωρις διαχωρισμο) που αγοραζει το μηλο-τηλεφωνο :devil:

• Απαντ. 246
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Δεν εχω αποψη και για τα 2 κινητα παρα μονο για το i-phone (το οποιο το πηρε ο αδερφος μου που δουλευει αμερικα) και για αυτο δν θα προβω σε συγκρισεις(αν και εχω ορισμενα επιχειρηματα).Αλλα θα ηθελα να σταθω στον παραλογισμο που επικρατει σε αυτο το φορουμ.Ολοι εσεις που δεν θεωρειται απλα υπερτιμημενο το i-phone αλλα το "κραζετε" μεχρι να το βγαλετε αναξιο να τεθει σε συγκριση με ενα κινητο των 200 η ακομα και των 150 Ε για ποιο λογο το κανετε και "παρακαλατε" για να πεσει η τιμη του (με σχολια του τυπου "αντε να πεσει και η τιμη τωρα,,,να καταλαβει η apple ποσο υπερτιμημενο το εχει"κ.ο.κ) αφου μπορειτε να παρετε ενα κινητο το ιδιο καλο στα 150-200 Ε?Η μηπως πιστευετε οτι θα πεσει σε αυτες τις τιμες.Μηπως απλα δν σας εχει δοθει η ευκαιρια να το αγορασετε (επειδη δεν εχει 500 Ε αλλα 660 Ε και δν το λεω ψωνιστικα γιατι ουτε εγω τα εχω...) και αποτελει διακαης σας ποθο???Γιατι πιστευω οτι τουλαχιστον το 90 % των επικριτων του εδω μεσα αν η τιμη επεφτε αυριο στα 350 Ε θα το διαλεγατε για αγορα και δν θα διαλεγατε το SGSII ουτε το ZTE BLADE...Αυτα απο μενα,εναν δυσμοιρο καταναλωτη που δν βρισκει αφορμες και δν κανει ασκοπες συγκρισεις για να πεισει τον εαυτο του οτι οτιδηποτε δν μπορει να αγορασει δν αξιζει κιολας.Και δν αναφερομαι σε οσους το ειπαν υπερτιμημενο απλα(με αυτους θα συμφωνησω κιολας ως ενα βαθμο,τουλαχιστον οσον αφορα την Ελλαδα) αλλα σε οσους προσπαθησαν να το μειωσουν με χαζα επιχειρηματα και κατακρινωντας καθε καταναλωτη (χωρις διαχωρισμο) που αγοραζει το μηλο-τηλεφωνο :devil:

Eιδες κανεναν να παρακαλαει να πεσει η τιμη του iphone? :rolleyes: Αλλο και τουτο...

Τα σχολια για την τιμη δεν γινονται επειδη το iphone ειναι ο διακαης ποθος μας, αλλα επειδη οπως λεει και το τοπικ, χανει το μεριδιο του στην αγορα λογω κρισης. Μηπως η τιμη σε συνδυασμο με οσα προσφερει σε σχεση με τον ανταγωνισμο (λιγοτερα και ακριβοτερα δηλαδη) ειναι η αιτια που χανει το μεριδιο του?

Και αν ναι, αυτο το σχολιο σημαινει οτι ειναι ο διακαης ποθος μας το iphone και το κραζουμε επειδη δε μπορουμε να το αγορασουμε?! wtf

ΥΓ. Αναμεσα σε αυτο το 90% που επικαλεισαι, μην υπολογιζεις εμενα. Αν το iphone 4 ειχε την ιδια τιμη με το sgs αυριο κιολας, παλι sgs θα επαιρνα.

Και αν το iphone 4s ειχε ιδια τιμη με το sgs2, παλι sgs2 θα επαιρνα, χωρις δευτερη σκεψη καν.

ΥΓ2. Αν ειχε την ιδια τιμη ομως θα χανανε καμποσοι το ενδιαφερον τους για να το (την) ψωνισουν--->Οτι ειναι ακριβοτερο --> high class ---> greek mostra sto gomenaki.

Δημοσ.

Ποιος στο είπε αυτό; Να 'μου το Siri, να 'μου και τα 8 MP της κάμερας, να 'μου και η μεγαλύτερη αυτονομία (άλλωστε η αυτονομία του iPhone 4 με iOS5 είναι εξαιρετική). Δε σκόπευα ποτέ να πάρω το iPhone 4S γι αυτούς τους λόγους, όπως και (σχεδόν) κανείς άλλος που έχει το προηγούμενο.

Και πέρα από αυτό, νομίζεις ότι όλες οι άλλες εταιρείες κάνουν κάτι διαφορετικό; Πρώτη και καλύτερη (ή μάλλον... χειρότερη) σε αυτό είναι η Samsung, που σε αναγκάζει να πετάξεις συσκευή 1,5 έτους (Galaxy S) επειδή δε θέλει να του δώσει το Android ICS. Ενώ το παίρνει.

Θυμήσου ότι μέχρι πριν λίγο καιρό το Galaxy S ήταν ναυαρχίδα της εταιρείας και πουλιόταν σε τιμές πολύ κοντινές με του iPhone 4. Τώρα το έχει γραμμένο στα παλαιότερα των υποδημάτων της. Το ίδιο θα γίνει και με το Galaxy S II. Και με το Nexus ή το Note.

Πραγματικά, είναι αστείο να λέει κάποιος ότι η Apple με την πολιτική της σε αναγκάζει να παίρνεις συνέχεια νέα συσκευή ενώ η #1 εταιρεία του Android απαξιώνει τις εξίσου ακριβές συσκευές της με τρόπο κατά πολύ χειρότερο!

Για να βγούμε ακόμα πιο πολύ off-topic (:P) θεωρώ ότι ο μόνος άξιος ανταγωνιστής του iPhone / iOS θα είναι οι συσκευές με Windows Phone, με... πρωτοστάτη τη Nokia πιθανώς. Σαν λειτουργικό είναι πολύ ανώτερο του Android και ασχολούνται με αυτό πολύ πιο σοβαρές εταιρείες. Βέβαια είναι αρκετά «φρέσκο» και ανώριμο ακόμα (ιδίως το application store του), αλλά αυτό δεν αλλάζει την άποψή μου.

Ξεχνάς κάτι πολύ σημαντικό που είπα. Τους XDA developers. Κανέναν "ψαγμένο" δεν τον ενδιαφέρει τι θα κάνει η κάθε samsung και η κάθε HTC. Αυτό είναι το καλό με το Android, ο έχων την γνώση συνεισφέρει για το κοινό καλό. Με την Apple δεν μπορείς να το κάνεις αυτό.

Στο λεω ως πρώην χρήστης Iphone 3G και νυν Android

Δημοσ.

Αρχικα δν μιλησα για σενα αλλα για τους περισσοτερους εδω...Οσο για το ΥΓ2 δν νομιζω.Γιατι τοτε δν θα αγοραζαν παλαιοτερης γενιας i-phone απλα για να εχουν i-phone.Επισης πιστεψε σε πολλοι απο δω θα το αγοραζαν και ναι το πιστευω οτι το κραζουν σε τοσο υπερβολικο βαθμο (αν δεις το τελος του σχολιου μου θα καταλαβεις) απλα και μονο απο φθονο...

Edit:Μην κανεις τοσο γρηγορα edit δν σε προλαβαινω ρε συ B)

Δημοσ.

Αρχικα δν μιλησα για σενα αλλα για τους περισσοτερους εδω...Οσο για το ΥΓ2 δν νομιζω.Γιατι τοτε δν θα αγοραζαν παλαιοτερης γενιας i-phone απλα για να εχουν i-phone.Επισης πιστεψε σε πολλοι απο δω θα το αγοραζαν και ναι το πιστευω οτι το κραζουν σε τοσο υπερβολικο βαθμο (αν δεις το τελος του σχολιου μου θα καταλαβεις) απλα και μονο απο φθονο...

Edit:Μην κανεις τοσο γρηγορα edit δν σε προλαβαινω ρε συ B)

Aυτοι που αγοραζουν παλαιοτερης γενιας iphone ειναι ΣΙΓΟΥΡΑ η ανιδεοι, η ορκισμενα fanboys της apple χωρις λεφτα, η ακριβως αυτο που περιεγραψα παραπανω---μηλομοστρατζηδες.

Πραγματικα με τοσο πλουσιο αριθμο επιλογων, με πολυ πιο εξελιγμενα κινητα και φθηνοτερα, δεν υπαρχει κανενας απολυτως αλλος λογος για να πας σε παλαιοτερης γενιας iphone.

Απο κει και περα, μην αναγεις σε φθονο το επιχειρημα πολλων οτι η apple εχει μεινει πισω πλεον κρατωντας τις τιμες αδικαιολογητα ψηλα.

Ο φθονος, οπου τον εντοπιζεις, φανταζομαι οτι ερχεται κυριως απο τα fanboys της αλλης πλευρας κι οχι απο αυτους που βλεπουν το iphone σαν ονειρο αλλα το κραζουν επειδη δεν εχουν 200-300 ευρω παραπανω να το αποκτησουν...Αν το αγαπουν τοσο το τηλεφωνο αυτο, σιγουρα 200-300 ευρω μαζευονται αν το βαλουνε σκοπο:P

Δημοσ.

Δε μπορώ να καταλάβω γιατί είναι ψώνιο να αγοράζεις ένα κινητό με εξαιρετικό design και σταθερότατο software σε άψογη συνεργασία με το hardware..

Δηλαδή εγώ που αγοράζω ας πούμε ένα κινητό 600€ (550€ σφραγισμένο 4S 16gb βρίσκεις πανεύκολα από ιδιώτη) και την επόμενη χρονιά το πουλήσω 400€ κατ'ελάχιστη τιμή και πάρω πάλι με 550 το νεότερο μοντέλο χάνω 150€ το χρόνο..

Δηλαδή τα android που τώρα τα παίρνεις στα 400-450€ και σε ένα χρόνο πέφτουν στα 200 το maximum είναι καλύτερα ε;;Θα μου πείτε τώρα ότι δεν αλλάζετε κάθε χρόνο κινητό,αλλά και πάλι μεταπωλητικά το ίδιο θα βγει με πάνω από 300-350€ ζημία στα 2 χρόνια για μια αλλαγή κινητού..

Οι τιμές είναι ενδεικτικές αλλά αντικατοπτρίζουν τις μεταπωλητικές αξίες και χωρίς φυσικά να λάβω υπόψη τις υπερεπιδοτήσεις που δίνουν οι εταιρίες προκειμένου να προμηθευτείς από αυτούς iPhone..Συγκεκριμένα,έδωσα πέρυσι 160€ και πήρα iPhone 4 16gb τον Οκτώβριο και με ένα χρόνο δεσμευτικό συμβόλαιο..

Σήμερα,έχοντας το σε εξαιρετική κατάσταση και κομπλέ το δίνω άνετα σα ζεστό καρβέλι 400€ τουλάχιστον με δώρο θήκη..

Κλείνοντας και ελπιζω να μη σας κούρασα,ας πάψει πια αυτό το αντι-iphone στυλάκι μερικών,γιατί από προσωπική μου εμπειρία είδα άτoμα που τα έκραζαν τώρα να είναι περισσότερο κολλημένοι απο μένα με το iOS..Δεν είμαι fan-boy καμιάς εταιρείας,απλά το iPhone με καλύπτει σε heavy using και προς το παρόν δε σκέφτομαι να μεταβώ σε android,ούτε φυσικά το αποκλείω στο μέλλον μιας και με το ICS αρχίζει και ξεφεύγει επιτέλους από το beta testing και αναδύει ορισμένα ελκυστικά χαρακτηριστικά..

Αυτά και καλές γιορτές σε όλους:)

και εγώ έχω iphone4 γιατί ξέρω να το χρησιμοποιώ να κατεβάζω εφαρμογές και ξερω τι σημαίνει jailbreak κτλ κτλ. αλλά ρε φίλε.. είναι γαμώ τα ψωνοτηλέφωνα!!

βλέπω στη δουλειά μου την κάθε χοντρή κοντή φακλάνα που ούτε το copy paste στο Pc δεν ξέρει τι σημαίνει και μου έχει πάρει iphone4... που πριν το Iphone δεν ήξερε ποια είναι η apple. Και ακόμη και σήμερα τους λες MAC Και νομίζουν τι μπογιές βαψίματος!! ( http://www.maccosmetics.gr/ )

Α συχτίρι ψώνια!!!

Δημοσ.

Ξεχνάς κάτι πολύ σημαντικό που είπα. Τους XDA developers. Κανέναν "ψαγμένο" δεν τον ενδιαφέρει τι θα κάνει η κάθε samsung και η κάθε HTC. Αυτό είναι το καλό με το Android, ο έχων την γνώση συνεισφέρει για το κοινό καλό. Με την Apple δεν μπορείς να το κάνεις αυτό.

Στο λεω ως πρώην χρήστης Iphone 3G και νυν Android

Και εσύ ξεχνάς κάτι που έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου να λέει, ότι οι «ψαγμένοι» αποτελούν μια μικρή μειοψηφία. Εάν πάρεις έναν τυχαίο κάτοχο Android smartphone και τον ρωτήσεις τι είναι το XDA θα σου πει... γκουρμέ καροτόσουπα.

^_^

Πολλοί μάλιστα δε κάνουν καν updates, όχι να ψαχτούν με custom ROMs.

Γι αυτό λοιπόν και η απαξίωση των εταιρειών στις συσκευές τους είναι τεράστιο πρόβλημα. Διότι οι χρήστες που θα περάσουν custom ROM ή θα κάνουν jailbreak για να πειραματιστούν με το Siri σε μη συμβατή συσκευή, είναι ελάχιστοι. Εδώ αναφέρω το iPhone και το Siri για να καταλάβεις ότι αυτό το πρόβλημα υπάρχει και στις δύο πλατφόρμες, απλά κάποιες εταιρείες (π.χ. Samsung) φέρονται με πολύ χειρότερο τρόπο από άλλες.

Κοινώς: ξεκολλάτε με τις hackιές. Δεν ενδιαφέρουν παρά ελάχιστους, ούτε είναι αυτές που θα κρίνουν ένα προϊόν. Δεν είναι όλος ο κόσμος Insomnia και MyPhone, οι πιο πολλοί νομίζουν ότι το CyanogenMod είναι μάρκα μπισκότων.

Δημοσ.

Είδος πολυτέλειας είναι το iphone, και τα άλλα high end smartphones.

Πρέπει να το πάρουμε χαμπάρι. Ποτέ δεν αγόρασα κινητό με το που βγήκε, και βασικά πάντα μεταχειρισμένα για να ικανοποιώ το χόμπυ μου, μιας και δεν το έχω για σοβαρή δουλειά.

Αλλά επιτέλους, αυτό που λέει ο Haldol ισχύει. Μη λέτε ως επιχείρημα το xda για την μη υποστήριξη των android smarthphones.

Είμαστε το 1%. Ακόμα μερικοί δεν το έχουν πάρει χαμπάρι. Δεν έχει σημασία αν είναι εύκολο ή δύσκολο να βάλεις rom με 2 σειρές οδηγιών, αλλά ο κόσμος έχει άγνοια επ αυτού και δεν παίρνει το κινητό του για αυτόν τον λόγο.

Εκεί πάτησε η apple και καλά έκανε και τα κατάφερε.

Δημοσ.

Λοιπον παιδια μην σκατε,εχω στην κατοχη μου τωρα το 4s και το galaxy S2.....το 1ο το εχω

για να το βγαζω στα επαγγελματικα ραντεβου.......το 2ο για να κανω ολα τα αλλα(mail-games-serf-gps........ολα....)το θεωρω πολυ πιο επαγγελματικο το galaxy S2,το 4s εχει καλυτερη ποιοτητα σε υλικα συναρμογης και καλυτερη καμερα αλλα αυτη η μπαταρια του πια....Βεβαια το galaxy S2 εχει οθοναρα καλυτερο σημα,καλυτερο wifi και βεβαια εινα ξεκλειδωτω,να κανεις οτι πειραματα θες!!

Το καθενα κινητο απο τα 2 ειναι-εχει τον κοσμο του πιστευω.........αλλα πιστευω οτι ειναι υπερτιμημενο το 4s για αυτα που προσφερει.

Δημοσ.

Για εμένα το μόνο σίγουρο είναι πως το όνομα iphone δεν συνοδεύεται από την μαγεία που συνοδευόταν μέχρι και το 3GS. Ο σχεδιασμός του δεν μοιάζει πια τόσο εξωγήινος όπως στην αρχή,το hardware του δεν είναι τίποτα το εξαιρετικό, τα ωραία υλικά του τα βρίσκουμε και αλλού λίγο-πολύ, το καταπληκτικό του interface το ίδιο και γενικά δεν είναι πλέον τόσο εντυπωσιακό. Μου φαίνεται ότι μόνο η δύναμή του ως status symbol έχει απομείνει.

Η apple ή θα πρέπει να σκεφτεί κάτι επαναστατικό ξανά (εύκολο, δύσκολο; ) ή να ρίξει τις τιμές.

υπάρχει λογική σε αυτο που αναφέρεις,αλλά γιατί να το κάνει απο την στιγμή που αν ψάξεις να το αγοράσεις δεν θα το βρεις πουθενά διαθέσιμο;

Δημοσ.

θα σας πω μια πραγματική Ιστορία..

Έκανα σύνδεση Forthnet_Nova δεν είχα ιδέα από δορυφορικά η μόνη μου σχέση ήταν να βλέπω το πιάτο του γείτονα, αλλά γενικά τα χέρια μου πιάνουν..

Στο σχεδόν αντίο από το κατάστημα forthnet μου σκάνε το παραμύθι.. Θέλετε τεχνικό για την εγκατάσταση ? 70 ευρώ..

Εγώ κλασικός Ελληνας αντανακλαστικά κ μόνο χωρίς να το σκεφτώ είπα όχι θα το κάνω εγώ,,

Έρχομαι σπίτι, ήταν βραδάκι πλέον ανοίγω τα κουτιά 0 οδηγίες ένα σχεδιάγραμμα κακογραμμένο για τις βίδες και το πιάτο μόνο..

Τώρα ? Τι κάνουμε ? λέω internet εκεί θα τα βρω όλα.. Πράγματι βρίσκω τα βασικά, συνδέσεις, αλλά ανακαλύπτω ότι χωρίς αυτό το εργαλείο που λέγεται πεδιομετρο Δεν....

Σκέφτομαι θα τα ετοιμάσω όλα και θα πάω να βρω έναν τεχνικό να μου το ρυθμίσει μόνο και όσο κοστίσει.. δεν έχω άλλη λύση μιας και το πεδιομετρο δεν είναι πολυμετρο να το πάρεις με 10 ευρώ.. Αυτή ήταν και η τελική μου σκέψη-απόφαση.

Ξαφνικά τρώω μια φλασια και λέω iPhone ! δεν μπορεί οι Αμερικάνοι να μην το έχουν το θέμα ..

Μπαίνω στο iTunes ψάχνω και πραγματικά βρίσκω το Sat Finder.. κόστος 1.59 ? Με αυτό ολοκλήρωσα επιτυχώς και με σήμα 85% την εγκατάσταση του πιάτου μου.. Με αυτό αν θέλω μπορώ αύριο χωρίς να έχω κανέναν ανάγκη να το στρέψω σε άλλον δορυφόρο.. Αυτό είναι ένα κομμάτι αυτού που λέγεται iPhone..

Τώρα αν με ρωτήσετε τι επεξεργαστή έχει,θα σας απαντήσω ότι έχει κατώτερο από Atom όπως και όλες οι tablettes που έχουν 500-700 ευρώ κάνουν το 1/4 από τις δουλειές που κάνει ένα netbook των 250 ευρώ..

Αυτή είναι η Αγορά .. Θέλεις ? παίρνεις.. κανείς δεν σ'αναγκαζει για τίποτα.. Τώρα γιατί εσένα σ'αρεσουν τα χόρτα και εμένα τα παϊδάκια ειναι το περι ορεξεως.. και είναι απόλυτα λάθος να λες το δικό μου είναι καλυτερο γιατί αποδεικνυεις ότι είσαι και εσύ ένα ψώνιο σαν αυτά που αγοράζουν το iPhone στα 1000 ευρώ κλειδωμένο μόλις κυκλοφορήσει η περιμένουν στην ούρα όλη νύχτα για να είναι οι πρώτοι.. απλά εσύ δεν μπορείς.

Υ.γ το iPhone της κοπελιάς μου (3Gs λευκό ) το πήρα από αγγελία σε κατάσταση καινούριου 200 ευρώ...

Δημοσ.

Πεταμένα λευτά για μία συσκευή που κάνει τα ίδια πράγματα με ένα κινητό που κοστίζει τα μισά λεφτά, μην πω και παρακάτω.

Έτσι είναι η πολιτική της Apple.

Όλα τα προιόντα apple (iphone, ipad, macbook) είναι υπερτιμημένα και μεγάλο μερίδιο των πελατών της εταιρίας αν τους ρωτήσεις την παραπάνω έχει το Iphone σε σχέση με ένα άλλο κινητό, θα σου πούν 'Είναι apple'.

Ας θυμηθούμαι την πρωτοπωρία που είχε το πρώτο Iphone το οποίο δεν τράβαγε βίντεο :confused: . Ένα κινητό της πλάκας τότε είχε αυτή την δυνατότητα.

Την διαφήμηση της apple που έλεγε πως Ξαναεφήυρε το τηλέφωνο :-( , απλά τραγικό, μέχρι το ανιψάκι μου έσκασε στα γέλια.

Και το κερασάκι στην τούρτα το λανσάρισμα του 4S ''Μια κάμερα που δεν θα πιστεύεις ότι είναι σε κινητό'' :shock:

8 megapixel,

Ποοοοοοο τρομερό, 8 megapixel έχει και το κινητό μου που το είχα αγοράσει πριν 2 χρόνια για 220 ευρώ. Και μην μου πείτε ότι δεν έχουν σχέση μόνο τα megapixel, εμείς το ξέρουμε η apple μάλλον όχι.

Κλείνωντας θέλω να αναφέρω ότι η χειρότερη κλεψιά γίνεται στα macbook πραγματικά πρέπει να έχεις πολλά λεφτά για πέταμα για να πάρεις ένα macbook των 2000 ενω την ίδια στιγμή μπορείς να πάρεις laptop άλλης εταιρίας ίδιων ή καλύτερων επιδόσεων ίδιας ποιότητας, το τονίζω, ίδιας ποιότητας κατασκευής με τα μισά λεφτά!

Δημοσ.

Ημουν το μεγαλυτερο FanBoy της apple. Ζουσα αγγλια το 2007 οταν ειχε βγει οποτε ηταν αμεση η αγορα.

Οτι και να λεμε το Iphone μεχρι τον περασμενο απριλη που βγηκε το Samsung Galaxy S2, ηταν αναμφισβητητα το καλυτερο τηλεφωνο.

Πλεον ειμαι κατοχος του samsung, και δυστηχως, δεν μπορω να σκεφτω εναν λογο που θα επερνα το 4s.

Η Οθονη ειναι μεγαλυτερη, εχω ραδιο, εχω καλυτερα χαρακτηριστικα και συνεχιζεται για ωρες η λιστα ..

Και ξανα λεω, δυστηχως γιατι υποστιριζω Apple.

Εχει χασει την Αιγλη της, εχει χασει την καινοτομια, εχει χασει τα παντα.

Θα χρειαστει κατι πολυ περισοτερο απο το Siri για να με πεισει να αγορασω παλι συσκευη

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...