rafinos Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Γεια σας και καλά Χριστούγεννα σε όλους! Έχω τους παρακάτω πίνακες... μήπως θα μπορούσε να μου πει κάποιος το ερώτημα για να πάρω τα δεδομένα από τον πίνακα address που να έχουν κάποιο συγκεκριμένο username από τον πίνακα user_data???? εγώ πήγα να κάνω κάτι χωριάτικο και δεν δουλεύει π.χ.: SELECT * FROM address WHERE user_id = (SELECT id FROM user_data WHERE username=rafinos); *********ΤΕΛΙΚΑ ΔΟΥΛΕΨΕ.....
Aztec Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 βάλε στο from τον πίνακα user data , κάνε select address.* και στο rafinos βάλε αυτάκια Το άλλαξες επομένως δεν ισχύουν αυτά που γράφω.
nilosgr Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Μηπως το field στο user_data επρεπε να ηταν placeofbirth
rafinos Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Ευχαριστώ παιδιά απλά πριν απαντήσετε έγραψα ότι δούλεψε έτσι όπως το έχω μάλλον είχε φάει κάποιο σκάλωμα!!! Να στε καλά και καλά Χριστούγεννα!
taazz Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Καλήτερη ταχύτητα εκτέλεσης έχει το παρακάτω. > SELECT * FROM address INNER JOIN user_data on user_data.id = address.User_id WHERE user_data.username='rafinos'; Το οποίο γράφεται για συντομία (μερικοί server μπορεί να μην το υποστηρίζουν) > SELECT * FROM address, user_data WHERE user_data.id = address.User_id and user_data.username='rafinos';
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα