8elwADSL Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 (επεξεργασμένο) Εχω την sapphire 6850 και συγκεκριμένα αυτήν κλοκαρισμένη στα 850/1080 το πρόβλημα είναι ότι ενώ περνάει το furmark με 30 λεπτά στρες και μέγιστη θερμοκρασία 78 βαθμούς,στο metro2033 μου πετάει artifacts σε ανύποπτο χρόνο πότε στα πρώτα λεπτά που παίζω και άλλες φορές μετά από 2-3 ώρες gameplay,μια φορά πριν να κάνω load το save μπήκα στα settings του παιχνιδιού για να αλλάξω κάτι και μου πέταξε artifacts και εκεί ! Καμιά φορά κολάει η εικόνα και μετά από 5-10 δευτερόλεπτα μου πετάει το γνωστό gsod όπως στις 5800. Επίσης μερικές φορές δεν πετάει ούτε gsod ούτε artifacts αλλά κάνει αυτό μετακινεί την εικόνα προς τα δεξιά με αποτέλεσμα το δεξί μέρος της εικόνας να προβάλλεται στο αριστερό μέρος της οθόνης. Σε άλλο παιχνίδι ας πούμε στο skyrim που το λίωνω τελευταία 5-6 συνεχώμενες ώρες την ημέρα κάθε μέρα είναι όλα καλά δεν κάνει τίποτα η κάρτα. Furmark 78c max temp,30 mins stress testing STABLE Skyrim 70c max temp STABLE Metro2033 70c max temp UNSTABLE Σκέφτηκα να κάνω τεστ με αλλο stress tool αλλά δεν νομίζω ότι κάτι τρέχει με το stress test Μήπως τελικά το metro το έβγαλαν για stess testing purposes ? Επεξ/σία 24 Δεκεμβρίου 2011 από 8elwADSL
rafail1994 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Τρέξε και κανα 3d mark για να δεις εαν θα είναι και εκεί σταθερή. Το metro είναι αρκετά βαρύ παιχνίδι και την ζορίζει αρκετά την κάρτα γραφικών και μάλλον δεν είναι αρκετά σταθερή
8elwADSL Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Θα τρέξω και ένα 3dmark , όμως δεν είναι περίεργο ένα παιχνίδι να στρεσάρει πιο πολύ και από το furmark ... Αυτά μου έβγαλε ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα