Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με αλλά λόγια θα πάρεις ένα μεταχειρισμένο στα 400ευρω χωρίς εγγύηση,και μετά από ένα χρόνο θα βρεις ένα άλλο τύπο,που θα το αγοράσει 300 ευρώ 2χρονια μεταχειρισμένο και χωρίς εγγύηση κ πάει λέγοντας!

Σε ποια σημεία το 4αρι είναι καλύτερο απο το sgs2,για πες μας?Εδω δεν είναι καλύτερο του,το 4s!

Δεν είπα ότι το 4αρι είναι καλύτερο σε harware από το samsung galaxy S II..Και μόνο όμως που δεν απάντησες αν το SG 2 είναι πιο ολοκληρωμένο από το iPhone 4 καταλαβαίνω ότι δεν ξέρεις την απάντηση:)

Το 4αρι μου με καλύπτει απολύτως σε όλα και είμαι απαιτητικός χρήστης..Οπότε δε μπαίνω καν στο τρυπάκι για συγκρίσεις..Αν νιώσω ότι κάτι μου λείπει από τη συσκευή μου θα την αλλάξω,πολύ ελαφρά την καρδία..

• Απαντ. 246
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Για εμένα το μόνο σίγουρο είναι πως το όνομα iphone δεν συνοδεύεται από την μαγεία που συνοδευόταν μέχρι και το 3GS. Ο σχεδιασμός του δεν μοιάζει πια τόσο εξωγήινος όπως στην αρχή,το hardware του δεν είναι τίποτα το εξαιρετικό, τα ωραία υλικά του τα βρίσκουμε και αλλού λίγο-πολύ, το καταπληκτικό του interface το ίδιο και γενικά δεν είναι πλέον τόσο εντυπωσιακό. Μου φαίνεται ότι μόνο η δύναμή του ως status symbol έχει απομείνει.

Παραμένει μία εξαιρετική συσκευή. Είναι από τις πιο καλαίσθητες συσκευές, το hardware του είναι on-par με τον ανταγωνισμό (τι και αν φοράει 30% πιο αδύναμη CPU, όταν το iOS την αξιοποιεί πολύ καλύτερα από το Android?), τα υλικά του τα βρίσκεις σε ελάχιστες άλλες συσκευές (μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού) και το λειτουργικό του είναι το πιο πλήρες και το πιο αξιόπιστο που υπάρχει αυτή τη στιγμή. Το interface παραμένει λειτουργικότατο, όμορφο, πεντακάθαρο και απλούστατο για τον καθένα.

Μπορεί να μην εντυπωσιάζει όσο στην αρχή που υπήρχε αυτό και κανένα άλλο, αλλά παραμένει μία από τις κορυφαίες προτάσεις.

Και έχει και για ατού το... "status symbol" που λες.

Δε χρειάζεται να είναι τοπ σε όλα μία συσκευή για να είναι επιτυχημένη, χρειάζεται απλά να ικανοποιεί τον κάτοχό της. Και αυτό το κάνει πολύ καλύτερα το iPhone από οποιαδήποτε συσκευή Android ή WP7. Ακόμα. Σε 1-2 χρόνια βλέπουμε.

Δημοσ.

Η προτίμησή μου στο iPhone είναι γνωστή, αλλά όπως και να το δούμε, είναι πανάκριβο και εντελώς απρόσιτο για τον μέσο Ευρωπαίο. Και τα 600 ευρώ για ένα high end android είναι πολλά, πόσο μάλλον τα 700 που πρέπει να σκάσεις για iPhone. Το αν μπορεί κανείς να βρει με 150 ευρώ ένα android smartphone που κάνει τα ίδια, μου θυμίζει κουβέντες τύπου "αμάξι το lada, αμάξι και το mercedes, και τα δυο σε πάνε στη δουλειά σου" ή τον Έλληνα προπονητή να λέει πριν από ματς με κορυφαία ευρωπαϊκή ομάδα "11 αυτοί, 11 εμείς".

Δημοσ.

Συμφωνώ απόλυτα με τον "mandos". Ούτε εγώ έχω iphone, το θεωρώ εξαίρετη συσκευή και από άποψη hardware και από άποψη software αλλα, εχει καταντήσει γελοίο το κίνητρο αγοράς πια. Τρελό promotion για ενα κινητό που η πλειοψηφία δεν γνωρίζει καν το 20% των δυνατοτήτων του αλλά αρέσκεται να το μοστράρει στο τραπεζάκι της καφετερειας μαζί με το ανάλογο γυαλάκι και τρεντυ φινετσα.Σε κάθε κυκλοφορία νέου μοντέλου iphone, όπως και να έχει, ηδη ηπήρχαν κατα πολύ ανωτερα αντιστοιχα άλλων εταιρειών στην ιδια περιπου τιμη και ποτέ δεν ήταν up to date σε οτι αφορά τα χαρακτηριστικά. Είναι όλα όμως θέμα διαφημισης και εκει η apple είχε πάντα δυνατό χαρτί.

Δημοσ.

Παραμένει μία εξαιρετική συσκευή. Είναι από τις πιο καλαίσθητες συσκευές, το hardware του είναι on-par με τον ανταγωνισμό (τι και αν φοράει 30% πιο αδύναμη CPU, όταν το iOS την αξιοποιεί πολύ καλύτερα από το Android?), τα υλικά του τα βρίσκεις σε ελάχιστες άλλες συσκευές (μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού) και το λειτουργικό του είναι το πιο πλήρες και το πιο αξιόπιστο που υπάρχει αυτή τη στιγμή. Το interface παραμένει λειτουργικότατο, όμορφο, πεντακάθαρο και απλούστατο για τον καθένα.

Μπορεί να μην εντυπωσιάζει όσο στην αρχή που υπήρχε αυτό και κανένα άλλο, αλλά παραμένει μία από τις κορυφαίες προτάσεις.

Και έχει και για ατού το... "status symbol" που λες.

Δε χρειάζεται να είναι τοπ σε όλα μία συσκευή για να είναι επιτυχημένη, χρειάζεται απλά να ικανοποιεί τον κάτοχό της. Και αυτό το κάνει πολύ καλύτερα το iPhone από οποιαδήποτε συσκευή Android ή WP7. Ακόμα. Σε 1-2 χρόνια βλέπουμε.

Αυτό είναι αλήθεια, κανένα άλλο τηλέφωνο αυτήν τη στιγμή δεν τα έχει μαζεμένα όλα αυτά τα προτερήματα που προανέφερα σε βαθμό μεγαλύτερο από το 4άρι, ο μέσος όρος του παραμένει πιο ψηλά από όλα. Απλά είναι πλέον πολύ πιο δύσκολο να δικαιολογήσει την τιμή αγοράς του, δεν σε αφήνει με το στόμα ανοιχτό όπως παλιότερα.

Η μόνη συσκευή που έκανε το επόμενο βήμα (σε πολλά επίπεδα) σε σχέση με το iphone είναι το Nokia N9, αλλά πού να πάει και αυτό το άμοιρο, έτσι όπως το κακομεταχειρίστηκε η ίδια του η εταιρία...

Δημοσ.

1.Την εγγύηση την έχετε γραμμένη απ'οτι βλέπω,φτάνει που είναι apple!

2.Θεωρείτε έξυπνη τη αγορά,ενός ίδη ξεπερασμένου μοντέλου,που είναι μεταχειρισμένο κ ΧΩΡΙΣ εγγυησει,και όχι τη αγορά ενως κινητού που είναι στα ίδια επίπεδα με το καινούριο μοντελο της apple?

Και αν πάρεις τώρα μεταχειρισμένο στα 400 ευρώ το 4αρι,ποσά πιστεύεις θα το πουλήσεις σε ένα χρόνο?

Δημοσ.

1.Η εγγύηση είναι σοβαρός λόγος όντως

2.Θεωρείς έξυπνη την αγορά ενός τηλεφώνου που μπορεί να μην πάρει ποτέ την επόμενη αναβάθμιση λειτουργικού

3.Θεωρείς ότι ρόλο παίζουν ΜΟΝΟ τα specs ενώ ο ανταγωνισμός με χειρότερα specs βγάζει καλύτερη και πιο ομαλή λειτουργία

Δημοσ.

και ποιος σας ειπε οτι πρέπει να αγοράζεις κάθε χρόνο κινητό; Αν έχεις επιδότηση πάω πάσο. Το μεγαλύτερο ομως κομμάτι των χρηστών κινητής τηλεφωνίας είναι με καρτοκινητό οπότε όταν πάει να αγοράσει συσκευή αγοράζει της μετροιτής.

Όποιος έχει Iphone αναγκάζεται απο τηνίδια την apple να αλλάξει κινητό σε ένα χρόνο. οχι Siri, οχι camera με 8mp, οχι οχι οχι και με την δικαιολογία της υψηλής μεταπώλησης τα δίνετε ο ένας στον άλλον και ο αλλος στον πατέρα του και τον ξάδερφο του για να τα ξεφορτωθούν να πάρουν το καινούριο.

Τουλάχιστον σαν android user έχεις την υποστήριξη των ανεξάρτητων προγραμματιστών και με ένα κινητό του 2010 μπορείς να έχεις Ice cream Sandwitch. (βλέπε HTC HD2) Θέλεις και άλλο λόγο; Πάρε ZTE Blade με 150 ευρώ και πέρνα cyanogen mod 9 που ΘΑ είναι επίσης ICS.

Πως να μην πέσει το μερίδιο της apple γνωρίζοντας αυτά;

Δημοσ.

Στο σημείο που δεν θέλει 2πυρηνο για smooth scrolling.Σοβαρά τώρα,έχεις χρησιμοποιήσει iphone,Windows Phone και οποιοδήποτε Android και τα είδες να είναι το ίδιο σε αποκρισιμότητα;

Αναμένουμε το Android 5 μπας κι έχει αυτό HA και φτιάξει λίγο

Σοβαρά αυτή τη στιγμη σου γραφω από το HD2,που τρέχει κ mango κ ics(beta)!

Και τα 2.3 στο μομοπυρινο κινητό μου τρεχου καρασμουθατα!Και αν δε με πιστεύεις υπάρχουν πολλά βιντεάκια στο utube!

Δημοσ.

Η προτίμησή μου στο iPhone είναι γνωστή, αλλά όπως και να το δούμε, είναι πανάκριβο και εντελώς απρόσιτο για τον μέσο Ευρωπαίο. Και τα 600 ευρώ για ένα high end android είναι πολλά, πόσο μάλλον τα 700 που πρέπει να σκάσεις για iPhone. Το αν μπορεί κανείς να βρει με 150 ευρώ ένα android smartphone που κάνει τα ίδια, μου θυμίζει κουβέντες τύπου "αμάξι το lada, αμάξι και το mercedes, και τα δυο σε πάνε στη δουλειά σου" ή τον Έλληνα προπονητή να λέει πριν από ματς με κορυφαία ευρωπαϊκή ομάδα "11 αυτοί, 11 εμείς".

Αν το μόνο που σε ενδιαφέρει είναι να πηγαίνεις στη δουλειά σου τότε ναι, καλύτερα να πάρεις το lada.

Αυτό που θέλω να πω είναι ότι ένα τεράστιο ποσοστό των χρηστών δεν θα αξιοποιήσει ούτε στο ελάχιστο τις δυνατότητες του τηλεφώνου, οπότε γιατί να μην πάρει κάτι φτηνότερο με το οποίο θα κάνει ακριβώς το ίδιο; Εγώ ας πούμε θέλω μόνο τηλέφωνα και SMS οπότε δεν το σκέφτομαι καν για αγορά smartphone. Αυτό που μετράει δεν είναι το τι κάνει η συσκευή αλλά τι το τι ανάγκες έχεις εσύ.

Δημοσ.

Συμφωνώ απόλυτα με τον "mandos". Ούτε εγώ έχω iphone, το θεωρώ εξαίρετη συσκευή και από άποψη hardware και από άποψη software αλλα, εχει καταντήσει γελοίο το κίνητρο αγοράς πια. Τρελό promotion για ενα κινητό που η πλειοψηφία δεν γνωρίζει καν το 20% των δυνατοτήτων του αλλά αρέσκεται να το μοστράρει στο τραπεζάκι της καφετερειας μαζί με το ανάλογο γυαλάκι και τρεντυ φινετσα.Σε κάθε κυκλοφορία νέου μοντέλου iphone, όπως και να έχει, ηδη ηπήρχαν κατα πολύ ανωτερα αντιστοιχα άλλων εταιρειών στην ιδια περιπου τιμη και ποτέ δεν ήταν up to date σε οτι αφορά τα χαρακτηριστικά. Είναι όλα όμως θέμα διαφημισης και εκει η apple είχε πάντα δυνατό χαρτί.

Είναι και το τραπεζάκι της καφετέριας ενα ατου για κάποιους (να μη πω για πολλούς) χωρίς να είναι απαραίτητα κακό αυτό..

Δημοσ.

Σοβαρά αυτή τη στιγμη σου γραφω από το HD2,που τρέχει κ mango κ ics(beta)!

Και τα 2.3 στο μομοπυρινο κινητό μου τρεχου καρασμουθατα!Και αν δε με πιστεύεις υπάρχουν πολλά βιντεάκια στο utube!

Ναι,το βλέπω εδώ,στο 9:50 ξεκινάει το smoothness του ICS

http://www.youtube.com/watch?v=SZ7nJ4hSbHc

Δημοσ.

Είναι και το τραπεζάκι της καφετέριας ενα ατου για κάποιους (να μη πω για πολλούς) χωρίς να είναι απαραίτητα κακό αυτό..

Βγάζουν Iphone και τους γράφει η σερβιτόρα το τηλ της με κραγιόν στην απόδειξη. Ταυτόχρονα τα γκομενακια στο διπλανό τραπέζι λιώνουν για πάρτη τους. Μετά περνάει ο μπαμπάκας τους με το lada μεταχειρισμένο (72 υπολοιπόμενες δόσεις στην Eurobank) και τους παίρνει να τους πάει σπίτι γιατί τα λεφτά που είχαν ήταν ισα ισα για τον καφέ και δεν είχαν για αστικό.

Offtopic εντελώς αλλά αστείο :mrgreen:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...