poulinos Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Και εγώ εκεί καταλήγω.Τα απογεύματα που γυρνάνε όλοι από τις δουλειές πιτάρει το σύστημα.Αλλά και ο πάροχος που αφήνει τους χρήστες για ώρες με μερικά bytes bandwidth μάλον δεν έχει κανένα μέλον στην αγορά. ειναι πλεον κακη κινηση αυτοι γιατι ο αλλος αλλαζει ευκολα παροχο ειδικα αμα βρει με πιο φτηνη τιμη.το μονο που μερικοι δεν αλαλζουν παροχο ειναι που εχουν δεσμευτει με 12 μηνο συμβολαιο οποτε μεχρι να ληξει εχει φτιαχτει το θεμα.
anta_n Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 το κακό είναι όταν το πρόβλημα είναι χρόνιο πια και ο πάροχος δε κάνει κάτι για να το φτιάξει. Γενικότερα όμως η hol δεν έχει καλό παρελθόν στο θέμα ποιότητας υπηρεσίας.
poulinos Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 το κακό είναι όταν το πρόβλημα είναι χρόνιο πια και ο πάροχος δε κάνει κάτι για να το φτιάξει. Γενικότερα όμως η hol δεν έχει καλό παρελθόν στο θέμα ποιότητας υπηρεσίας. η Hol για αρκετο καιρο ειχε και δεν ξερω αν εχει ακομα το traffic shaping Οποτε αυτο δειχνει οτι δεν γουσταρουν να επενδυσουν λεφτα σε bandwidth αλλα οι πωλητες λενε οτι βλακειες να νε οτι αγορασαν την ταδε περιοχη αγορασαν τα καφαο εχουν οπτικες ινες και βλακειες.ε δεν παει ετσι.ναι οταν ειναι χρονιο το προβλημα και ειναι απο την πλευρα του παροχου γιατι εδω δεν μιλαμε για οτε και προβλημα χαλκου αλλα για ελλειπες bandwidth ναι εκει ειναι απαραδεκτο. απλα σιγουρα καποιοι που εχουν κλεισει χρονο θα την κανουν ενω η Hol μαλλον πονταρει οτι πολλοι εχουν συμβολαιο και οτι μεχρι να την κανουν θα το εχουν φτιαξει.(με κανα traffic shaping).Που να μην ειχαν κλεισει και αρκετα torrentadika.
Marria Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 το κακό είναι όταν το πρόβλημα είναι χρόνιο πια και ο πάροχος δε κάνει κάτι για να το φτιάξει. Γενικότερα όμως η hol δεν έχει καλό παρελθόν στο θέμα ποιότητας υπηρεσίας. H oποια εχει παρει και 2 βραβεια για την εξυπηρετηση πελατων, που και να μην επαιρνε @poulinos Ξερεις οτι ενα τορενταδικο κλεινει , αλλα δυο ανοιγουν
poulinos Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 H oποια εχει παρει και 2 βραβεια για την εξυπηρετηση πελατων, που και να μην επαιρνε @poulinos Ξερεις οτι ενα τορενταδικο κλεινει , αλλα δυο ανοιγουν καμια ελληνικη εταιρεια δεν θα πρεπε να παρει βραβειο ποτε αλλα οκ ναι δυο ανοιγουν απλα εκλεισαν καποια αρκετα αξιολογα που ειχαν πολυ καλη κινηση και ποιοτικα πραγματα.βεβαια για λιγο καιρο μεχρι να μαθευτουν τα καινουρια οπως ειπες
skiabox Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 καμια ελληνικη εταιρεια δεν θα πρεπε να παρει βραβειο ποτε αλλα οκ ναι δυο ανοιγουν απλα εκλεισαν καποια αρκετα αξιολογα που ειχαν πολυ καλη κινηση και ποιοτικα πραγματα.βεβαια για λιγο καιρο μεχρι να μαθευτουν τα καινουρια οπως ειπες Πόσο καλά ξέρεις την ελληνική αγορά.Και δυστυχώς ο άρρωστα φτιαγμένος ιδιωτικός τομέας θα είναι και ένας από τους λόγους της χρεοκοπιάς / φυγής από το ευρώ.
poulinos Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Πόσο καλά ξέρεις την ελληνική αγορά.Και δυστυχώς ο άρρωστα φτιαγμένος ιδιωτικός τομέας θα είναι και ένας από τους λόγους της χρεοκοπιάς / φυγής από το ευρώ. μαλλον να το πω καλυτερα.ο ιδιωτικος τομεας παει καλυτερα απο τον δημοσιο (πολυ καλυτερα)αλλα ειναι ακομα πισω και αυτος στην ελλαδα.
skiabox Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Καλά το ότι γίνονται όλα ανάποδα ξεκίνησε από το δημόσιο, οπότε μετά πάει αλυσίδα.Και μόνο αφού εξυγιανθεί και κυρίως μηχανογραφηθεί το δημόσιο θα μπορούμε να πούμε ότι ναι τώρα πιάσαμε τον πάτο , οπότε αρχίζουμε να ανεβαίνουμε. Απλά οι ρυθμοί εκσυγχρονισμού και μηχανοργάνωσης (κανονικής και όχι fake με νησίδες πληροφορίας απλά για να συνεχίσουμε να διορίζουμε κόσμο) είναι απογοητευτικά αργοί , τύπου 1% το χρόνο. Μπορεί να μοιάζει off topic η κουβέντα αλλά εμένα το μυαλό μου πηγαίνει πάντα στη ρίζα του κακού. Αν ας πούμε η ΕΕΤΤ κάθε 100 παράπονα/καταγγελίες χρηστών έριχνε και ένα πρόστιμο στον ISP ή αν δεν τους άφηνε να σε 'δένουν' για ένα χρόνο, ειδικά σε περιπτώσεις άθλιων υπηρεσιών, τα πράγματα θα ήταν πολύ καλύτερα.
Dimgi Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Δε νομίζω πάντως ότι για όλα φταίει η ΕΕΤΤ... οι πάροχοι από μόνοι τους θα πρεπε να συναγωνίζονται στην ποιότητα και όχι στις τιμές. Η ΕΕΤΤ. Καλά αυτά που λες αλλά στην Ελλάδα το τι είναι "άθλια υπηρεσία" και ποιός φταίει και πρέπει να πληρώσει δε θα το βρίσκανε ποτέ!
GiannisT13 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Κι εγώ που μένω Αγ.Αθανασίο ( κοντα κεντρο) με forthnet δν εχω κανενα προβλημα.Παντως φιλος μου με hol αντιμετωπιζει τα ιδια προβληματα
SPANK Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Πολλά παράπονα πάντως ακούω για hol οπότε οπως φαίνεται δεν ειναι μονο τα κλασσικά κοντα στο dslam, χαλκός κτλπ.
Dimgi Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Η αλήθεια ότι αυτό το καιρό δεν παρακολουθώ τόσο στενά το τι γίνεται και τι παράπονα λέγονται. Για να το λες κάτι θα έχεις δει παραπάνω.
Marria Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Πόσο καλά ξέρεις την ελληνική αγορά.Και δυστυχώς ο άρρωστα φτιαγμένος ιδιωτικός τομέας θα είναι και ένας από τους λόγους της χρεοκοπιάς / φυγής από το ευρώ. Μην λεμε ξανα τα ιδια , τις τιμες που ειχε παλια ο ΟΤΕ με την απλη pstn και ποσα 300 ευρω πληρωναμε τοτε τον μηνα. Ή ποσα χαρατσια πληρωναμε οταν πρωτοεβαλε τις dsl. Αν δεν υπηρχε ο ανταγωνισμος (ευτυχως) με τους εναλλακτικους , ακομα τα ιδια χαρατσια θα πληρωναμε, και ακομα 512 Kbits ταχυτητα θα ειχαμε.
weber122 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Πολλά παράπονα πάντως ακούω για hol οπότε οπως φαίνεται δεν ειναι μονο τα κλασσικά κοντα στο dslam, χαλκός κτλπ. που να δεις σε έναν φίλο μου πως πάει το youtube , σερνεται καλά με hol ενώ εγώ που μένω σχετικά κοντά του με άλλη εταιρία ειμαι μια χαρά
krypton Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 που να δεις σε έναν φίλο μου πως πάει το youtube , σερνεται καλά με hol ενώ εγώ που μένω σχετικά κοντά του με άλλη εταιρία ειμαι μια χαρά για το youtube δεν το γνωρίζω αλλά όσον αφορά το gaming δεν τα πάει και πολύ καλα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα