Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Αληθεια ενας απλος εργαζομενος πως μπορει να ξερει τα ισοζυγια της επιχειρησης στην οποια εργαζεται?

oταν καθεται στο ταμειο.

• Απαντ. 144
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Όταν ο εργοδότης δεν έχει να το δώσει και ο υπάλληλος το ξέρει δεν υπάρχει λόγος να κάνει καταγγελία.

Τι λες ρε φιλε; Δεν υπαρχει λογος για καταγγελια;

Να κοψει το σβερκο του να τα βρει! Δε με νοιαζει. Θα λυπηθουμε και τα αφεντικα τωρα;; Ευκαιρια ψαχνουν. Αλλα ειπαμε,ηρθε η εποχη τους...

Δημοσ.

Όταν ο εργοδότης δεν έχει να το δώσει και ο υπάλληλος το ξέρει δεν υπάρχει λόγος να κάνει καταγγελία.

Τι λες ρε μεγάλε; Άμα ο εργοδότης δεν έχει να πληρώσει τον υπάλληλο, να μην προσλάβει κανέναν.

Και βέβαια θα κάνει καταγγελία, το θέμα είναι οτι θα χάσει τη δουλειά του μετά.

Δημοσ.

γιατι τον συνελαβαν; μεχρι τις 31 δεν ειναι η οριστικη προθεσμια;

Τι λες ρε φιλε; Δεν υπαρχει λογος για καταγγελια;

Να κοψει το σβερκο του να τα βρει! Δε με νοιαζει. Θα λυπηθουμε και τα αφεντικα τωρα;; Ευκαιρια ψαχνουν. Αλλα ειπαμε,ηρθε η εποχη τους...

δηλαδη ας πουμε αν επαιρνες κανονικα στην ωρα τους τα δωρα σου επι 10 χρονια αλλα φετος θα αργησεις να το παρεις,να παει δηλαδη ο εργοδοτης να κοψει το λαιμο του;

Δημοσ.

Τι να κάνουμε, ας δείξει ο εργοδότης κατανόηση.

ο εργοδοτης να δειξει κατανοηση η ο εργαζομενος; μηπως τα εχεις μπερδεψει λιγο; :rolleyes:

Δημοσ.

Μου ζητάς να δείξω εγώ ως εργαζόμενος κατανόηση σε εσένα που είσαι εργοδότης; Επειδή έχεις πει πως είσαι επιχειρηματίας, θα ζητούσες από εμένα να σε καταλάβω; Πόσα 'κονομάς εσύ και πόσα εγώ;

Δημοσ.

Μου ζητάς να δείξω εγώ ως εργαζόμενος κατανόηση σε εσένα που είσαι εργοδότης; Επειδή έχεις πει πως είσαι επιχειρηματίας, θα ζητούσες από εμένα να σε καταλάβω; Πόσα 'κονομάς εσύ και πόσα εγώ;

παμε αλλη μια γιατι θελω να πιστευω οτι δεν καταλαβες τι εγραψα.

παιρνεις κανονικα εδω και χρονια,τους μισθους και τα δωρα σου απο τον εργοδοτη σου.

αλλα φετος λογω της μεγαλης οικονομικης κρισης,θα αργησεις να παρεις το δωρο σου επειδη ο εργοδοτης σου αδυνατει να στο πληρωσει τωρα,αυτη την στιγμη.

εσενα η πρωτη αντιδραση σου σε αυτο ειναι να παει να κοψει το λαιμο του και να του κανεις αμεσως καταγγελια για να παει αυτοφωρο;

αυτο λες;

Δημοσ.

Αν είναι να τα δώσει πάσο αλλά μη κάνουμε και παράπονα επειδή κάποιοι εργαζόμενοι διεκδικούν στον βαθμό που μπορούν τα δικαιώματα τους.

Δημοσ.

Αν είναι να τα δώσει πάσο αλλά μη κάνουμε και παράπονα επειδή κάποιοι εργαζόμενοι διεκδικούν στον βαθμό που μπορούν τα δικαιώματα τους.

οποτε κατανοεις το προβλημα του,σωστα;

Δημοσ.

ο εργοδοτης να δειξει κατανοηση η ο εργαζομενος; μηπως τα εχεις μπερδεψει λιγο; :rolleyes:

Θα μας τρελανεις; Ο εργαζομενος να δειξει κατανοηση σε ποιον; Στο αφεντικο; Τα αφεντικα τα μαγειρευουν εδω και χρονια με τις κυβερνησεις,πισω απο τη πλατη του εργαζομενου. Και τωρα θα δειξουμε κατανοηση; Να πουλησει τα σπιτια,αμαξια να τα βρει. Δε με νοιαζει!!

Αν επιτρεπεται ασχολεισαι με κατι killik?

Δημοσ.

Kαποιοι δινετε την εντυπωση οτι δεν εχετε δουλεψει ποτε σας, παρα τις απολυτες και αυταρχικες σας θεσεις.

Αν εγω με τον εργοδοτη μου φτυσαμε αιμα επι σειρα ετων για να κρατησουμε την επιχειρηση...

Αν εγω με τον εργοδοτη μου εχουμε αριστη συνεργασια τοσα χρονια...

Αν εγω δεν εχω κανενα παραπονο απο τον εργοδοτη μου, οσον αφορα τις υποχρεωσεις του απεναντι μου εδω και χρονια...

Αν ποναω την επιχειρηση στην οποια δουλευω τοσα χρονια...

Αν θεωρω οτι η θεση στην οποια εργαζομαι μου δινει σημαντικη εργασιακη εμπειρια για το μελλον μου...

Αν δεν με τρωει ο κωλος μου να τα σπασω στη δουλεια μου και ψαχνω απλα την αφορμη...

Αν, αν, αν...

(στα παραπανω αν, θεωρηστε οτι υπαρχει διαζευξη, για να μη βγει και μου πει κανεις οτι δεν υπαρχει επιχειρηση που να ισχυουν ΟΛΑ ΜΑΖΙ τα παραπανω).

....

-->Θα του τραβηξω καταγγελια με την μια επειδη δε θα μου δωσει 13ο επικαλουμενος οικονομικες δυσκολιες της επιχειρησης? Αυτη ειναι η λυση? Αντε, με το καλο να δουλεψετε κιολας και καλες προσγειωσεις.

Τι την περασατε την εργασια? Boolean algebra που ή 0 ή 1 υπαρχει και τιποτα αλλο? Απο κατανοηση/συμβιβασμους/χρυσες τομες/ενδιαμεσες λυσεις κλπ κλπ δεν?

Δημοσ.

Θα μας τρελανεις; Ο εργαζομενος να δειξει κατανοηση σε ποιον; Στο αφεντικο; Τα αφεντικα τα μαγειρευουν εδω και χρονια με τις κυβερνησεις,πισω απο τη πλατη του εργαζομενου. Και τωρα θα δειξουμε κατανοηση; Να πουλησει τα σπιτια,αμαξια να τα βρει. Δε με νοιαζει!!

Αν επιτρεπεται ασχολεισαι με κατι killik?

διαβασε τα υπολοιπα που εγραψα στον slygeo.

θελω να πιστευω οτι ουτε εσυ καταλαβες τι εγραψα.

Δημοσ.

Kαποιοι δινετε την εντυπωση οτι δεν εχετε δουλεψει ποτε σας, παρα τις απολυτες και αυταρχικες σας θεσεις.

Αν εγω με τον εργοδοτη μου φτυσαμε αιμα επι σειρα ετων για να κρατησουμε την επιχειρηση...

Αν εγω με τον εργοδοτη μου εχουμε αριστη συνεργασια τοσα χρονια...

Αν εγω δεν εχω κανενα παραπονο απο τον εργοδοτη μου τοσα χρονια, οσον αφορα τις υποχρεωσεις του απεναντι μου...

Αν ποναω την επιχειρηση στην οποια δουλευω τοσα χρονια...

Αν, αν, αν...

(στα παραπανω αν, θεωρηστε οτι υπαρχει διαζευξη, για να μη βγει και μου πει κανεις οτι δεν υπαρχει επιχειρηση που να ισχυουν ΟΛΑ ΜΑΖΙ τα παραπανω).

....

-->Θα του τραβηξω καταγγελια με την μια επειδη δε θα μου δωσει 13ο επικαλουμενος οικονομικες δυσκολιες της επιχειρησης? Αυτη ειναι η λυση? Αντε, με το καλο να δουλεψετε κιολας και καλες προσγειωσεις.

Δηλαδη οποιος διεκδικει τα δικαιωματα του,δεν εχει ιδεα απο δουλεια ε; Ωραια σκεφτεσε,σαν αφεντικο!

ΔΕ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ! Θελω αυτα που δικαιουμαι. Ολα ξεκινανε απο τις "δυσκολιες" των αφεντικων,να πληρωσουν,και ξερουμε που καταληγει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...