taxiarhisv Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Όχι, απλά σου πρoιτείνει κάποια ο cortan@ και του λές "ναί, τώρα διάλεξε ένα απο όλα αυτά", "περιμένω και άλλες απαντήσεις", "δύσκολη ερώτηση". Με αυτά και μόνο αποθείς όσους θέλουν να σε βοηθήσουν. Περίμενες όλο το forum να έρθει στο topic σου να σου προτείνει παιχνίδια δηλαδή..? Και μιάς και κάθησα, θα σου πώ και εγώ κάποια.. driving simulation ---> Forza 4 racing game ---> DIRT 3 FPS ---> Call of Duty MW 3 ή Battlefield 3 (όποιο σου αρέσει) Third Person Shooter ---> Gears of War 1, 2, 3 (προτείνω το 3) Action/Adventure ---> Alan Wake Sport ---> FIFA 12 ή PES (όποιο σου αρέσει/ξέρεις) έχεις πλάκα, μου την λες χωρίς να καταλαβαίνεις τι διαβάζεις η διαβάζεις ότι θες. ευχαριστω πάντος για τις προτάσεις σου.
taxiarhisv Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Τελικά έχω αποκτήσει το xbox360 4gb with kinect. Έχω πάρει και το call of duty mw3. Πρώτες εντυπώσεις είναι πολύ καλές, έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος απο γραφικά, περιβαλον, παιχνίδι, Facebook, kinect και το controller. Ευχαριστω όλους για την βοήθεια επιλογής. Τελικά έχω αποκτήσει το xbox360 4gb with kinect. Έχω πάρει και το call of duty mw3. Πρώτες εντυπώσεις είναι πολύ καλές, έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος απο γραφικά, περιβαλον, παιχνίδι, Facebook, kinect και το controller. Ευχαριστω όλους για την βοήθεια επιλογής. edit: το μόνο που με χαλάει λίγο είναι ο περιορισμός όταν βάλεις δίσκο πάνω απο 16 GB.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα