Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θυμάμαι είχα διαβάσει για μια προσπάθεια της ΕΕΤΤ να κάνει το χρονικό διάστημα αυτό μόλις τρεις μέρες.Τι έγινε τελικά;(Κανονικά τεχνικά σε μια μέρα θα έπρεπε να γίνεται - αλλά αυτό είναι άλλο θέμα).

δεν εχω ακουσει κατι για 3 ημερες.αμα ηθελε η εεττ θα το εκανε αλλα.....ενταξει οχι μια μερα αλλα 3-4-5 θα ηταν πολυ μια χαρα.

• Απαντ. 139
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Θα έπρεπε να απολύσει και κανέναν δημόσιο υπάλληλο μετά όμως και αυτό είναι εναντίον της ελληνικής θρησκείας όπου δεν πρέπει να πειράζουμε τα ιερά αυτά όντα (κάτι σαν τις αγελάδες στην Ινδία, αν και αυτές παράγουν και κάτι!)

Δημοσ.

δεν εχω ακουσει κατι για 3 ημερες.αμα ηθελε η εεττ θα το εκανε αλλα.....ενταξει οχι μια μερα αλλα 3-4-5 θα ηταν πολυ μια χαρα.

Kατι λεγανε πως τον Μαιο η μεταφορα σε αλλον παροχο θα ηταν 3 εργασιμες μερες, αλλα ολοι βλεπουμε ποσο ισχυει αυτο.

Δημοσ.

Kατι λεγανε πως τον Μαιο η μεταφορα σε αλλον παροχο θα ηταν 3 εργασιμες μερες, αλλα ολοι βλεπουμε ποσο ισχυει αυτο.

τον μαιο μπορει να γινει αλλα δεν ειπαν ποιο μαιο.του 11 του 12 του 15 η του 2020?

Δημοσ.

Marria : Να μην κουβαλήσει κανένας υπάλληλος κανένα χαρτί;Να μη βάλουν 2-3 άλλοι καμιά σφραγίδα και καμιά υπογραφή;Διαδικασία που θα πάρει χρόνο ακόμα και αν αυτοί βρίσκονται στο ίδιο κτήριο.Πάνω από όλα η παράδοση.Τώρα αν τα κάνουμε όλα ανάποδα από ότι ο υπόλοιπος κόσμος τι πειράζει;Το πολύ πολύ να χρεοκοπήσουμε.

poulinos :Πήρα τον εξοπλισμό σήμερα από την cyta.Κωδικούς για να βλέπω πορεία της αίτησης δεν έχω πάρει πάντως.

Δημοσ.

@skiabox καλα ολα αυτα αλλα αν υπαρχουν καθυστερησεις, θα υπαρξουν και προστιμα. Ετσι ειχε πει η ΕΕΤΤ τοτε.

Δημοσ.

ε τοτε δεν νομιζω και να ζουμε για να το δουμε :P

σωστο και αυτο

Marria : Να μην κουβαλήσει κανένας υπάλληλος κανένα χαρτί;Να μη βάλουν 2-3 άλλοι καμιά σφραγίδα και καμιά υπογραφή;Διαδικασία που θα πάρει χρόνο ακόμα και αν αυτοί βρίσκονται στο ίδιο κτήριο.Πάνω από όλα η παράδοση.Τώρα αν τα κάνουμε όλα ανάποδα από ότι ο υπόλοιπος κόσμος τι πειράζει;Το πολύ πολύ να χρεοκοπήσουμε.

οπως εχω ξαναπει και γινομαι γραφικος.αν το vdsl ηταν το μονο προβλημα στην ελλαδα θα ελεγα οκ μην μας δωσετε ποτε vdsl ας κατσουμε στο adsl αρκει να δωθει παντου.αλλα στην ελλαδα ολα πανε στραβα και το adsl μαλλον ειναι το λιγοτερο σημαντικο αυτην την στιγμη

poulinos :Πήρα τον εξοπλισμό σήμερα από την cyta.Κωδικούς για να βλέπω πορεία της αίτησης δεν έχω πάρει πάντως.

για τους κωδικους θα σε γελασω αλλα υπομονη.για νεα γραμμη κανα μηνα για μεταφορα απο αλλο παροχο καμια 15αρια.δεν ξερω ποσος καιρος παει που εκανες την αιτηση

@skiabox καλα ολα αυτα αλλα αν υπαρχουν καθυστερησεις, θα υπαρξουν και προστιμα. Ετσι ειχε πει η ΕΕΤΤ τοτε.

α ναι ξεχασα τα προστιμα που πεφτουν συνεχεια αλλα απορω αν ο οτε πληρωσε κανενα.

Δημοσ.

α ναι ξεχασα τα προστιμα που πεφτουν συνεχεια αλλα απορω αν ο οτε πληρωσε κανενα.

Τολμανε να δωσουν προστιμο στους γερμανους? θα μας βαλουν μετα τα 2 ποδια σε ενα παπουτσι :P

Δημοσ.

Τολμανε να δωσουν προστιμο στους γερμανους? θα μας βαλουν μετα τα 2 ποδια σε ενα παπουτσι :P

οχι μονο σε γερμανους αλλα εις διπλουν.ουτε στους γερμανους ουτε σε δημοσιο οργανισμο.ο οτε αμα φαει προστιμο ειναι ικανος να κοψει τις γραμμες της eett

Δημοσ.

Την προηγούμενη φορά που έκανα αίτηση στην cyta η αντιπρόταση που μου έκανε η hol και τη δέχτηκα(που να ήξερα) έγινε μετά από καμιά 10αριά μέρες.Άρα τότε φτάνει σε αυτούς η αίτηση διακοπής.

Δημοσ.

δεν ξερω σε ποιο σημειο φτανει η αιτηση σε αυτους .λογικα μπορει η αιτηση φορητοτητας να γινεται πρωτα απο ολα και να το βλεπει ο παροχος που εισαι (πριν αλλαξεις) τοτε.αλλιως μπορει να υπαρχει ενημερωση απο τον οτε οτι ο ταδε παροχος σαν παιρνει την γραμμη+φορητοτητα κτλ.αλλα δεν ξερω ποια στιγμη ακριβως.σιγουρα καπως νωρις για να σου δωθει και εσενα χρονος να κανεις ακυρωση αμα χρειαστει.ισως και πριν την δεσμευση βρογχου απο τον δευτερο παροχο.η ισως ακριβως μετα απο την δεσμευση.τι να σου πω.ακριβως θα ξερουν οποιοι ειναι back office.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...