Προς το περιεχόμενο

DELL XPS 15" L502x REVIEW

panos2000gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θέλω να χρησιμοποιήσω το λαπτοπ κυριως για ηχογραφήσεις με CUBASE η PRO TOOLS με εξωτερική κάρτα ήχου.

1.Πιστευεις οτι ο συγκεκριμένος υπολογιστής σηκώνει ανετα κάτι τέτοιο? Απο άποψη επεξεργαστη, ΡΑΜ, και κυριως σκληρου δίσκου?

2.Δεν υπα΄ρχει περίπτωση να βρούμε ελληνικό υποφωτιζόμενο πληκτρολόγιο?

1. Σηκώνει τα πάντα

2. Όχι. Είτε κρατάς αυτό που έχεις, είτε παραγγέλνεις US/UK

3. Είμαι ανάμεσα σε αυτά τα 2...

α. http://www.msystems.gr/index.php?category=1138&product=12126 στα 850 ευρω

β. http://www.msystems.gr/index.php?product=13411 στα 900 ευρω.

Θα είναι πραγματική ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ το να μην επιλέξεις το μοντέλο με τo καταπληκτικό FHD Display για 50 ευρώ διαφορά. Δεν ξέρω πόσο πιο απλά να το πω.

Προφανώς το β είναι καλύτερο γιατι έχει καλύτερη οθονη και πιο μεγάλη Ραμ. Αλλά υστερεί στην κάρτα γραφικών. Οπότε ρωτάω. Τι αξίζει να παρω? γιατι θέλω να παίζω και κανένα παιχνιδάκι που και που. Pro,Fifa,Manager κτλ.

H GT525 και η GT540 είναι σχεδόν παρόμοιες κάρτες. Εννοώ ότι έχουν το ίδιο chipset με την GT540 να έχει υψηλότερους χρονισμούς. Πρακτικά μπορείς με πολύ ελαφρύ O/C να την μετατρέψεις την GT525 σε GT540, αλλά και πάλι μιλάμε για μικρές διαφορές.

Τα παιχνίδια που αναφέρεις παίζουν εντελώς απροβλημάτιστα.

Επεξ/σία από panos2000gr
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 4 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

καλησπέρα. μόλις αγόρασα το μοντέλο αυτό και είναι φοβερό.

έχω δύο ερωτήσεις:

τα updates στο site της dell με το service tag μου είναι μόλις 2. μπορώ να κάνω αυτά που είναι γενικά για το μοντέλο μου; bios και λοιπά;

το έχω ανοιχτό με μπαταρία και δε φορτίζει... γράφει 0% τι παίζει με αυτό;

edit: μόλις έγραψε 2%... γραψε άκυρο.

Γιατι το πουλάς φίλε ?

Δεν έμεινες ευχαριστημένος?

Ο βασικος λογος ειναι πως δεν εμεινα ευχαριστημενος απο την ταχυτητα του. Το λαπτοπ οταν το πηρα ηταν οτι πιο τουμπανο υπηρχε (εκτος απο καρτα γραφικων που ειναι η γνωστη mainstream, GF540M). Ε, δεν ειδα αυτο που ηθελα. Το μετρο 2023 ἠ πως λεγεται, σερνοτανε σε dx11.

Επισης λογω του αλουμινιου μου κανει βαρυτερο και πιο ογκωδες,χωρις να ειναι καθως εχω τσεκαρει διαστασεις και βαρος. Ασε φιλε δεν μου εκατσε καλα απο την αρχη και τωρα δεν μπορω να το βλεπω.

Θα με κραξουν καποιοι αλλα 1000 φορες το acer που ειχα (5930g - Εχει βγει απο τα καλυτερα μοντελα της acer, ever).

Τεσπα...

Το μετρο 2023 ἠ πως λεγεται, σερνοτανε σε dx11.

Επισης λογω του αλουμινιου μου κανει βαρυτερο και πιο ογκωδες,χωρις να ειναι καθως εχω τσεκαρει διαστασεις και βαρος. Ασε φιλε δεν μου εκατσε καλα απο την αρχη και τωρα δεν μπορω να το βλεπω.

χαχα! Πικραμένο σε βλέπω. Μπορείς να μου εξηγήσεις τι ειναι αυτο το μετρο 2023 και το dx11?

Εννοείς οτι ενω δεν ηταν βαρυτερο και ογκώδες εσύ το έβλεπες έτσι επειδή είχε αλουμίνιο?

Σε ρωτάω γιατι το έχω κανα 10 ημερο το συγκεκριμένο και δεν έχω κανενα παράπονο, χωρίς βεβαια να έχω και τεραστια εμπειρία απο λαπτοπς.

Ο βασικος λογος ειναι πως δεν εμεινα ευχαριστημενος απο την ταχυτητα του. Το λαπτοπ οταν το πηρα ηταν οτι πιο τουμπανο υπηρχε (εκτος απο καρτα γραφικων που ειναι η γνωστη mainstream, GF540M). Ε, δεν ειδα αυτο που ηθελα. Το μετρο 2023 ἠ πως λεγεται, σερνοτανε σε dx11.

Μην μπερδεύεις τα πράγματα. Άλλο ταχύτητα και άλλο gaming. H CPU του dell είναι διαμάντι σε ταχύτητα και επεξεργάστη ισχύ.

Θα με κραξουν καποιοι αλλα 1000 φορες το acer που ειχα (5930g - Εχει βγει απο τα καλυτερα μοντελα της acer, ever).

Θα συμφωνήσω ότι το acer 5930g ήταν απο τα πλέον αξιόλογα μηχανήματα που έχει κυκλοφορήσει η acer. Η εποχή του όμως ξεπεράστηκε και τα μοντέλα που το δια δέχτηκαν δεν αποδείχτηκαν ανταγωνιστικά.

χαχα! Πικραμένο σε βλέπω. Μπορείς να μου εξηγήσεις τι ειναι αυτο το μετρο 2023 και το dx11?

Εννοείς οτι ενω δεν ηταν βαρυτερο και ογκώδες εσύ το έβλεπες έτσι επειδή είχε αλουμίνιο?

Σε ρωτάω γιατι το έχω κανα 10 ημερο το συγκεκριμένο και δεν έχω κανενα παράπονο, χωρίς βεβαια να έχω και τεραστια εμπειρία απο λαπτοπς.

Μην μπερδεύεις τα πράγματα. Άλλο ταχύτητα και άλλο gaming. H CPU του dell είναι διαμάντι σε ταχύτητα και επεξεργάστη ισχύ.

Θα συμφωνήσω ότι το acer 5930g ήταν απο τα πλέον αξιόλογα μηχανήματα που έχει κυκλοφορήσει η acer. Η εποχή του όμως ξεπεράστηκε και τα μοντέλα που το δια δέχτηκαν δεν αποδείχτηκαν ανταγωνιστικά.

Ναι φιλoi μου, παρολο που οταν το πηρα ειχα κοιταξει διαστασεις και βαρος (τα ψυριζω λιγο βλεπεις..) οταν το ανοιξα μου φανηκε πολυ bulky. Παρολα αυτα οπως (ξανα)ειπα το βαρος του δεν διαφερει και πολυ απο τα υπολοιπα της κατηγοριας αντε αν ειναι καμια 100αρια γραμμαρια παραπανω.

Οσον αφορα στην ταχυτητα δεν ειχα παραπονο απο την αποσυμπιεση, multitasking etc, αλλα απο το gaming και εκει το χαντακωσε η καρτα γραφικων που ηταν κατωτερη των προσδοκιων μου ΠΑΡΟΛΟ που παλι ειχα κοιταξει και γιαυτην στο νετ. Ηλπιζα πως με τετοιο επερξεργαστη + 8 γιγα ραμ δεν θα κολλουσε πουθενα και αν τα εβρισκε σκουρα η gpu θα το εσωζα με ραμ+επεξεργαστη. Αμ δε.

• 5 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...