Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδώ και πολλούς μήνες αντιμετωπίζω και εγώ αλλά και άλλα άτομα εδώ στο κέντρο της Λάρισας από ότι έχω δει και σε άλλα forums τρομερά προβλήματα με την hol.Συγκεκριμένα από το απόγευμα και μετά η κατάσταση είναι τόσο τραγική που τα προγράμματα που αναλαμβάνουν το downloading δείχνουν τιμές σε bytes (!) πλέον.Για σερφάρισμα δε το συζητάω, ζούμε στιγμές dialup και πολλές φορές δεν κατεβαίνει παρά ένα μέρος της σελίδας.Μιλάμε τώρα για modems που συγχρονίζουν κανονικότατα (πχ στα 13Mbps) αλλά προφανώς δε δίνεται bandwidth από την ίδια την εταιρία στα dslam της.

Για τηλεφωνήματα δε το συζητάω.Μέρα παρά μέρα.Έτσι κι αλλιώς η υποστήριξη στους περισσότερους Ελληνικούς providers είναι εικονική (δηλαδή ένας τεχνικός στην άλλη άκρη της γραμμής να διαβάζει κάποιον έτοιμο οδηγό ή να κάνει και καλά reset τη γραμμή).

Όπως καταλαβαίνετε από το νέο έτος αλλάζω provider.

Το ερώτημα είναι γιατί ένας internet isp να έχει τόσο γραμμένο στα παλαιά του των υποδημάτων το κομμάτι Internet.

Έχουν τόσα πολλά έσοδα από άλλες δραστηριότητες;

Φταίνε τα κινέζικα dslams που αγοράζουν;

Φταίει το ότι δεν προσλαμβάνουν ίσως ποτέ ικανό τεχνικό προσωπικό για να στήσει σωστά ένα δίκτυο;

Τι να πω, ελπίζω στον επόμενο provider (για τον οποίο διαβάζω καλά σχόλια) να έχω τουλάχιστον Internet!

• Απαντ. 139
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έχεις δίκιο να αγανακτείς αφού οπως λες εχουν και αλλη προβλήματα με την hol στην περιοχή σου, αλλα μήπως ειναι γενικά πρόβλημα του dslam και εχουν και οι αλλοι providers παρόμοια προβλήματα ?

Ρώτα και αλλου που έχουν αλλους providers να δεις τι παίζει πριν πας σε αλλαγή provider.

H hol τι απαντάει για ολα αυτα?

Δημοσ.

SPANK : Είπαμε δεν έχουν κανονικό support που να ενδιαφέρεται για το τι ακριβώς συμβαίνει.Ευτυχώς τελειώνει δηλαδή το συμβόλαιο τέλος του χρόνου και θα αλλάξω provider κανονικά χωρίς να πληρώσω πέναλτι.

Αρχίζει να μου θυμίζει την tellas που είχε για χρόνια πρόβλημα με τους dns server της!

Δημοσ.

@Skiabox που περίπου μένεις στο κέντρο;

Εγώ στο κέντρο περίπου (Αγ. Αθανάσιος) με Forthnet δεν υπάρχει πρόβλημα. Στη πολυκατοικία μου όμως όσοι είναι με HOL έχουν πολλές αποσυνδέσεις internet και διακοπές με τα τηλέφωνα τους.

Δημοσ.

Αν μπορείς κάνε μια ερευνά για τη ποιότητα σύνδεσης των παροχών στη περιοχή. Αν έχουν πρόβλημα με κάποιον συγκεκριμένο, πολύ πιθανόν είναι να έχεις και εσύ.

Δημοσ.

Oντως αν εχεις καποιο προβλημα καλωδιωσης και σε αλλο παροχο να πας παλι προβληματα θα αντιμετωπισεις.

Εγω παντως εχω hol και ειμαι καλα :-D

Δημοσ.

αν σερνονται πολλα ατομα σε εκεινο το αστικο κεντρο τοτε πιθανοτατα προβλημα bandwidth οπως λενε.αυτο θα επηρεασει ισως οσους εχουν voip τηλεφωνια και οχι tdm.δεν νομιζω οτι ειναι θεμα ελλειψης γνωσεων κτλ απλα θεμα οτι δεν εχει δωθει το απαραιτητο bandwidth.εφοσον βλεπεις sync στα 13 mbit δεν ειναι θεμα χαλκου

Δημοσ.

Ακριβώς όπως τα λες poulinos.Εχουν σταματήσει να βάζουν και τεχνικό να μου μιλήσει.Χάλι μαύρο.

Δημοσ.

γενικως αν και γενικευω το θεμα ακομα και οι Isp σουταρουν κοσμο σιγα σιγα.οποτε ειναι αυτο που λενε ...με κλα...δεν βαφεις αυγα.οταν οι μισοι Isp εχουν αναμονη 20 λεπτα και το σηκωνουν και προσπαθουν να σε εξυπηρετησουν σε 2 λεπτα για να μιλησουν με τον επομενο και τους ελεγχουν για αυτο δεν γινεται.και μετα η εταιρεια τα σκαει χοντρα σε τριτες εταιρειες για να στελνουν τεχνικους να λυνουν τα προβληματα απο κοντα.που σιγουρα αν ενας πελατης μιλουσε με καποιον καμποσα λεπτα αρκετα προβληματα θα ειχαν λυθει δια τηλεφωνου.πχ αναποδα φιλτρα ελλειψη φιλτρων κτλ.αλλα...

Δημοσ.

αν και εσυ κλειδωνεις κανονικα τοτε θεμα bandwidth ειτε προς το εξωτερικο ειτε θεμα bandwidth του Link μεταξυ αστικου κεντρου και κορμου δικτυου

Δημοσ.

γενικως αν και γενικευω το θεμα ακομα και οι Isp σουταρουν κοσμο σιγα σιγα.οποτε ειναι αυτο που λενε ...με κλα...δεν βαφεις αυγα.οταν οι μισοι Isp εχουν αναμονη 20 λεπτα και το σηκωνουν και προσπαθουν να σε εξυπηρετησουν σε 2 λεπτα για να μιλησουν με τον επομενο και τους ελεγχουν για αυτο δεν γινεται.και μετα η εταιρεια τα σκαει χοντρα σε τριτες εταιρειες για να στελνουν τεχνικους να λυνουν τα προβληματα απο κοντα.που σιγουρα αν ενας πελατης μιλουσε με καποιον καμποσα λεπτα αρκετα προβληματα θα ειχαν λυθει δια τηλεφωνου.πχ αναποδα φιλτρα ελλειψη φιλτρων κτλ.αλλα...

Ενα προβλημα που ειχα πριν ενα μηνα, δεν ειχε αναμονη, μου το κατεγραψε καποιος υπαλληλος , και σε 2 ωρες με πηραν στο κινητο ο τεχνικος. Αλλα μεχρι τοτε ειχε αποκατασταθει το προβλημα.

Γενικως βλεπω παντως πως στη hol, δεν μιλας αμεσως με καποιον τεχνικο απλως στο καταγραφουν και μετα σε παιρνουν πισω να μιλησει μαζι σου καποιος τεχνικος.

Δημοσ.

Ενα προβλημα που ειχα πριν ενα μηνα, δεν ειχε αναμονη, μου το κατεγραψε καποιος υπαλληλος , και σε 2 ωρες με πηραν στο κινητο ο τεχνικος. Αλλα μεχρι τοτε ειχε αποκατασταθει το προβλημα.

Γενικως βλεπω παντως πως στη hol, δεν μιλας αμεσως με καποιον τεχνικο απλως στο καταγραφουν και μετα σε παιρνουν πισω να μιλησει μαζι σου καποιος τεχνικος.

αυτο ισχυει.και εχει λογικη αυτο.υπαρχει ενα τμημα το οποιο σηκωνει τηλ και καταγραφει τις κλησεις για να μην περιμενει ο πελατης στην αναμονη και να φευγουν τα τηλεφωνα γρηγορα γρηγορα.και μετα ενα δευτερο τμημα βλεπει το προβλημα και σε περνει τηλ .ετσι και εσυ δεν περιμενεις αναμονη και αυτοι εχουν χρονο να δουν το προβλημα.αν ειναι κατι αλλο δρομολογεται σε παραπανω τμημα.net level 2 κτλ.

ενω παλια αυτοι που σηκωναν το τηλ αυτοι βοηθουσαν κιολας αλλα αμα δεν υπηρχαν πολλα ατομα τοτε σημαινε μεγαλη αναμονη.ενω ετσι σε καλουν στο κινητο και ολα ειναι πιο ευκολα.

Δημοσ.

OTE.

εδω και 3 χρονια ουτε dc.

κατεβασμα σταθερα 24/7 με 1mB.

καλα για τηλεφωνο δε το συζητω δεν εχει διακοπει ουτε msec.

εκανα την μ#@%^%$α να παω forthnet πριν 3 χρονια και δεν ειχα τηλεφωνο για 3 μηνες...

τραγικες καταστασεις...

μετα απο 25 τηλεφωνα με αναμονη μιας ωρας μου εστειλαν εναν καθυστερημενο κυριολεκτικα που εκοψε τους πυκνωτες απο τις πριζες λες και θα φτιαχνοταν ως εκ θαυματος.

μολις γυρισα σε οτε σε μια μερα ειχα τηλεφωνο.

το ειπα και το ξαναλεω Ο Τ Ε .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...