ZELDA Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 καλησπέρα αποφάσισα να συνεχίσω αγγλικά μιας και έχω αρκετά κενά από όταν πήγαινα φροντηριο και λόγο του ότι μου χρειαζονται,αποφασισα πριν 2 μήνες άρχισα ιδιαίτερα και ομολογώ οτι τα παω αρκετα καλα ομως εχω καποια προβλήματα και θα ηθελα να μου προτείνεται τροπους για να απομνημονευω τις λεξεις γιατι δεν ειμαστε και παιδάκια πια , επισεις τι να κανω για να βελτιωσω το listening προσπαθώ να δινω εμφαση σε ταινιες και καθε βραδυ ακουω bbc radio αλλα δεν βλεπω και πολυ βελτιωση και φυσικα για να αρθρώσω μια πρόταση πρεπει να σκεφτω 1 λεπτο πχ τι χρονο να χρησιμοποιήσω κτλ εχει να μου δώσετε καμια συμβουλη, κανενας που εκανε μαθηματα σε μεγαλη ηλικία (ειμαι 28) και γενικά δεν ήμουν του διαβασματος ποτέ και τωρα χτυπαω 3 ωρα
thanocaster Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Πρέπει να βρεις τρόπο να τα μιλάς και να τα γράφεις. Το 2ο μέσω ίντερνετ είναι πανεύκολο. Το πρώτο είναι το δύσκολο.
TwitterLover Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Χρησιμοποιησε το twitter. Εκει η πλειοψηφια μιλα αγγλικα, συνεπως σιγα σιγα θα βελτιωθεις. Τωρα για να μιλας υπαρχουν προγραμματα με τα οποια κανεις συζητηση και σε βοηθαει να βελτιωνεις το speaking αλλα και το listening σου. Ζητα απο την καθηγητρια/ τον καθηγητη σου να οου φερει listening tests απο το αναλογο πτυχιο στο οποιο βρισκεσαι. Τελος, αν καποιος φιλος/φιλη σου ξερει καλα αγγλικα μπορειται να μιλατε και μεταξυ σας. Ελπιζω να βοηθησα. P.S. Τα chat rooms βοηθανε επισης.
Traumatias Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Εγώ δεν θα σου συνιστούσα να προσπαθήσεις να απομνημονεύσεις λέξεις, γιατί ακόμα και αν τις μάθεις και πάρεις το πτυχίο, από τη στιγμή που θα βγεις από το εξεταστικό κέντρο θα αρχίσεις να τις ξεχνάς. Δες ταινίες με αγγλικούς υπότιτλους αρχικά μέχρι να συνηθίσεις και θα δεις ότι από ένα σημείο και μετά δεν θα χρειάζεται ούτε καν αυτούς. Όπως είπαν και οι από πάνω μπες σε σάιτ που μιλάνε Αγγλικά ώστε να επικοινωνείς και να έχεις επαφή με τη γλώσσα πέραν του φροντιστηρίου. Τώρα για το speaking, εφόσον απ ότι κατάλαβα δεν έχεις κάποιον που να ξέρει Αγγλικά για να μιλάς αυτό που πρέπει να ξέρεις (τουλάχιστον η καθηγήτρια η δική μου αυτό έλεγε και με εμένα έπιασε) είναι ότι δεν πρέπει να σκέφτεσαι αυτό που θες στα Ελληνικά και μετά να το μεταφράζεις στα Αγγλικά από μέσα σου και μετάαα να το λες. Πρέπει να μάθεις να σκέφτεσαι κατευθείαν στα Αγγλικά. Μετά θα σου βγαίνει μόνο του. Όπως στα Ελληνικά. Αλλά παρ ολ αυτά, θα πρέπει να μιλάς Αγγλικά, έστω και να διαβάζεις κείμενα στον εαυτό σου, έτσι ώστε οι μύες του στόματος να συνηθίσουν να παράγουν τέτοιους ήχους στην ομιλία, χωρίς να κολλάς και χωρίς να αισθάνεσαι γελοίος.Α! Και κάτι τελευταίο. Προσπάθησε όσο μπορείς να μην τα μιλάς με Ελληνική προφορά. Πέρα απ το ότι είναι τραγελαφικό να έχει ο άλλος proficency στα Αγγλικά και να μιλάει έτσι, είναι απαίσιο σαν ήχος, και δεν λέω να κάνεις Λονδρέζικη προφορά. Μίλα αμερικάνικα ρε παιδί μου, απλά όχι αυτό το άθλιο που έχουν μέχρι και οι πολιτικοί μας Αυτά. Καλό Κουράγιο
Impious Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 καλησπέρα αποφάσισα να συνεχίσω αγγλικά μιας και έχω αρκετά κενά από όταν πήγαινα φροντηριο και λόγο του ότι μου χρειαζονται,αποφασισα πριν 2 μήνες άρχισα ιδιαίτερα και ομολογώ οτι τα παω αρκετα καλα ομως εχω καποια προβλήματα και θα ηθελα να μου προτείνεται τροπους για να απομνημονευω τις λεξεις γιατι δεν ειμαστε και παιδάκια πια , επισεις τι να κανω για να βελτιωσω το listening προσπαθώ να δινω εμφαση σε ταινιες και καθε βραδυ ακουω bbc radio αλλα δεν βλεπω και πολυ βελτιωση και φυσικα για να αρθρώσω μια πρόταση πρεπει να σκεφτω 1 λεπτο πχ τι χρονο να χρησιμοποιήσω κτλ εχει να μου δώσετε καμια συμβουλη, κανενας που εκανε μαθηματα σε μεγαλη ηλικία (ειμαι 28) και γενικά δεν ήμουν του διαβασματος ποτέ και τωρα χτυπαω 3 ωρα εγω τις εργαφα σε ενα τετραδιο , την λεξη και διπλα την μεταφραση και με βοηθουσε αρκετα ετσι σου μενει και η ορθογραφια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα