vmp_itachi Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Καλησπερα και καλες γιορτες Λοιπον ψαχνω να βρω ανταλλακτικο για ενα κομματι του laptop ενος lenovo y560 το ζητημα ειναι οτι δεν ξερω πως το λενε τον καλυτερο ορισμο τoν βρηκα ως motherboard sata docking part το αντιστοιχο πλαστικο απο το 8bito καλωδιο(εκει που ειναι το 40in IDE adapter)βασικα εχει σπασει το πλαστικό κομματι οπου συνδεετε το ssd με τν motherboard [απο μαλακία του χαζου στο τηλεφωνο και δικια μου φυσικα που ειδα οτι δεν γινοταν αλλα ειπα...."θα ξερει".......] υπαρχει κατι τετοιο στην αγορα? η παμε για νεα motherboard? :/ PS: βρηκα και αυτη τη πατεντα αλλα θα ναι λιγο περιεργο μοιαζει λιγο με εκρητκικο μηχανισμο sata connector trexa gureue ασε που δεν ξερω τι σοι ειναι το site ktlp ktlp
sil_unique Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 για βγάλε μια καθαρή φωτογραφία της ζημιάς
ors_86 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Εγώ θα πρότεινα να "λύσεις" τον φορητό σου ώστε να δεις πάνω σε αυτή την πλακέτα το spare part number της ώστε να την αναζητήσεις βάση αυτού.
vmp_itachi Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 lenovo spare parts αυτο τωρα σιγουρα μπορω να το βρω στην αγορα σε κομματια :/ η τιμη του ειναι ολιγον.....ακραια αν σκεφτεις οτι το λαπτοπ εκανε 680....δεν το χω δω περα ακομα στην επισκευη ειναι..οπου μου παν τιμη και τρομαξα εκτος και αν αυτο ειναι που εννοεις 11012136 - MB KL3B (PCH/XT/1G)4CORE WO/3G SIM CPU ors_86
sil_unique Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 μονόδρομος για την επισκευή λόγω κόστους είναι η αντικατάσταση του βύσματος μόνο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα