Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να εχουμε ολοι iPhone.

Κοστιζει πολλα λεφτα, αλλα δεν ειναι ακριβο. Η τιμη του ειναι αυτη. Αν τα ποσοστα πωλησεων πεσουν τοσο ωστε η Apple κρινει να μειωθει η τιμη του, θα το κανει.

Δεν ειναι ειδος πρωτης αναγκης και δεν μπορουμε να παραπονιομαστε για υψηλη τιμη.

Καποιος μπορει να κανει τη δουλεια του και ακομα παραπανω πραγματα απο το iPhone ακομα και με ενα Ideos X5.

Επισης πολλοι ειναι αυτοι που λετε οτι καποιος δεν αξιοποιει τις δυνατοτητες του iPhone. Οσοι τα λετε αυτα εχετε iPhone; Ποιες δυνατοτητες ακριβως; Η συσκευη δεν εχει ουτε αναφορες παραδοσης! Δεν στελνει αρχεια με Bluetooth και γενικοτερα οι δυνατοτητες του και αυτα που κανει ειναι πολυ περιορισμενα. Η μαγια του ειναι οτι τα απλα καθημερινα πραγματα που κανει, τα κανει απλα, ευκολα και σταθερα. Απο εκει και περα υπαρχουν εξυπνες εφαρμογες που μπορουν να φανουν χρησιμες.

Ενα Android κινητο απο την αλλη εχει πολυ περισσοτερες δυνατοτητες και ειναι χαος. Τοσο που πρεπει να εισαι εμπειρος χρηστης. Τοτε θα μπορουσαμε να πουμε πως καποιος που παιρνει Android, το παιρνει για να μοστραρει ενα Smartphone, το οποιο του εχει κοστισει λιγα, αλλα παρολα αυτα δεν ξερει να το χρησιμοποιει.

Ας μην ειμαστε η νεα γενια οπου το Hotel California ειναι σατανικο.

To android ειναι πολυπλοκο ΑΝ θες να το σκαλισεις. Τοτε ναι, εχει βαθος να το ψαχνεις και να το πειραζεις οσο θες.

Αν δεν θες να το σκαλισεις, ειναι πολυ απλο, οσο και το iphone. Στο τσακιρ κεφι του βαζεις ενα launcher/dialer και το κανεις ακομα πιο απλο στην καθημερινη του χρηση. Εχοντας στο πισω μερος του μυαλου σου οτι οποτε το βαρεθεις εχεις την επιλογη να το σκαλισεις και να το ανανεωσεις.

Η μαγκια του android ειναι οτι μπορει να απευθυνθει ταυτοχρονα και στον ανιδεο/ασχετο που θελει κατι ΑΠΛΟ, αλλα και σε αυτον που εχει σκοπο να το ψιρισει μεχρι τελικης λεπτομερειας, χωρις να απογοητευει κανεναν απτους 2.

Το ios ειναι αυτο που ειναι και τελος. Περιορισμενο, κλειδωμενο, δεν ξεκλειδωνει, δεν τροποποιειται τιποτα και σε οποιον αρεσει. Οπως το αγοραζεις μενει για παντα.

• Απαντ. 246
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Θα κάνω μια σούμα για όποιον βλέπει τώρα το θέμα και βαριέται να διαβάσει 15 σελίδες

Οι χρήστες iphone υποστηρίζουν:

1.Το iphone το χρησιμοποιεί ο στρατός των ΗΠΑ

2.Με το iphone είναι πιο εύκολο να βρεις δορυφόρο για τη NOVA

οι χρήστες Android απο την άλλη λένε:

1.Ο στρατός των ΗΠΑ χρησιμοποιεί Android

2.Με το Android είναι πιο εύκολο να βρεις δορυφόρο για τη NOVA

3.Oι χρήστες iphone δεν έχουν λεφτά για πετρέλαιο

4.Οι χρήστες iphone αφήνουν 100 ευρώ μπουρμπουαρ στα καφέ στο Κωλονάκι

5.Οι χρήστες iphone έχουν μπαμπά με Lada που ακόμα το χρωστάει

αν ξέχασα κάτι plz συμπληρώστε

Θεός...Τέλος!!

Δημοσ.

To android ειναι πολυπλοκο ΑΝ θες να το σκαλισεις. Τοτε ναι, εχει βαθος να το ψαχνεις και να το πειραζεις οσο θες.

Αν δεν θες να το σκαλισεις, ειναι πολυ απλο, οσο και το iphone.

Δεν είναι ακριβώς έτσι.

Πρώτον τα πλήκτρα. Ένα android κινητό έχει από 3 έως 4 πλήκτρα τη στιγμή που το iPhone έχει 1. There goes simplicity! Μπορεί για μας να είναι πανεύκολα, αλλά μάντεψε τι ταμπλέτα κρατούσε ένας παππούς προχθές σε ένα τοπικό καφέ με τη γιαγιά δίπλα του να παρακολουθεί στωικά (όχι, δεν ήταν android). Να πατήσω το back ή το home και γιατί με το πίσω η μια εφαρμογή με πετάει στη home screen και η άλλη όχι; Και γιατί μου βγάζει αυτό το μήνυμα ότι με δυο πατήματα κλείνει;... Στο iOS δεν υπάρχει "exit".

Δεύτερον η home screen. Στο android αποτελείται από οθόνες με widgets και εικονίδια και ανάλογα τη συσκευή και τον launcher, υπάρχουν διαφορές από τον τρόπο επιλογής και αφαίρεσης αυτών μέχρι τον τρόπο αλλαγής του φόντου. Στο iOS είναι απλά, πρέπει να πας στο εικονίδιο "Ρυθμίσεις" και κάπου εκεί θα βρεις τις (λιγότερες σε αριθμό) επιλογές της home ή lock screen.

Τρίτον τα προγράμματα. Ελάχιστα προγράμματα μοιάζουν μεταξύ τους στη σχεδίαση. Κάθε πρόγραμμα είναι και μια νέα πρόκληση. Και πάλι για μας μπορεί να είναι piece of cake, για πολύ κόσμο, όμως, είναι μια συνεχής διαδικασία εκμάθησης. Στο iOS οι εφαρμογές έχουν (πανέμορφη και) πανεύκολη σχεδίαση.

Μην τα θέλουμε όλα δικά μας, λοιπόν. Από τη στιγμή που χαρακτηρίζουμε το iOS απλό ή απλοϊκό, δε μπορούμε να του αρνηθούμε και την απλότητα-ευκολία στο χειρισμό, πάνε πακέτο αυτά. Δεν ισχυρίζομαι ότι το ένα είναι καλύτερο του άλλου, οι προτιμήσεις μου, άλλωστε, είναι κάπου μεταξύ iOS και Android.

Τέλος το μερίδιο αγοράς. Το μερίδιο αγοράς από μόνο του δε λέει πολλά πράγματα. Μπορεί το μερίδιο αγοράς να μειώνεται και ο αριθμός των πωληθέντων iPhones να αυξάνεται.

• Super Moderators
Δημοσ.

Μπορει στο vs μεταξυ τηλεφώνων να αναγνωρισα ορισμένα θετικά στο android, αλλα στο θέμα των tablets δεν δέχομαι καμια κουβέντα υπέρ του android (μη μου πείτε για το 4 που δεν το πιάσαμε ακόμη στα χέρια, αναφέρομαι σε αυτα που κυκλοφορούν τόσο καιρο παράλληλα με το ipad2).

Και δεν θέλω ψυχολογικές αναλύσεις, θέλω εμπειρίες απο άτομα που χρησιμοποιούν android tablet...

B)

Δημοσ.

Να ξεκαθαρίσουμε ένα πράγμα; Επιτέλους με την βλακεία που μας πιάνει με την κατανάλωση... Όταν οι καταναλωτές αγοράζουν iPhone και smartphones στην τιμή των 600 €, ή έστω και μεταχειρισμένο στα 400 € δεν είναι γιατί χρησιμοποιούν το κινητό επιχειρηματικά και παραγωγικά και... (το θέλω για τη δουλειά μου)... τις γνωστές δικαιολογίες, είναι γιατί οι καταναλωτές λειτουργούν σπασμωδικά - παρορμητικά. Αν όσοι αγοράζουν τέτοιας κατηγορίας smartphones που στην ουσία κάνουν ακριβώς ότι κάνει και το ZTE Blade μόνο που τα κάνουν γρηγορότερα σε διαφορά μονού αριθμού δευτερολέπτων, αν τα αγόραζε λοιπόν για λόγους παραγωγικότητας και επιχειρηματικότητας, τώρα η οικονομία της Ελλάδας θα ήταν σε καλύτερη μοίρα... Μιλάμε για τουλάχιστον 200,000 μονάδες παραγωγικής και επιχειρηματικής δύναμης. Σιγά βρε, ουρήστε και λίγο... Και κάτι άλλο... Όταν μιλάμε για παραγωγή πλούτου, μιλάμε για υλικό πλούτο. Από την γεωργία, τα μεταλλεύματα, οινοποιία κτλ... Όλα τα υπόλοιπα ανήκουν στην κατηγορία της Παροχής Υπηρεσιών. Η παροχή υπηρεσιών είναι Προστιθέμενη Αξία στον πλούτο μιας χώρας. Όταν δεν υπάρχει παραγωγή πλούτου αλλά η παροχή υπηρεσιών ανεβάζει τις τιμές της πατώντας πάνω σε ανύπαρκτο πλούτο (βλ. χρηματιστήρια) τότε έρχεται το... Καλά Χρωστούγεννα..!!

• Super Moderators
Δημοσ.

Να ξεκαθαρίσουμε ένα πράγμα; Επιτέλους με την βλακεία που μας πιάνει με την κατανάλωση... Όταν οι καταναλωτές αγοράζουν iPhone και smartphones στην τιμή των 600 €, ή έστω και μεταχειρισμένο στα 400 € δεν είναι γιατί χρησιμοποιούν το κινητό επιχειρηματικά και παραγωγικά και... (το θέλω για τη δουλειά μου)... τις γνωστές δικαιολογίες, είναι γιατί οι καταναλωτές λειτουργούν σπασμωδικά - παρορμητικά. Αν όσοι αγοράζουν τέτοιας κατηγορίας smartphones που στην ουσία κάνουν ακριβώς ότι κάνει και το ZTE Blade μόνο που τα κάνουν γρηγορότερα σε διαφορά μονού αριθμού δευτερολέπτων, αν τα αγόραζε λοιπόν για λόγους παραγωγικότητας και επιχειρηματικότητας, τώρα η οικονομία της Ελλάδας θα ήταν σε καλύτερη μοίρα... Μιλάμε για τουλάχιστον 200,000 μονάδες παραγωγικής και επιχειρηματικής δύναμης. Σιγά βρε, ουρήστε και λίγο... Και κάτι άλλο... Όταν μιλάμε για παραγωγή πλούτου, μιλάμε για υλικό πλούτο. Από την γεωργία, τα μεταλλεύματα, οινοποιία κτλ... Όλα τα υπόλοιπα ανήκουν στην κατηγορία της Παροχής Υπηρεσιών. Η παροχή υπηρεσιών είναι Προστιθέμενη Αξία στον πλούτο μιας χώρας. Όταν δεν υπάρχει παραγωγή πλούτου αλλά η παροχή υπηρεσιών ανεβάζει τις τιμές της πατώντας πάνω σε ανύπαρκτο πλούτο (βλ. χρηματιστήρια) τότε έρχεται το... Καλά Χρωστούγεννα..!!

Και γιουκο αντι για vw αφού και τα 2 έχουν ρόδες, abibas αντι για Adidas, ντεβετα αντι για μπαριλα κλπ κλπ

B)

Δημοσ.

Μπορει στο vs μεταξυ τηλεφώνων να αναγνωρισα ορισμένα θετικά στο android, αλλα στο θέμα των tablets δεν δέχομαι καμια κουβέντα υπέρ του android (μη μου πείτε για το 4 που δεν το πιάσαμε ακόμη στα χέρια, αναφέρομαι σε αυτα που κυκλοφορούν τόσο καιρο παράλληλα με το ipad2).

Και δεν θέλω ψυχολογικές αναλύσεις, θέλω εμπειρίες απο άτομα που χρησιμοποιούν android tablet...

B)

Dual boot netbook osΧ k Win. Σήμερα το συνδεσα με το μόνιτορ μου και είχα Full HD ανάλυση.. 250 ευρώ βαριά.Αν θέλεις του πετάς και ένα Linux και το κάνεις triple boot.. για εμένα το απόλυτο φορητό και ανταποδοτικό "εργαλείο" για όλες τις ελεφρομετριες εργασίες.. Αν τώρα θέλεις και εφαρμογές > ανοίγεις και έναν chromium σε όποιο λειτουργικό από τα 3 θέλεις. :rolleyes:

Δημοσ.

Android συσκευες ξεκινανε η τιμες τους απο 100€

Δεν μπορουν να συσγκρινουν τις πωλησεις που κανει ενα android κινητο με το Ιphone

Για να κανουν σωστα την συγκριση πρεπει να συγκρινουν το Iphone με το samsung galaxy s 2 ή συσκευες με android περιπου στα ιδια χρηματα.

Δημοσ.

παιδια σορρυ κι ολας το 50% τον χρηστων iphone δεν ξέρουν τι ειναι android απλα πανε και το παιρνουν σαν πρόβατα επειδη ειναι iphone .Δεν κοιτανε καν τι θα κερδισουν σε σχεση με τα android απλα πανε και το παιρνουν χωρις να δουνε τι εναλακτικες εχουν.

μου λεει το ξαδερφακι μου που ειναι 14 χρονων θελω ενα ipad τα χριστουνγενα , του λεω γιατι δεν κοιτας καποιο ποιο φθηνο tablet και μου λεει τί ειναι το tablet ;

παροπιδες φουλ ,παμε ολοι να αγορασουμε iphone , ipad ...

μια χαρα τηλ το iphone αλλα στο 50% + των περιπτώσεων χαραμίζεται στα χερια των χρηστών

Δημοσ.

παιδια σορρυ κι ολας το 50% τον χρηστων iphone δεν ξέρουν τι ειναι android απλα πανε και το παιρνουν σαν πρόβατα επειδη ειναι iphone .Δεν κοιτανε καν τι θα κερδισουν σε σχεση με το iphone απλα πανε και το παιρνουν χωρις να δουνε τι εναλακτικες εχουν.

μου λεει το ξαδερφακι μου που ειναι 14 χρονων θελω ενα ipad τα χριστουνγενα , του λεω γιατι δεν κοιτας καποιο ποιο φθηνο tablet και μου λεει τί ειναι το tablet ;

παροπιδες φουλ ,παμε ολοι να αγορασουμε iphone , ipad ...

μα ο φίλος του καφέΧ πήρε HTC Android και δεν ήξερε ότι παίρνουν αναβαθμίσεις τα κινητά.

Μας μπερδεύετε κύριε πρέσβη,τι ισχύει;

ΒΓΑΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΤΑΔΙΑ!!!!

@billdanos είσαι σαδιστής με αυτά το quotes

Δημοσ.

No mercy... Κυριολεκτικά! Ειμαι σε ρεβεγιόν ...βαριεμαι ...εχω πιει... Δεν θα μπω στον κόπο!

:)

Μα αυτό λέω, είσαι σίγουρος ότι βρίσκεσαι στο καταλληλότερο ρεβεγιόν;;; Ότι έχεις πιει αυτά που πραγματικά θα σε ευχαριστούσαν στο μέγιστο;;; Γιατί να μπεις καν στο κόπο να απαντήσεις όταν πχ ο άλλος δεν είναι συμβατός;;;

Απλά καθημερινά (αν εξαιρέσουμε το ρεβεγιόν για κάποιους) που θα μπορούσαν να γίνουν πολύ καλύτερα, δλδ ευκολότερα και με εγγυημένα αποτελέσματα. :-)

Think about it, or even better wait for the next model to do it better for you!!! :-)

Δημοσ.

μα ο φίλος του καφέΧ πήρε HTC Android και δεν ήξερε ότι παίρνουν αναβαθμίσεις τα κινητά.

Μας μπερδεύετε κύριε πρέσβη,τι ισχύει;

ΒΓΑΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΤΑΔΙΑ!!!!

@billdanos είσαι σαδιστής με αυτά το quotes

δηλαδη δεν συμφωνείτe οτι οι χρήστες iphone ειναι πολυ πιο ασχετοι με την τεχνολογια σε σχεση με αυτους που εχουν android;

Δημοσ.

δηλαδη δεν συμφωνείτe οτι οι χρήστες iphone ειναι πολυ πιο ασχετοι με την τεχνολογια σε σχεση με αυτους που εχουν android;

δεν συμφωνώ αλλά ούτε διαφωνώ,δεν έχω δει κάποια έρευνα να βγάζει ποσοστά,τώρα που σχεδόν ότι κινητό και να αγοράσεις έχει κάποιο OS (με την έννοια Android κτλ)πάνω και δεν υπάρχουν κινητά NOKIA 3310 και T28 (συνήθως Adnroid στα οικονομικά μοντέλα) οι άσχετοι είναι παντού.

Μην νομίζεις ότι όποιος παίρνει smartphone ξέρει και τι είναι το Android,iOS,WP,ένα κινητό να μιλάει,να στέλνει SMS και να "μπαίνει" Facebook και YouTube ζητάει

Δημοσ.

δεν συμφωνώ αλλά ούτε διαφωνώ,δεν έχω δει κάποια έρευνα να βγάζει ποσοστά,τώρα που σχεδόν ότι κινητό και να αγοράσεις έχει κάποιο OS (με την έννοια Android κτλ)πάνω και δεν υπάρχουν κινητά NOKIA 3310 και T28 (συνήθως Adnroid στα οικονομικά μοντέλα) οι άσχετοι είναι παντού.

Μην νομίζεις ότι όποιος παίρνει smartphone ξέρει και τι είναι το Android,iOS,WP,ένα κινητό να μιλάει,να στέλνει SMS και να "μπαίνει" Facebook και YouTube ζητάει

αλλο να παρεις καποιο φθηνο smartphone γα να στελνεισ μην και να παιρνεις τηλ και αλλο iphone τζαμπα λεφτα .

μιλαω για ασχετους που σκανε 400+ ευρω για ενα τηλεφωνο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...