namedaki Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 πιστεύω αυτές η φωτογραφίες σε καλύπτουν, έχω τραβήξει και ένα βίντεο το πως γυρνάει το ανεμιστηράκι τις κάρτας αλλα είναι πιο μεγάλο από 2mb και έτσι δε μπορώ να το ανεβάσω
namedaki Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 παίδες τι μπορώ να κάνω για το πρόβλημα μου? δε μπορείτε να με βοηθήσετε? :/
tilbellos Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Πως έγινε αυτό ρε συ; Αυτό μπορεί να γίνει με κανένα κολλητήρι αλλά διακρίνω και έναν φουσκωμένο πυκνωτή που σημαίνει ότι θα σε αφήσει χρόνους η καρτούλα σε λίγο. Έχουν περάσει πάρα πολλές τέτοιες από το χέρι μου και οι 9 στις 10 βγάλανε πρόβλημα με το ανεμιστηράκι. Αν θες να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο κοίτα για καμιά καινούρια.
namedaki Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 μακάρι να ήξερα, μια μέρα άρχισε να μυρίζει καμένο από τι κάρτα γραφικών και από τότε έχω αυτό το πρόβλημα εκεί... με αυτό το σύστημα τι κάρτα γραφικών με συμβουλεύεις να αγοράσω?
gilardino Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 με μια 6850 θα σαι κομπλε(και με το παραπανω)...
namedaki Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 κάποια NVIDIA? έχω ένα κώλυμα με τις ATI
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα