ronnie79 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Αγόρασα σήμερα το galaxy ace κ θέλω λίγη βοήθεια γιατί δεν ξέρω τι μου γίνεται... 1. όταν πάω στο market κ μου βγάζει να προσθέσω λογαριασμό στο google, να βάλω το mail μου που έχω στο gmail ή να φτιάξω νέο? 2. Για το facebook κ κάποιες άλλες σελιδες που πρόλαβα πρέπει να κατεβάζω για την κάθε μία την δικιά της εφαρμογή για να το δείχνει σωστά η μπορώ να κατεβάσω κάποιον άλλο browser όπως (opera,skyfire,xscope...) 3. Πρέπει να προσέξω κάτι άλλο στην αρχή πρίν αρχίσω να πειραματίζομαι? Δέν θέλω να το πειράξω το κινητό γιατί δέν θα ασχοληθώ με πολλές εφαρμογές Αυτά για αρχή..
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 (επεξεργασμένο) 1. Βάλε τον λογαριασμό gmail που έχεις 2. Δεν γνωρίζω κάτι σχετικό 3. Κατέβασε το Prismatic Live Free Wallpaper Επεξ/σία 24 Δεκεμβρίου 2011 από Επισκέπτης
orlox Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Παρακαλα να σου βγαλει προβλημα τωρα που ειναι νωρις να παρεις αλλο μοντέλο 2. Αν βαλεις opera σου επιτρεπει να παιζεις με desktop view αλλα δεν μπορεις να δεις adobe flash περιεχομενο
ronnie79 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 1. Βάλε τον λογαριασμό gmail που έχεις 2. Δεν γνωρίζω κάτι σχετικό 3. Κατέβασε το Prismatic Live Free Wallpaper Ευχαριστώ Παρακαλα να σου βγαλει προβλημα τωρα που ειναι νωρις να παρεις αλλο μοντέλο 2. Αν βαλεις opera σου επιτρεπει να παιζεις με desktop view αλλα δεν μπορεις να δεις adobe flash περιεχομενο Τί πρόβλημα? Να ξέρω τι να περιμένω... 2.3.3 gingerbread έχει πάνω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα