skiabox Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Σήμερα το απόγευμα πάει σφαίρα πάντως! 100kb/sec είναι αυτα!
Marria Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Δεν λετε και περιοχες? Καπου ακουσα πως στη Κοζανη ειχαν προβλημα και λειτουργουν με το backup κυκλωμα που εχουν.
poulinos Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Καλά το ότι γίνονται όλα ανάποδα ξεκίνησε από το δημόσιο, οπότε μετά πάει αλυσίδα.Και μόνο αφού εξυγιανθεί και κυρίως μηχανογραφηθεί το δημόσιο θα μπορούμε να πούμε ότι ναι τώρα πιάσαμε τον πάτο , οπότε αρχίζουμε να ανεβαίνουμε. Απλά οι ρυθμοί εκσυγχρονισμού και μηχανοργάνωσης (κανονικής και όχι fake με νησίδες πληροφορίας απλά για να συνεχίσουμε να διορίζουμε κόσμο) είναι απογοητευτικά αργοί , τύπου 1% το χρόνο. Μπορεί να μοιάζει off topic η κουβέντα αλλά εμένα το μυαλό μου πηγαίνει πάντα στη ρίζα του κακού. Αν ας πούμε η ΕΕΤΤ κάθε 100 παράπονα/καταγγελίες χρηστών έριχνε και ένα πρόστιμο στον ISP ή αν δεν τους άφηνε να σε 'δένουν' για ένα χρόνο, ειδικά σε περιπτώσεις άθλιων υπηρεσιών, τα πράγματα θα ήταν πολύ καλύτερα. αυτα σε εναν τελει κοσμο και οχι στην ελλαδα.σε κανα πακισταν πιο ευκολο θα ειναι να γινουν.εδω ειπαμε μιζα αλλιως το μηχανακι δεν παιρνει μπροστα Κι εγώ που μένω Αγ.Αθανασίο ( κοντα κεντρο) με forthnet δν εχω κανενα προβλημα.Παντως φιλος μου με hol αντιμετωπιζει τα ιδια προβληματα αρα θεμα bandwidth οπως και ο αλλος .εκτος αν δεν συγχρονιζει καλα ο φιλος σου.αν ομως συγχρονιζει κανονικα και σουρνεται ε τοτε πιταρε η hol.και μετα βγαινουν και λενε οι πωλητες 20000 μαμακιες για να βαλεις Hol Πολλά παράπονα πάντως ακούω για hol οπότε οπως φαίνεται δεν ειναι μονο τα κλασσικά κοντα στο dslam, χαλκός κτλπ. ναι με βαση αυτα που ειπε και ο αλλος sync στα 12 και σουρνεται δεν ειναι θεμα γραμμης Μην λεμε ξανα τα ιδια , τις τιμες που ειχε παλια ο ΟΤΕ με την απλη pstn και ποσα 300 ευρω πληρωναμε τοτε τον μηνα. Ή ποσα χαρατσια πληρωναμε οταν πρωτοεβαλε τις dsl. Αν δεν υπηρχε ο ανταγωνισμος (ευτυχως) με τους εναλλακτικους , ακομα τα ιδια χαρατσια θα πληρωναμε, και ακομα 512 Kbits ταχυτητα θα ειχαμε. αστα προσπαθω να τα ξεχασω αυτα.και παρολο που διναμε τοσες χιλιαδες ευρω ποτε δεν εγινε μια κινηση για το καλυτερο.παντα παιζαμε με τα minimum>ολα αυτα τα λεφτα πηγαν στα τζιπακια που ειναι στο διοικητικο μεγαρο του οτε απο κατω απο τα στεγαστρα.την επομενη φορα θα βγαλω και φωτο να τα σηκωσω εδω οπως ειναι παραταγμενα απο ολους τους διευθυντες.100 διευθυντες Σήμερα το απόγευμα πάει σφαίρα πάντως! 100kb/sec είναι αυτα! και εχεις και παραπονο.καλα που δεν ειναι σαν 56k Δεν λετε και περιοχες? Καπου ακουσα πως στη Κοζανη ειχαν προβλημα και λειτουργουν με το backup κυκλωμα που εχουν. αυτο και να ειναι προβλημα θα ειναι παροδικο και λες οκ θα φτιαχτει.αλλα εδω μιλαμε για σουρσιμο για μερες οπως λεει ο φιλος και αθηνα ο αλλος ηταν λαρισα.οποτε δεν ειναι μαλλον ενα κυκλωμα που επεσε αλλα πολλα που πιταραν. εκτος αν εχει χαλασει και ακομα το φτιαχνουν εδω και μερες ελπιζω η hol αμα περνει καποιος τηλ για χαμηλες ταχυτητες να λενε οτι ειναι πιτα για να γλυτωνουν και αυτοι το να λενε διαφορα αλλα ντι αλλων στους πελατες.
N0tisOO7 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 @poulinos για τον topic starter τον skiabox έκανα μια μικρή έρευνα (λόγω περιέργειας) στη περιοχή και απ' ότι φαίνεται όλα δείχνουν-όπως λέει και στη διαφήμιση-φταίει ο ΟΤΕ. Ναι μάλιστα. Μόνο το connex δουλεύει θαυμάσια (που λέει ο λόγος) έχοντας τις λιγότερες αποσυνδέσεις αλλά όχι και ταχύτητα υψηλότερη των 8Mbps. Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω γιατί δεν παρατήρησα να έγιναν καθόλου έργα για απτικές εκεί κοντά. Άρα φταίνε οι ρυθμίσεις που έχουν ορίσει στη περιοχή. Πάντως στη γειτονιά μου η HOL έχει τη τιμή να είναι η μοναδική η οποία παρουσιάζει θέμα bandwidth. Όλες οι άλλες δουλεύουν ικανοποιητικά και σε μικρές περιπτώσεις σε μερικές οικίες πιστεύω να υπάρχει να υπάρχει θέμα χαλκού (φτιαγμένα από τον ίδιο κατασκευαστή τον ίδιο χρόνο).
poulinos Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 οπως ειπαμε αλλο το θεμα αποσυνδεσεων.οτι καποια dslam δεν εχει bandwidth η δεν υπαρχει bandwidth με εξωτερικο δεν σημαινει οτι θα εχεις αποσυνδεσεις ουτε σημαινει οτι θα συγχρονιζεις χαμηλα.ολαθα ειναι κανονικα σταθερα αλλα δεν θα τραβαει η γραμμη.τα 8 mbit απο την φυση τους ειναι πιο σταθερα απο το μεχρι 24 λογω μεγαλυτερου Margin.δεν ειναι αναγκη να σκαψουν για οπτικες.spare οπτικες για παραπανω bandwidth η να περασει παραπανω bandwidth απο την ηδη υπαρχουσα υπαρχει λογικα απλα το θεμα ειναι οτι η αναβαθμιση κοστιζει.
weber122 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 για το youtube δεν το γνωρίζω αλλά όσον αφορά το gaming δεν τα πάει και πολύ καλα καλά το gaming είναι πολύ πιο απαιτητικό και με τα pings που έχει η hol, δεν παίζεις και τόσο εύκολα
SPANK Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Η hol δεν βάζει fast path να ζητήσεις να σε βάλει να δεις πως παει και στα games ?
Marria Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Η hol δεν βάζει fast path να ζητήσεις να σε βάλει να δεις πως παει και στα games ? Οχι δεν βαζει.
skiabox Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Είχαμε και εργασίες πριν κανένα μήνα στο Καφάο στη γωνία Ηπείρου με Μπότσαρη.Είχε μείνει όλη η περιοχή χωρίς τηλέφωνο για ένα πρωινό.Τώρα τι ακριβώς κάνανε θα σας γελάσω(μιλάμε για ξερίζωμα του καφάο, σκάψιμο του πεζοδρομίου και επανατοποθέτηση).
SPANK Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Οχι δεν βαζει. Ήμαρτον , θα μου πεις αν ειναι τοσο καλή η σύνδεση τι να χρειάζεσαι το fast path οποτε ναι βγάζει νόημα
Marria Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Ήμαρτον , θα μου πεις αν ειναι τοσο καλή η σύνδεση τι να χρειάζεσαι το fast path οποτε ναι βγάζει νόημα Μπορει να το κανουν και για σταθεροτητα της γραμμης...
poulinos Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 καλά το gaming είναι πολύ πιο απαιτητικό και με τα pings που έχει η hol, δεν παίζεις και τόσο εύκολα και youtube και gaming θελουν και τα 2 να τραβαει η γραμμη καλως η κακως αλλιως και τα 2 σουρονται.ειδικα στο Game δεν παιζεις.στο utube Οκ λες αστο να φορτωσει και το βλεπω μετα. Η hol δεν βάζει fast path να ζητήσεις να σε βάλει να δεις πως παει και στα games ? για καποιο λογο δεν βαζει παρολο που τα dslam δεν γινεται να μην εχουν fast path.traffic shaping,oxi fast, κορυφη εταιρεια. Οχι δεν βαζει. αυτη η εταιρεια κανει κατι σωστο τελικα? Είχαμε και εργασίες πριν κανένα μήνα στο Καφάο στη γωνία Ηπείρου με Μπότσαρη.Είχε μείνει όλη η περιοχή χωρίς τηλέφωνο για ένα πρωινό.Τώρα τι ακριβώς κάνανε θα σας γελάσω(μιλάμε για ξερίζωμα του καφάο, σκάψιμο του πεζοδρομίου και επανατοποθέτηση). μαλλον μπορει να ηταν απο τα παλια τα καφαο με τις βιδες και οχι με πλαστικες ρεκγλετες και επειδη μπορει να ειχε γινει χαλια να το αλλαξαν με νεο.να χαιρεσαι οταν βλεπεις τετοιες εργασιες εστω και αν μεινεις καποιες ωρες χωρις τηλ.ειναι καλο να φευγουν τα παλια και να μπαινουν νεα.εκτος αν εβαλαν για vdsl οποτε εκει θα δεις ενα καφαο(Kv) διπλασιο σε μεγεθος και διαφορετικο λιγο απεξω. Ήμαρτον , θα μου πεις αν ειναι τοσο καλή η σύνδεση τι να χρειάζεσαι το fast path οποτε ναι βγάζει νόημα οσο καλη και να ειναι αν θες gaming γιατι οχι.δεν ειναι κοπος για τον Isp αλλωστε.και κορυφη συνδεση να εχεις παλι θα γινει μικροτερο το Ping με fast Μπορει να το κανουν και για σταθεροτητα της γραμμης... ναι το Interleave παιζει καλυτερα και πιο σταθερα αλλα ο αλλος μπορει να εχει μια χαρα γραμμη και να θελει fast.αν εχει αποσυνδεσεις οκ πεστου σου αλλαζω Profile η σε βαζω σε interleave παλι.αλλα ελεος.ηδη εχουν 9 margin στο down μια χαρα θα παει και με fast.εδω η forthnet δινει 6 και fast αμα θες.
Marria Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 @poulinos Δεν παιζω παιχνιδια και δεν με πολυνεδιαφερει για το θεμα ping για αυτο δεν το εχω ψαξει και τοσο πολυ
poulinos Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 @poulinos Δεν παιζω παιχνιδια και δεν με πολυνεδιαφερει για το θεμα ping για αυτο δεν το εχω ψαξει και τοσο πολυ το αναποδο εννοουσα εγω.οτι πολυ σωστα ειπα οτι το κανουν για θεμα σταθεροτητας.επεσες μεσα.αυτος ειναι ο λογος που γινεται.και το Profile το 9 και το Interleave ειναι για θεμα σταθεροτητας
Marria Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 το αναποδο εννοουσα εγω.οτι πολυ σωστα ειπα οτι το κανουν για θεμα σταθεροτητας.επεσες μεσα.αυτος ειναι ο λογος που γινεται.και το Profile το 9 και το Interleave ειναι για θεμα σταθεροτητας Βασικα εννοουσα οτι το fast profile δεν με ενδιαφερει τοσο, επειδη δεν παιζω παιχνιδια... αντε κανα ικαριαμ καμια φορα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα