Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα,

Ο πατέρας μου θέλει μία τηλεόραση 40 +++ ιντσών για ταινίες κυρίως (ΚΑΘΟΛΟΥ gaming). Θέλουμε να μπορεί να συνδεθεί με HDD (να υποστηρίζει format NTFS), να παίζει mkv files και να είναι Full HD, mpeg 4 και τουλάχιστον 100 Ηz. Εκείνος θέλει να είναι και SMART TV (να μπαίνει internet κτλ), άμα δεν έχει μεγάλη διαφορά στην τιμή τότε προτίνετε και τέτοιες. Δεν θέλουμε να είναι 3D.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Επεξ/σία από RottenLungs
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για πέιτε καμια πρόταση ρε παιδιά. Γιατι κοιτάω πχ. τις Panasonic plasma 42" και βλέπω μεγάλες διαφορές στις τιμές;;;; Τι είναι αυτό που κάνει την διαφορά;;;;

Το budget δεν πάει πάνω απο 700 € με την καμία αλλα άμα μπορώ να βρώ τηλεόραση που να ικανοποιεί τις παραπάνω ανάγκες μου και με λιγότερα λεφτά, δεν με χαλάει καθόλου.

Edit:

Συγνώμη αλλα κάνω κάποιο λάθος στην ερώτηση;;; Αλλιώς δεν μπορώ να καταλάβω ποιος ο λόγος που με γράφετε εδώ και μία μέρα. Τέσπα.

Επεξ/σία από RottenLungs
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

φιλε μου παρε αυτη εδω η τηλεοραση τα σπαει Linkτην εχω μου την έχουν προτείνει και εμενα παρα πολυ και το μεγεθος της ειναι παναγια βοηθα

και μετα αυτη εδω Link

Επεξ/σία από logitech
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

http://www.expertstore.gr/p.Panasonic-TX-L42E30E-42-LED.357804.html

LED backlight, IPS panel, Full HD, 200hz cmr/100HZ κανονικα, FULL HD, mpeg4, media player, internet ΚΑΙ δυνατοτητα αναπαραγωγης ταινιων μεσω LAN, ομορφο design, κορυφαιος κατασκευαστης, εχω την αντιστοιχη 37ρα και ειμαι καταευχαριστημενος.

650 euros τα αξιζει.

Οσον αφορα το θεμα πλασμα δεν θα προτιμουσα, ωστοσο υπαρχουν πολλοι με αρκετα επιχειρηματα που τιθονται υπερ της, οποτε σκεψου και αυτην την περιπτωση αναλογως την χρηση που θα κανεις.

Επεξ/σία από MiDi_MiLiZ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...