starter Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Παίδες ακούστε τι έπαθα εγώ από τη HOL... Ήμουν 3 χρόνια συνδρομητής χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα κ λόγω μετακόμισης αποφάσισα να μεταφέρω τη γραμμή μου στο νέο σπίτι. Έκανα την αίτηση, πήρα τα sms επιβεβαίωσης κ όλα καλά... Όταν ήρθε η στιγμή να μου συνδέσουν την καινούρια γραμμή (1 μήνα μετά την αίτηση περίπου) ήρθε ο τεχνικός στο σπίτι κ δεν βρήκε τη γραμμή!!! Την είχαν στείλει σε άλλη διεύθυνση!! Σε μία οδό με την ίδια ονομασία με τη δική μου αλλά σε τελείως διαφορετική περιοχή!!!! Εννοείται ότι τα στοιχεία που είχα στείλει με την αίτηση ήταν σωστά. Ο τεχνικός που ήρθε σπίτι πήρε κ αυτός τα στοιχεία που χρειαζόταν για σιγουριά για να τα στείλει κ αυτός. Τις επόμενες μέρες τηλεφώνησα καμιά 15αριά φορές στην τεχνική υποστήριξη για με ενημερώσουν τι θα γίνει στη συνέχεια κ αυτό που μου λέγανε ήταν ότι θα σας πάρει κάποιος τηλέφωνο. Φυσικά δε με πήρε ποτέ κανένας. Οπότε κάποια στιγμή τους πήρα ξανά εγώ κ μου είπαν ότι έχει γίνει ξανά αίτηση μεταφοράς από την αρχή και έχει ξεκινήσει η διαδικασία... Μετά από 1 μήνα (σύνολο 2) μου ήρθε το sms που έλεγε ότι η γραμμή μου μεταφέρθηκε και έκλεισα ραντεβού να έρθει ο τεχνικός από το σπίτι. Ήρθε ο τεχνικός και μαντέψτε τι έγινε; Δεν βρήκε τη γραμμή και πάλι!!! Την μετέφεραν 2η φορά στην άλλη διεύθυνση... Οπότε όπως μου είπε ο τεχνικός θα πρέπει να ξεκινήσει η διαδικασία από την αρχή δηλαδή άλλος 1 μήνας αναμονής (σύνολο 3)... Όπως καταλαβαίνετε του είπα να διακόψει την γραμμή επί τόπου και πήγα κ έκανα αίτηση νέας γραμμής στη CYTA. και σε έναν φίλο μου το είχαν κάνει αυτό αλλά ευτυχώς τους πρόλαβε πριν γίνει όλο το μπάχαλο που έγινε σε σένα... είναι βλακεια να γίνονται αυτά τα λάθη γιατί μετά έχεις να κάνεις με άπειρους...
skiabox Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 και σε έναν φίλο μου το είχαν κάνει αυτό αλλά ευτυχώς τους πρόλαβε πριν γίνει όλο το μπάχαλο που έγινε σε σένα... είναι βλακεια να γίνονται αυτά τα λάθη γιατί μετά έχεις να κάνεις με άπειρους... Ίσως όταν ολοκληρωθεί το κτηματολόγιο να έχει ο κάθε χώρος το δικό του μοναδικό id.
poulinos Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 και σε έναν φίλο μου το είχαν κάνει αυτό αλλά ευτυχώς τους πρόλαβε πριν γίνει όλο το μπάχαλο που έγινε σε σένα... είναι βλακεια να γίνονται αυτά τα λάθη γιατί μετά έχεις να κάνεις με άπειρους... το παν ειναι να καταλαβεις που εχει γινει το λαθος.και καποιες φορες και να καταλαβεις δεν μπορεις να το διορθωσεις εσυ.οπως στην περιπτωση του φιλου δεν ηξερε αν ειναι το προβλημα στον οτε η στην Hol και ποιος εκανε το λαθος.πρεπει να σου εξηγησει καποιος αναλυτικα και να δεις τι εχει γινει που κολλησε κτλ.που δυσκολο καποιος να κατσει να σου διαβασει ολα τα steps που περασε η αιτηση κτλ.αστα να πανε.εκει στην τελικη ζητας στον οτε γραμμη και μετα την γυρνας στον παροχο παρα να περιμενεις τρεις φορες το ιδιο λαθος να γινει.απλα θα σου στοιχισει ενα παγιο οτε για το τηλεφωνο τιποτε αλλο.ε καλυτερο απο το να μεινεις 3 μηνες χωρις νετ.βεβαια που να ηξερε αυτος οτι θα γινει το ιδιο 3 φορες. Ίσως όταν ολοκληρωθεί το κτηματολόγιο να έχει ο κάθε χώρος το δικό του μοναδικό id. αυτα μονο στο εξωτερικο που ειναι ολα τα σπιτια σημειωμενα .οπως οταν ειχα παει αγγλια που πηρα στο κινητο και ειχαν τα παντα σημειωμενα.ποσα σπιτια στο δρομο κτλ απο οτι καταλαβα απο αυτο που εβλεπε ο αλλος.
skiabox Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Μου ήρθε μήνυμα στο κινητό ότι θα ενεργοποιηθώ στην cyta μέχρι 25/01 !
SPANK Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Μου ήρθε μήνυμα στο κινητό ότι θα ενεργοποιηθώ στην cyta μέχρι 25/01 ! Άντε καλορίζικη η γραμμή και χωρίς προβλήματα !
skiabox Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Τρεις βδομάδες γραφειοκρατεία λοιπόν.Γιατί μη μου πει κάποιος ότι έχει καμιά σχετική τεχνική εργασία μέσα η αλλαγή παρόχου. Όχι τίποτε άλλο αλλά χωρίς επενδύσεις από το εξωτερικό θα πεθάνουν όλοι οι Έλληνες από την πείνα.
Marria Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Μπορει να σε ενεργοποιησουν και πιο γρηγορα, εμενα με ειχαν ενεργοποιησει 3 μερες πριν απο την ημερα ενεργοποιησης της υπηρεσιας.
skiabox Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Πολύ κίνηση η cyta σε ένα από τα μαγαζιά που κοιτάζω.Εντωμεταξύ κάτω σχεδόν από το σπίτι μου παρκάρει και αυτοκίνητο cyta!
poulinos Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Μου ήρθε μήνυμα στο κινητό ότι θα ενεργοποιηθώ στην cyta μέχρι 25/01 ! αντε πες μας εντυπωσεις και ταχυτητες. Τρεις βδομάδες γραφειοκρατεία λοιπόν.Γιατί μη μου πει κάποιος ότι έχει καμιά σχετική τεχνική εργασία μέσα η αλλαγή παρόχου. Όχι τίποτε άλλο αλλά χωρίς επενδύσεις από το εξωτερικό θα πεθάνουν όλοι οι Έλληνες από την πείνα. η αλλαγη παροχου περα απο την γραφειοκρατεια εχει και λιγο τεχνικη εργασια.περιπου 10 Λεπτα το πολυ για να σου βγαλουν την παλια γεφυρα και να σου κανουν την καινουρια με το νεο οριου του παροχου. Πολύ κίνηση η cyta σε ένα από τα μαγαζιά που κοιτάζω.Εντωμεταξύ κάτω σχεδόν από το σπίτι μου παρκάρει και αυτοκίνητο cyta! εχει φτηνες τιμες και ειναι πολυ μεγαλο ατου.ελπιζω να μην εχει χαλασει ολα τα λεφτα της για τοσα dslam και μετα δεν κλεινουν τα χρεη.
Marria Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Ειναι φτηνη και αρχισε απο την επαρχια , και μετα πηγε στις μεγαλες πολεις.. καλο αυτο γιατι ειδε που εχει αδυναμιες πρωτα πριν προχωρησει στις μεγαλες πολεις. Α ειναι και η πρωτη που δινει και vdsl οποτε αναμενεται και ενα ψιλοπηξιμο
poulinos Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Ειναι φτηνη και αρχισε απο την επαρχια , και μετα πηγε στις μεγαλες πολεις.. καλο αυτο γιατι ειδε που εχει αδυναμιες πρωτα πριν προχωρησει στις μεγαλες πολεις. Α ειναι και η πρωτη που δινει και vdsl οποτε αναμενεται και ενα ψιλοπηξιμο αρκει να δωσει επαρκες bandwidth.ναι αμα ξεκινας απο επαρχια λιγοτερη δουλεια περισσοτερος χρονος για Test .
mhtsos2413 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Ας αναφέρω κι εγώ τις πρώτες μου εντυπώσεις με τη HOL. Μεταφέρθηκα από Forthnet πριν λίγο καιρό. Η Forthnet για μένα, μετά από πολλούς μήνες που η κατάσταση ήταν τραγική, είχε στρώσει. Είχα πολύ καλύτερα ping και αρκετά καλές ταχύτητες αν εξαιρέσουμε τα τρελά lag spikes, τα οποία παρέμειναν. Όπως και να χει είπα να αλλάξω μετά από χρόνια με την προσφορά της Vodafone. Η αίσθηση μου είναι πως η HOL είναι ελαφρώς πιο αργή και ελαφρώς πιο σταθερή. Για παράδειγμα έχω περίπου 20ms παραπάνω με ξένους server αλλά δεν έχω περίεργα lag spikes. Μου κλειδώνει στα 14-15 mbps ενώ με τη forthnet είχα 14-16. Να σέρνεται που έχετε αναφέρει πάντως δεν έχω παρατηρήσει ακόμα. Μια χαρά για την ώρα για μένα Μια από τα ίδια.Και εγώ στην αρχή έβαλα (αναγκαστικά) hol (ετος 2007) γιατι τοτε η forthnet δεν εδινε ανενεργο βροχο.Τον πρώτο χρόνο ολα καλα.Στο 2ο ενα Σαββατο που ανοιγω το pc να κατεβασω κατι κατεβαζα περιπου με 800 (πριν κατεβαζα με 1500).Κοιταω στο router ,συχρονισμος περιπου 8000.Τα παιρνω,και καλω την Τ.Υ. Φυσικα μου λεγαν τα δικα τους (τοσο σηκωνει η γραμμη,εισαι μια χαρα τοσο πιανω και εγω,φταει το router κτλ).Τα ψιλοπερνω τους ριχνω κατι γκαζια,και τελικα δηλωνουν βλαβη. Την αμεσως επομενη μερα (Κυριακη) με παιρνουν τηλεφωνο και μου λενε οτι εγινε αρση της βλαβης (και καλα Κυριακατικη απο τον ΟΤΕ) και με δικες τους ενεργειες μπορεσαν και με ανεβασαν στα 10000. Να μην τα πολυλογω τους κανω αμεσως αναφορα στην ΕΕΤΤ,και την Δευτερα εκανα φορητοτητα στην Forthnet.Εκτος απο απο τα προβλημα που ειχε οταν "χαλουσε" η οπτικη ινα απο τους εργολαβους στην εθνικη (2-3 φορες)και οτι στην αρχη μου εστειλαν την γραμμη αλλου και ημουν 2 μερες χωρις τηλ net μεχρι στιγμης δεν εχω καποιο σοβαρο προβλημα (φτου φτου) εκτος απο κανεναν αποσυχρονισμο μιασ στις τοσες. Τωρα κλειδωνω περιπου στα 18000 και κατεβαζω (σαν premium ) με ταχυτητες περιπου στα 2mb/sec που ειναι σφαιρα Πληροφοριακα ειμαι Λαρισα (εξου και το 2413) και ειμαι κεντρο Ακαδημιας σε αποσταση περιπου 1450 μετρα,και αργοτερα εμαθα απο γνωστο ΟΤΕτζη οτι ειχε χαλασει η πορτα που ειχα στην ΗOL και ποτε δεν ειχε δηλωθει βλαβη απο αυτη
skiabox Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Φίλε Mhtsos2413 εγώ ανήκω στο κέντρο 'Μεταμόρφωση'. Την cyta ακόμα την περιμένω πάντως. Η αίτηση είχε γίνει 3/1 και είμαστε 19/1. Μέχρι 25/01 έλεγε το μήνυμά τους ότι θα γίνει ενεργοποίηση. Για να δούμε.
poulinos Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Μια από τα ίδια.Και εγώ στην αρχή έβαλα (αναγκαστικά) hol (ετος 2007) γιατι τοτε η forthnet δεν εδινε ανενεργο βροχο.Τον πρώτο χρόνο ολα καλα.Στο 2ο ενα Σαββατο που ανοιγω το pc να κατεβασω κατι κατεβαζα περιπου με 800 (πριν κατεβαζα με 1500).Κοιταω στο router ,συχρονισμος περιπου 8000.Τα παιρνω,και καλω την Τ.Υ. Φυσικα μου λεγαν τα δικα τους (τοσο σηκωνει η γραμμη,εισαι μια χαρα τοσο πιανω και εγω,φταει το router κτλ).Τα ψιλοπερνω τους ριχνω κατι γκαζια,και τελικα δηλωνουν βλαβη. Την αμεσως επομενη μερα (Κυριακη) με παιρνουν τηλεφωνο και μου λενε οτι εγινε αρση της βλαβης (και καλα Κυριακατικη απο τον ΟΤΕ) και με δικες τους ενεργειες μπορεσαν και με ανεβασαν στα 10000. Να μην τα πολυλογω τους κανω αμεσως αναφορα στην ΕΕΤΤ,και την Δευτερα εκανα φορητοτητα στην Forthnet.Εκτος απο απο τα προβλημα που ειχε οταν "χαλουσε" η οπτικη ινα απο τους εργολαβους στην εθνικη (2-3 φορες)και οτι στην αρχη μου εστειλαν την γραμμη αλλου και ημουν 2 μερες χωρις τηλ net μεχρι στιγμης δεν εχω καποιο σοβαρο προβλημα (φτου φτου) εκτος απο κανεναν αποσυχρονισμο μιασ στις τοσες. Τωρα κλειδωνω περιπου στα 18000 και κατεβαζω (σαν premium ) με ταχυτητες περιπου στα 2mb/sec που ειναι σφαιρα Πληροφοριακα ειμαι Λαρισα (εξου και το 2413) και ειμαι κεντρο Ακαδημιας σε αποσταση περιπου 1450 μετρα,και αργοτερα εμαθα απο γνωστο ΟΤΕτζη οτι ειχε χαλασει η πορτα που ειχα στην ΗOL και ποτε δεν ειχε δηλωθει βλαβη απο αυτη α.μην ακους τον οτε τι λεει για την πορτα.δεν μπορει να ξερει τι φταιει για πολλους λογους.μπορει Mirroring μπορει και Port.to mirroring ο οτε το στηνει.οτι επεσε η ταχυτητα το κοβω για χαλκο εκτος αν ειχε προβλημα η καρτα.επιτηδες παντως δεν το εκαναν.αν πηγαν ακ και μετρησαν απο Hol 24 mbit τοτε χαλκος. επισης ναι αρση κυριακατικα μην σου φαινεται παραξενο.ο οτε δουλευε κυριακη για να πληρωνεται αργια.τωρα πλεον εχει απαγορευτει λιγακι η να πω μειωθει λιγακι.για την οπτικη ινα εκει δεν φταιει κανεις παρα μονο αυτος που την κοβει.ουτε η Hol ουτε ο οτε ουτε δεν ξερω ποιος.καλως η κακως οι οπτικες περνανε απο που νανε εντος εισαγωγικων.δεν ειμαστε εξωτερικο μεσα απο υπονομους κτλ. Φίλε Mhtsos2413 εγώ ανήκω στο κέντρο 'Μεταμόρφωση'. Την cyta ακόμα την περιμένω πάντως. Η αίτηση είχε γίνει 3/1 και είμαστε 19/1. Μέχρι 25/01 έλεγε το μήνυμά τους ότι θα γίνει ενεργοποίηση. Για να δούμε. ελπιζω να μην λες μεταμορφωση αθηνας γιατι δεν υπαρχει.
skiabox Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Όχι είναι 'Μεταμόρφωση' Λάρισας.Το έχω επισκεφθεί και ο ίδιος το κτήριο του ΟΤΕ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα