Marria Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Aπο τηλεφωνο δεν εχω προβλημα, δεν αλλαξε εξαλλου, δεν πηγα σε voip για να αλλαξει.
johnyblack Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 ασε το κλασσικο που σου στελνουν λογαριασμους απο την χολ ενω εχεις διακοψει και μετα σε παιρνουν εισπρακτικες με μπινελικια.γ#$%%^ε τα (ειχα χολ φοιτητικο διοδος)
Marria Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 και στη forthnet τα ιδια κανουν, μη το ψαχνεις.
skiabox Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Για κανένα μυνηματάκι μόνο είναι η hol ότι κοιτάζουν το πρόβλημα και μέχρι εκεί.Μου στείλανε ακόμα ένα τέτοιο σήμερα. johnyblack : Και εγώ αν ξοδεύω δισεκατομμύρια ευρώ χωρίς να με ελέγχει κανένας δανειζόμενος από το μέλον ενός λαού που υποτίθεται πρέπει να υπηρετώ, σου φτιάχνω τον καλύτερο isp του κόσμου.
Marria Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Εμενα παντως μετα την καταγραφη του προβληματος μου με ειχαν παρει και τηλ στο κινητο. Αλλα μεχρι τοτε , ειχε φτιαξει και το προβλημα. Που δεν ξερω αν ηταν προβλημα τους ή τελικα τα ειχε φτυσει το ρουτερακι.
SPANK Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Γενικά ειναι να μην πέσεις σε τέτοια κατάσταση , πάντου γίνονται αυτα δυστηχώς
poulinos Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 μετα απο 25 τηλεφωνα με αναμονη μιας ωρας μου εστειλαν εναν καθυστερημενο κυριολεκτικα που εκοψε τους πυκνωτες απο τις πριζες λες και θα φτιαχνοταν ως εκ θαυματος. καλο θα ηταν πριν υποστηριξουμε κατι να το σκεφτομαστε χωρις παρεξηγηση.οι πυκνωτες εχουν λογο που κοβονται και δεν εινα τυχαιο οτι χρησιμοποιουνται μονο απο τον οτε.και για να το εξηγησω αναλυτικοτερα ο οτε οταν δωσεις βλαβη μια γραμμη ειτε ειναι δικια σου ειτε ειναι του οτε το πρωτο πραγμα που κανει ειναι να να μετρησει την γραμμη απο το αστικο κεντρο μεσα με ενα μηχανημα το οποιο παιζει να ειναι 20ετιας αν και τον τελευταιο καιρο χρησιμοποιουναι και ψηφιακοι μεταλλακτες απο τον οτε made in greece. ο οτε στην ουσια παει και μετραει τι αντισταση Ohm βρισκει πανω στην γραμμη.αν εχεις βαλει πριζακι ακομα αυτο βγαζει μια συγκεκριμενη αντισταση οποτε ο οτε ξερει οτι η γραμμη φτανει μεχρι το σπιτι σου οποτε δεν ειναι κομμενη οποτε δεν χρειαζεται να βγαλει τεχνικο καν εξω στο καφαο για να κανει ελεγχο.αν δεν βρει αντισταση αυτο μπορει να σημαινει δυο πραγματα.οτι δεν εχεις τιποτα πανω στην γραμμη η οτι η γραμμη ειναι κομμενη καπου εκει εξω.οποτε το πριζακι του οτε ηταν ενας ευκολος τροπος επι τηλεφωνιας για να βλεπουν αν η γραμμη τερματιζει.για αυτο συνηθως και ο οτε βαζει τετοιο πριζακι στην κεντρικη γραμμη.αν εχεις παρατηρησει τα μονα πριζακια που εχουν πυκνωτη ειναι του οτε.ενας δευτερος λογος που μπαινουν ειναι οτι εχουν και πυκνωτη αυτα που ειναι αντικεραυνικα.δεν θα δεις ποτε πριζακι central με πυκνωτη δεν θα εις ποτε πριζακι κοινο του εμποριου να εχει πυκνωτες και βλακειες τετοιες.η γραμμη οφειλει να ειναι σκετος χαλκος χωρις πυκνωτες και τετοια ειδικα τωρα με το adsl γιατι επηρεαζει και το adsl ειτε λεγεται adsl του οτε ειτε forthnet ειτε Hol.kai επειδη τον οτε δεν τον εχω δει ποτε να μετραει γραμμη με analyzer η να μετραει την γραμμη μεσα απο το προγραμμα του voice που απορω αν εχουν ο πυκνωτης ηταν μια ευκολη λυση.αντιθετα ενας provider μπορει να μετρησει την γραμμη μεσα απο το μηχανημα του voice να το πω απλα οποτε οι πυκνωτες ειναι περιττοι.επισης ο οτε παιζει με 51 και 62 volt ταση στο voice ενω οι περισσοτεροι εναλακτικοι και εδω και εξωτερικο οσο ξερω παιζουν με 48.τα παραπανω volt του οτε εχουν σαν αποτελεσμα στην φωνη παντα να μην επηρεαζεται το voice ευκολα απο κακη ποιοτητα η απο πριζακια με πυκνωτη.αντιθετα σε σπιτι εχω πετυχει 4 πριζακια διπλα με πυκνωτες.εκει τα 48 volt εκαναν drop λογω των πυκνωτων/αντιστασεων και γενικα λογω αυτων των πριζων και οταν καποιος επαιρνε τηλ χτυπουσε μονο μια φορα στο χωρο και μετα νεκρωνε.βεβαια εκει το λαθος ηταν οτι ειχαν μπει 4 πριζακια με πυκνωτες.και θα μου πεις εσυ γιατι και τι εγινε που εδωσε ο οτε πχ 62 volt ταση εφοσον παιζει καλυτερα.τα παραπανω volt θα επηρεασουν οχι μονο το δικο σου data αλλα δημιουργουν και προβληματα και στα γειτονικα ζευγαρια..και πολλες φορες που μπορεις να δεις να πεφτει ο συγχρονισμος σου ειναι απο crosstalk οχι μονο απο αλλα ζευγαρια adsl κοντα σου στο κεντρικο η στο απερχομενο καλωδιο του οτε αλλα και απο πολλα isdn που ειναι 100 volt και παιζουν διπλα σου.ακομα χειροτερα για οποιον πεφτει σε pcm (φερεσευχνο) που η ταση τους ειναι στα 200volt.anyway να μην κανουμε ολοκληρη αναλυση για τα πριζακια αλλα απο το παραθυρο οποιος εχει τετοιο πριζακι.στο τηλεφωνο μπορεις να κανεις 500 μαγκιες για να το κανεις να παιξει καλυτερα (πυκνωτες .παραπανω ταση και δεν ξερω τι αλλο ) αλλα στο adsl δεν πιανουν αυτα. Για κανένα μυνηματάκι μόνο είναι η hol ότι κοιτάζουν το πρόβλημα και μέχρι εκεί.Μου στείλανε ακόμα ένα τέτοιο σήμερα. johnyblack : Και εγώ αν ξοδεύω δισεκατομμύρια ευρώ χωρίς να με ελέγχει κανένας δανειζόμενος από το μέλον ενός λαού που υποτίθεται πρέπει να υπηρετώ, σου φτιάχνω τον καλύτερο isp του κόσμου. αυτο μαλλον παει στον οτε οχι στους εναλακτικους.γιατι ενας εναλλακτικος με 40 ευρω απο τον καθενα προσπαθει να κανει οτι κανει ενω παλια ο οτε μονο για voice πληρωνες δεν ξερω ποσα λεφτα καθε μηνα.δεν μιλαω για τα ποσα λεφτα παιρνει ο οτε απο τον καθε παροχο για τα racks που ειναι μεσα στο κτιριο του.το νουμερο των ευρω για καθε rack ειναι 4ψηφιο οπου το πρωτο νουμερο ειναι μεγλυτερο απο το 5. Εμενα παντως μετα την καταγραφη του προβληματος μου με ειχαν παρει και τηλ στο κινητο. Αλλα μεχρι τοτε , ειχε φτιαξει και το προβλημα. Που δεν ξερω αν ηταν προβλημα τους ή τελικα τα ειχε φτυσει το ρουτερακι. αναλογως τι προβλημα ειχες Γενικά ειναι να μην πέσεις σε τέτοια κατάσταση , πάντου γίνονται αυτα δυστηχώς ακριβως .οπως αλλοι παιζουν με οτε μια χαρα ετσι και αλλοι παιζουν με εναλακτικο παροχο μια χαρα. επισης μην ξεχασουμε ποσα ατομα εδωμεσα εχουν οτε εχουν προβληματα και δεν τους τα εχουν λυσει.και μιλαμε για τον ιδιο τον οτε που εχει ολα τα καλωδια κτλ.
Marria Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 αναλογως τι προβλημα ειχες Ενω εδειχνε το ρουτερ πως επαιρνε κανονικα ip και dsl, δεν ανοιγε καμια σελιδα. Οκ λεω ας δοκιμασω και με αλλο ρουτερακι. Το ιδιο προβλημα. Δουλευαν κανονικα αλλα οι σελιδες δεν ανοιγαν. Εκανα reset και hard reset το ιδιο προβλημα. Μεχρι που τους πηρα τηλ μηπως υπηρχε καποιο προβλημα στο δικτυο, το κατεγραψαν οπως ειπαν. Κλεινω το τηλ ξαναπροσπαθω και μετα απο 2-3 refersh ολα επανηλθαν και παλι. Για αυτο λεω οτι μπορει να μη φταιει η εταιρια αλλα και το ρουτερακι.
poulinos Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 εφοσον στο εκανε με 2 ρουτερακια δυσκολο να φταιει το ρουτερ.πιο πιθανα να κολλησε καμια καρτα να εκαναν κανα lock unlock και να ξαναεπαιξε.ενταξει αυτα ειναι μικροπροβληματα.και μενα μια φορα σε forthnet με Linksys router πανω κολλησε η καρτα και δεν μου εδινε Ip.lock unlock και οκ σε χρονο μηδεν.αυτα ειναι τα easy
Marria Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 εφοσον στο εκανε με 2 ρουτερακια δυσκολο να φταιει το ρουτερ.πιο πιθανα να κολλησε καμια καρτα να εκαναν κανα lock unlock και να ξαναεπαιξε.ενταξει αυτα ειναι μικροπροβληματα.και μενα μια φορα σε forthnet με Linksys router πανω κολλησε η καρτα και δεν μου εδινε Ip.lock unlock και οκ σε χρονο μηδεν.αυτα ειναι τα easy Αυτο εγινε ομως μετα την καταγραφη του προβληματος, οχι μετα που με πηρε τηλ ο τεχνικος ..
poulinos Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 μηπως το εφτιαξε ο τεχνικος και σε πηρε για επιβεβαιωση για να δει αν παιζεις?η να κολλησε ολη η καρτα και να την εκαναν Reset και για αλλους πελατες και να εφτιαξε και σενα?
Marria Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Χμ δεν ξερω.. οταν με πηρε ο τεχνικος ρωτησε τι προβλημα ειχα αλλα του ειπα απλως οτι αποκατασταθηκε.
skiabox Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Άλλο ένα απόγευμα που δεν μπορώ να σερφάρω καν. Έχω δει και πως φτιάχνεται η σελίδα του insomnia καρέ-καρέ, όταν αυτό γίνεται με μερικά bytes bandwidth.
poulinos Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 αμα πας να κατεβασεις απο καναν ftp τι σου δινει ταχυτητα???εν τω μεταξυ λογω κρυου γιορτων αρκετοι θα σερφαρουν κτλ.αν παντως αλλες ωρες εισαι οκ τοτε πιτα dslam και δεν μπορεις να κανεις κατι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα