Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα

Καθώς ψαχνόμουν για την αγορά ενός iphone έπεσα στην σελίδα www.apple-fan.us, η οποία όπως μπορείτε να διαπιστώσετε και εσείς, έχει κάποια προϊόντα της apple υπερβολικά φθηνά. Σε επικοινωνία που είχα μαζί τους μέσω mail, μου είπαν ότι στέλνουν Ελλάδα και μπορούν ακόμη να το στείλουν ως gift. Επίσης μου ανέφεραν ότι όλα τους τα προϊόντα είναι 100% γνήσια. Σημειώστε ότι η πληρωμή μπορεί να γίνει και μέσω paypal. Επειδή δεν έχω μεγάλη εμπειρία στις αγορές μέσω internet, to paypal φαντάζομαι ότι παρέχει κάποια ασφάλεια, έτσι δεν είναι? Και τέλος αν το στείλουν ως gift είναι σίγουρο ότι δεν θα πληρώσεις στο τελωνείο?

• Super Moderators
Δημοσ.

Μου μυρίζει μουφιά από εδώ έως απέναντι. Δεν ξέρω, μπορεί να έχω εγώ το πρόβλημα αλλά δεν θα έδινα ούτε 5 ευρώ στο συγκεκριμένο store.

Δημοσ.

Κι εμένα για απάτη μου φαίνεται.

Κάνε απλά ένα search στο Google για τη διεύθυνση που δίνουν στο site και καλά ως διεύθυνση της εταιρείας. Βρίσκει ένα σκασμό αναφορές, σε ένα σκασμό σελίδες, η κάθε μία σε διαφορετικό τομέα (ηλεκτρονικά, ρούχα, τα πάντα).

9870 St Vincent Place,

Glasgow, DC 45 Fr 45.

Δημοσ.

Καλησπέρα

Καθώς ψαχνόμουν για την αγορά ενός iphone έπεσα στην σελίδα www.apple-fan.us, η οποία όπως μπορείτε να διαπιστώσετε και εσείς, έχει κάποια προϊόντα της apple υπερβολικά φθηνά. Σε επικοινωνία που είχα μαζί τους μέσω mail, μου είπαν ότι στέλνουν Ελλάδα και μπορούν ακόμη να το στείλουν ως gift. Επίσης μου ανέφεραν ότι όλα τους τα προϊόντα είναι 100% γνήσια. Σημειώστε ότι η πληρωμή μπορεί να γίνει και μέσω paypal. Επειδή δεν έχω μεγάλη εμπειρία στις αγορές μέσω internet, to paypal φαντάζομαι ότι παρέχει κάποια ασφάλεια, έτσι δεν είναι? Και τέλος αν το στείλουν ως gift είναι σίγουρο ότι δεν θα πληρώσεις στο τελωνείο?

Καλοστημένη απάτη. Πρώτο σημάδι η παρατήρηση του HAldol. Δεύτερο σημάδι, αν πας στο README (πάνω δεξιά) βγάζει

OUR PAYMENT SYSTEM IS NOT GOOD WORKING THESE DAYS,IF YOU CAN'T PAY BY PAYPAL,PLEASE CONTACT US

EMAIL:[email protected]

THANK YOU

Δημοσ.

μαιμουδιες ειναι ολα!ζητημα ειναι να στα στειλουν κιολας

Μωρε αυτο ειναι το ''λιγοτερο'' μην σου κλεψουν τιποτα ειναι το θεμα..:P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...