Ntinaras Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 θα επρεπε να μας ενδιαφερει αν δεν εχει? αυτον τον ενδιαφερει αν χρωσταει ο υπαλληλος αλλου? τον ενδιαφερει αν του φτανει ο μισθος που του δινει? δεν εχει?Δε πειραζει.κλεινει το μαγαζι,του παιρνουν το σπιτι,το αυτοκινητο,το σωβρακο. απο τη στιγμη που στηριζει καπιταλισμο να δεχτει τις συνεπειες
slygeo87 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 οποτε κατανοεις το προβλημα του,σωστα; Ναι, αν όντως ισχύει η συμφωνία ότι θα μου τα δώσει έστω και καθυστερημένα, κανένα πρόβλημα. Τις κλεψιές δεν γουστάρω, γιατί μου έχουν φάει δωράκι χριστουγέννων με πολύ πρόστυχο τρόπο. Όταν τους είπα "αυτό και αυτό", μου είπαν "ξέρεις, σου δώσαμε τόσα την τάδε του μηνός, και ήταν το δώρο αυτό, και σε 15 μέρες θα πάρεις αυτά που θα είναι τα τόσα από τον μισθό σου" και τρίχες κατσαρές.
minaras_tio Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 διαβασε τα υπολοιπα που εγραψα στον slygeo. θελω να πιστευω οτι ουτε εσυ καταλαβες τι εγραψα. Οχι δε μπορω με τιποτα να καταλαβω αυτη τη λογικη,γιατι παντα δουλευα για καποιον. Ποτε δεν ημουν αφεντικο. Και επειδη μου εχουν φαει λεφτα,δε το ανεχομαι!
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Δηλαδη οποιος διεκδικει τα δικαιωματα του,δεν εχει ιδεα απο δουλεια ε; Ωραια σκεφτεσε,σαν αφεντικο! ΔΕ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ! Θελω αυτα που δικαιουμαι. Ολα ξεκινανε απο τις "δυσκολιες" των αφεντικων,να πληρωσουν,και ξερουμε που καταληγει. Τα δικαιωματα σου καλο ειναι να ΞΕΡΕΙΣ ποτε πρεπει να τα διεκδικησεις και ΠΟΤΕ να κανεις συμβιβασμους. Αν δεν εχεις δουλεψει ποτε σου, λογικο ειναι να μην ξερεις και η μη καταβολη 13ου να σου φαινεται αιτια να καταγγειλεις με τη μια τον εργοδοτη σου, ανεξαρτητως καθε αλλου κριτηριου σαν αυτα που ανεφερα πριν. Να ειστε προετοιμασμενοι για ανωμαλες προσγειωσεις παντως, αν και οταν πιασετε δουλεια, διοτι τοτε θα συμβιβαζεστε καθημερινα με πολυ σοβαροτερα ζητηματα απο εναν 13ο. Αν θελετε να επιβιωσετε φυσικα. Καταλαβετε οτι η καταγγελια/επιθεση δεν ειναι σε καθε περιπτωση η ιδανικη λυση για τον εργαζομενο, αυτο σας λεω. Σας κανω και underline μπας και καταλαβετε το point...
KilliK Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Ναι, αν όντως ισχύει η συμφωνία ότι θα μου τα δώσει έστω και καθυστερημένα, κανένα πρόβλημα. Τις κλεψιές δεν γουστάρω, γιατί μου έχουν φάει δωράκι χριστουγέννων με πολύ πρόστυχο τρόπο. Όταν τους είπα "αυτό και αυτό", μου είπαν "ξέρεις, σου δώσαμε τόσα την τάδε του μηνός, και ήταν το δώρο αυτό, και σε 15 μέρες θα πάρεις αυτά που θα είναι τα τόσα από τον μισθό σου" και τρίχες κατσαρές. ενταξει τοτε. Οχι δε μπορω με τιποτα να καταλαβω αυτη τη λογικη,γιατι παντα δουλευα για καποιον. Ποτε δεν ημουν αφεντικο. Και επειδη μου εχουν φαει λεφτα,δε το ανεχομαι! ευχομαι στον θεο,ποτε να μην πιασεις δουλεια με καλα αφεντικα.μονο με κακα.για να δεις τοτε την γλυκα. θα επρεπε να μας ενδιαφερει αν δεν εχει? αυτον τον ενδιαφερει αν χρωσταει ο υπαλληλος αλλου? τον ενδιαφερει αν του φτανει ο μισθος που του δινει? δεν εχει?Δε πειραζει.κλεινει το μαγαζι,του παιρνουν το σπιτι,το αυτοκινητο,το σωβρακο. απο τη στιγμη που στηριζει καπιταλισμο να δεχτει τις συνεπειες οτι ναναι.
slygeo87 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 ενταξει τοτε. Πάντως, αυτά μας φάγανε στο μπουρδελοκράτος μας έτσι; Οι κακές εργασιακές σχέσεις. Άμα είχα δε και κανένα ωραίο μπουτάκι, μπορεί να τα βρίσκαμε και αλλιώς.
minaras_tio Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 παμε αλλη μια γιατι θελω να πιστευω οτι δεν καταλαβες τι εγραψα. παιρνεις κανονικα εδω και χρονια,τους μισθους και τα δωρα σου απο τον εργοδοτη σου. αλλα φετος λογω της μεγαλης οικονομικης κρισης,θα αργησεις να παρεις το δωρο σου επειδη ο εργοδοτης σου αδυνατει να στο πληρωσει τωρα,αυτη την στιγμη. εσενα η πρωτη αντιδραση σου σε αυτο ειναι να παει να κοψει το λαιμο του και να του κανεις αμεσως καταγγελια για να παει αυτοφωρο; αυτο λες; Αυτο το ποστ εννοεις; Η συζητηση δεν ξεκινησε με βαση αυτους τους ορους που γραφεις εδω. Ξεκινησε με βαση τις καταγγελιες για τη μη καταβολη δωρου, απο αφεντικα. Σε αυτα που γραφεις,αντε να πουμε οτι δυσκολευεται. Εμενα με ρωταει πως πληρωνω τα χαρατσια και ολα κερατιατικα του γιωργακη; Οχι. Αρα ουτε εγω θα τον ρωτησω. Θα κανεις για λιγο το μακακα,αλλα υπαρχει και οριο...
KilliK Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 ε απο το να σε ρωτησω αν εισαι κομμουνιστης,καλυτερα που απαντησα ετσι. Αυτο το ποστ εννοεις; Η συζητηση δεν ξεκινησε με βαση αυτους τους ορους που γραφεις εδω. Ξεκινησε με βαση τις καταγγελιες για τη μη καταβολη δωρου, απο αφεντικα. Σε αυτα που γραφεις,αντε να πουμε οτι δυσκολευεται. Εμενα με ρωταει πως πληρωνω τα χαρατσια και ολα κερατιατικα του γιωργακη; Οχι. Αρα ουτε εγω θα τον ρωτησω. Θα κανεις για λιγο το μακακα,αλλα υπαρχει και οριο... ενταξει τοτ,συμφωνουμε.
minaras_tio Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 ενταξει τοτε. ευχομαι στον θεο,ποτε να μην πιασεις δουλεια με καλα αφεντικα.μονο με κακα.για να δεις τοτε την γλυκα. Ναι αναψε και λαμπαδα μωρε. (ακου ευχομαι). Ευχαριστω για την ευχη αλλα καλα αφεντικα, ΔΕΝ υπαρχουν ετσι κι αλλιως! Εσυ σε ποια κατηγορια ανηκεις; Στα καλα αφεντικα; Λιγο ακομα για να κλειδωσει και αυτο θελουμε....
KilliK Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Άμα είχα δε και κανένα ωραίο μπουτάκι, μπορεί να τα βρίσκαμε και αλλιώς. δηλαδη; τι εννοεις με αυτο; Ευχαριστω για την ευχη αλλα καλα αφεντικα, ΔΕΝ υπαρχουν ετσι κι αλλιως! μα και γιαυτο εβαλα την ευχη.για να καταλαβεις οτι υπαρχουν και καλα αφεντικα. αλλα ξερεις τι; δεν προκειται να το καταλαβεις ποτε. αλλα τουλαχιστον να γλυτωσουν τα καλα αφεντικα απο υπαλληλους του ειδους σου.
minaras_tio Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Τα δικαιωματα σου καλο ειναι να ΞΕΡΕΙΣ ποτε πρεπει να τα διεκδικησεις και ΠΟΤΕ να κανεις συμβιβασμους. Αν δεν εχεις δουλεψει ποτε σου, λογικο ειναι να μην ξερεις και η μη καταβολη 13ου να σου φαινεται αιτια να καταγγειλεις με τη μια τον εργοδοτη σου, ανεξαρτητως καθε αλλου κριτηριου σαν αυτα που ανεφερα πριν. Να ειστε προετοιμασμενοι για ανωμαλες προσγειωσεις παντως, αν και οταν πιασετε δουλεια, διοτι τοτε θα συμβιβαζεστε καθημερινα με πολυ σοβαροτερα ζητηματα απο εναν 13ο. Αν θελετε να επιβιωσετε φυσικα. Καταλαβετε οτι η καταγγελια/επιθεση δεν ειναι σε καθε περιπτωση η ιδανικη λυση για τον εργαζομενο, αυτο σας λεω. Σας κανω και underline μπας και καταλαβετε το point... Μια ζωη συμβιβασμους κανουμε. Ασε φτανει. Ξερω πολυ καλυτερα απο εσενα να διεκδηκω τα δικαιωματα μου,γι αυτο δεν ειμαι και κοτα... Που ξερεις εσυ αν εχω δουλεψει ποτε μου; Ευκολα συμπερασματα βγαζεις. Ας βγαλω και εγω ενα:εισαι αφεντικο που χρωσταει παντου γιατι οι δουλειες σου δεν πανε "καλα". Σωστα μαντεψα; Ναι εχεις δικιο. Ο 13ος μισθος θα μας νοιαξει,οταν θα μας κλεβουν καθε μηνα! Ασε τον πολεμο που θα γινεται. Αλλα ειπαμε,να συμβιβαστουμε να μην πεσει εκω το αφεντικο! δηλαδη; τι εννοεις με αυτο; μα και γιαυτο εβαλα την ευχη.για να καταλαβεις οτι υπαρχουν και καλα αφεντικα. αλλα ξερεις τι; δεν προκειται να το καταλαβεις ποτε. αλλα τουλαχιστον να γλυτωσουν τα καλα αφεντικα απο υπαλληλους του ειδους σου. Οχι δε προκειται να το καταλαβω γιατι εχω δει πολλα σαν εργαζομενος. ΔΕΝ ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΦΕΝΤΙΚΑ!!! Ειπαμε δεν υπαρχουν καλα αφεντικα για να γλυτωσουν απο εμενα. Αν ηταν και αλλοι εργαζομενοι σαν εμενα,δε θα μας πηδαγαν τωρα! Αλλα ειναι πολλοι οι βολεμενοι... Δε μου απαντησες σε ποια κατηγορια αφεντικων ανηκεις... Επιστρεφω αργοτερα. Ελπιζω να μην κλειδωσει. Δωστε ποστ!!!! Μεσα στο κλιμα των χριστουγεννων ειμαστε.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Μια ζωη συμβιβασμους κανουμε. Ασε φτανει. Ξερω πολυ καλυτερα απο εσενα να διεκδηκω τα δικαιωματα μου,γι αυτο δεν ειμαι και κοτα... Πριν σου ειπα κατι για 0 και 1 αλλα δεν το επιασες. Η λογικη που μας παρουσιαζεις εδω ειναι 0=διεκδικω τα δικαιωματα μου με καθε τροπο μη λαμβανοντας κανενα κριτηριο υποψιν, ουτε καν το μακροπροθεσμο συμφερον. 1=αλλιως ειμαι κοτα. Ανθρωπα μου, υπαρχουν ΠΟΛΛΕΣ ενδιαμεσες λυσεις. Και αυτα που λες εδω, οπως τα διατυπωνεις το μονο που δειχνουν ειναι οτι δεν εισαι σε θεση να διεκδικησεις τα δικαιωματα σου, αν και εφοσον εισαι οντως εργαζομενος. Αν νομιζεις οτι τα δικαιωματα διεκδικουνται με απευθειας καταγγελιες και νομικες διαδικασιες εισαι βαθια νυχτωμενος. Επαναλαμβανω, ΑΝ δουλευεις γιατι τωρα μπορει να κανω και τσαμπα κουβεντα με καποιον που φανταζεται τον εαυτο του εργαζομενο. Που ξερεις εσυ αν εχω δουλεψει ποτε μου; Ευκολα συμπερασματα βγαζεις. Ας βγαλω και εγω ενα:εισαι αφεντικο που χρωσταει παντου γιατι οι δουλειες σου δεν πανε "καλα". Σωστα μαντεψα; Δεν ξερω, απο αυτα που γραφεις παντως δειχνεις να στερεσαι σημαντικων εργασιακων εμπειριων και κριτηριων στον ιδιωτικο τομεα. Αν εργαζεσαι ως ελευθερος επαγγελματιας/δημοσιος υπαλληλος κλπ ειναι αλλου παπα ευαγγελιο. Για υπαλληλος στον ιδιωτικο τομεα παντως, δεν... Οσο για μενα, σωστα μαντεψες οπου ναναι θα με στειλεις και στη στενη e-dikigore. Ναι εχεις δικιο. Ο 13ος μισθος θα μας νοιαξει,οταν θα μας κλεβουν καθε μηνα! Ασε τον πολεμο που θα γινεται. Αλλα ειπαμε,να συμβιβαστουμε να μην πεσει εκω το αφεντικο! Εγω δε σου ειπα να συμβιβαστεις, σου ειπα να λαμβανεις υποψιν ΔΙΑΦΟΡΑ κριτηρια με γνωμονα το δικο σου συμφερον και αν αυτο επιβαλει συμβιβασμο ναι θα τον κανεις. Σου εβαλα και underline να στο τονισω τρομαρα σου, αλλα εσυ εκει το ποιημα με τα αφεντικα...Ειναι προτιμοτερο να πας μια κατασταση στα ακρα και να απολυθεις εχοντας λαβει 13ο μενοντας ανεργος σε χωρα με 20-25% ανεργια, απο το να συνεχισεις να δουλευεις παρατηρωντας μεχρι που θα τραβηξει το σχοινι ο εργοδοτης σου? Αν ναι, σου ξαναλεω, οταν με το καλο πιασεις δουλεια με αυτα τα μυαλα ετοιμασου για αναταραξεις και ανωμαλες προσγειωσεις. ΥΓ. Ενισχυει την αποψη μου οτι ως υπαλληλος δεν εργαστηκες ποτε σου μακροχρονια σε ιδιωτικη επιχειρηση το γεγονος οτι δε σεβεσαι τον εαυτο σου και τη θεση σου και αποκαλεις ως αφεντικα τους εργοδοτες. Αφεντικο εχουν τα σκυλια αγαπητε "εργαζομενε", οχι οι ανθρωποι.
-nick- Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Αφεντικο εχουν τα σκυλια αγαπητε "εργαζομενε", οχι οι ανθρωποι.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Για να πω την αληθεια nick, περιμενα πιο εντυπωσιακη εισοδο απο σενα στο θρεντ. Κατι τετοιο ας πουμε http://www.youtube.com/watch?v=vsnYxzW4VKg η τετοιο http://www.youtube.com/watch?v=0MZK1OTWt8Y
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα