ektor7 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Με την άφιξη των tegra3 chips,σκέφτομαι ότι είναι η ιδανική στιγμη,για να αποκτήσω το πρώτο μου smartphone! Θα ήθελα να κάνουμε μια μικρή συζήτηση για το ποιο λογισμικό,μεταξύ android&WP,θα είναι καλύτερο να προτιμήσει κάποιος,για ένα tegra3 κινητό! Πραγματικα είμαι σε σοβαρό δίλημμα μεταξυ των δύο! Περιμένω τις απόψεις σας και τις προτιμήσεις σας,για το καλύτερο συνδιασμό! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orlox Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Να σε βγαλω απο το δίλημμα λεγοντας σου να μην περιμενεις tegra μιας και η nvidia τον tegra δεν τον υποστήριξε σχεδον καθολου και να περιμένεις τιποτε αλλο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Να σε βγαλω απο το δίλημμα λεγοντας σου να μην περιμενεις tegra μιας και η nvidia τον tegra δεν τον υποστήριξε σχεδον καθολου και να περιμένεις τιποτε αλλο? Και πιστεύεις ότι θα συμβεί το ιδιο με τον tegra3? Με αλλά λόγια,θέλεις να πείς ότι,τώρα που όλοι αλλοι θέλουν να μπούν στους arm,η NVIDIA ψάχνει πως θα τον παρατήσει? Τι ειναι αυτό που έπρεπε να είχε κάνει με τους προηγούμενους tegra και κρίνουμε ότι δε τους υποστήριξε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orlox Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Άργησε να βγάλει 2.3 χαρακτηριστικά. Εκει που την πιεσανε να το βγαλει (atrix, g2x) οι συσκευες κανανε restart μονες τους κολαγανε και αλλα περιεργα. Εχει binary drivers που δεν λεει να τα ανοιξει λες και θα δουνε οι αλλοι τα μεγαλα μυστικα του συμπαντος. Μονο τωρα τελευταια δηλωσε οτι θα υποστηριξει την custom community οταν αλλες εταιριες τους στελνουν δωρεαν συσκευες και open source... Δεν ξερω τι θα κανει με τον tegra 3 αλλα λενε: με κοροιδεψες μια φορα λαθος δικο σου με κοροιδεψες 2 λαθος δικο μου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Μα δε πρόκειται να πέσουμε με τα μούτρα στις συσκευές tegra3!Εννοείται θα περιμενουμε λίγο καιρο να δούμε τι θα παιχτεί και μετά κάνουμε την επιλογή! Αλλά εμένα μου φαίνεται οτι με τον 3,σαν να θελει να χαράξει μια νεα πορεί,για τους tegra!Γι,αυτό και εβαλε στο στόχαστρο,εκτός από τα Android,τη ms και τα λογισμικά της! Όπου κατά ms μεριά,δε παίζουν,custom υλοποιήσεις! Όπου κατά ms μεριά,δε παίζουν,custom υλοποιήσεις! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα