namedaki Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 καλησπέρα σας έχω αυτές τις θερμοκρασίες στον υπολογιστή μου (σε κατάσταση αναμονής) δεν είναι λίγο υψηλές? όταν ανοίγω κάποιο παιχνίδι μετά από 4-5 λεπτά παιξίματος αρχίζει και τρεμοπαίζει η οθόνη και αν συνεχίσω σβήνει ο υπολογιστής
namedaki Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 φυσικά, και όπως βλέπω δουλεύει μια χαρά. ίσος είναι καιρός να πάρο μια καινούρια ψήκτρα?
gilardino Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 να φανταστω εχεις την εργοστασιακη;παστα εχεις αλλαξει;
tilbellos Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 ελενξε ότι πατάει καλά η ψύκτρα, βγάλτην και ξαναβάλτην, και χωρίς πάστα να είναι δεν δικαιολογείται να εχει 90+ θερμοκρασία ο επεξεργαστής
namedaki Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 ναι την εργοστασιακή έχω, α ο υπολογιστής είναι 3-4 χρονών (δε θυμάμαι ακριβώς xD) και πάστα όχι ποτέ δεν έχω αλλάξει
gilardino Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 βγαλε τη ψυκτρα,καθαρισε την απο σκονες,αλλαξε παστα και τελος κουμπωσε την καλα πανω στη μητρικη...
namedaki Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 ελενξε ότι πατάει καλά η ψύκτρα, βγάλτην και ξαναβάλτην, και χωρίς πάστα να είναι δεν δικαιολογείται να εχει 90+ θερμοκρασία ο επεξεργαστής να σου πω την αλήθεια αυτό ήταν το πρώτο πράγμα που προσπάθησα να κάνω, ξεκούμπωσα τα "κουμπιά" που είχε αλλα δεν έβγαινε με τίποτα η ψύκτρα, ήταν σαν να κόλλησε και τα παράτησα για να μη κάνω καμιά ζημιά βγαλε τη ψυκτρα,καθαρισε την απο σκονες,αλλαξε παστα και τελος κουμπωσε την καλα πανω στη μητρικη... καθαρίζω συχνά τον υπολογιστή-ψήκτρες δε νομίζω να φταίει αυτό
tilbellos Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 τα "κουμπιά" θέλουνε γύρισμα μισή στροφή προς τα αριστερά και μετά τα τραβάς, όταν είναι να την βάλεις γυρισε τα πάλι πίσω μιση στροφή δεξιά και κουμπωσε την Πάρε και μία πάστα ότι να ναι για να βάλεις μιας που το ανοιγεις. Καθαρίζεις πάρα πολύ καλά την παλιά πάστα και βαζεις καινούρια σε ποσότητα μιας φακής περίπου edit: λάθος μου, 1/4 στροφή
namedaki Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 τα "κουμπιά" θέλουνε γύρισμα μισή στροφή προς τα αριστερά και μετά τα τραβάς, όταν είναι να την βάλεις γυρισε τα πάλι πίσω μιση στροφή δεξιά και κουμπωσε την αυτό ακριβώς κάνω αλλα γαμώτο δε βγαίνει με τίποτα
tilbellos Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 δεν θα τραβάς όλη την ψύκτρα αλλά τα κουμπάκια πρώτα και μετά βγάζεις την ψύκτρα μία καλή πάστα είναι αυτή στα 5 ευρω, τωρα αν δεν βρεις arctic silver δεν χάθηκε ο κόσμος, ότι και να βάλεις θα την κάνεις την δουλειά σου
namedaki Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 ωραία, θα ξανά δοκιμάσω και αν κάνω κάτι καλός, τι πάστα από που τι παίρνουμε? και πάνω κάτω πόσο έχει η τιμή τις? ωραία θα δοκιμάσω ότι μου είπες και θα ξανά γράψω τα αποτελέσματα, ευχαριστώ για τι γρήγορη πάντως
TheDevilMayCare Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Και γενικως παρε το με το μαλακο Ακομη κι αν εχουν "παστοκολλησει" cpu-cooler: χαλαρα, μη σου μεινουν socket pins στο χερι
namedaki Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 μετά από πόσες προσπάθειες έβγαλα τι ψύκτρα τι καθάρισα και τώρα η θερμοκρασία του επεξεργαστή είναι σε ικανοποιητικά επίπεδα, όμως έχω ακόμα ένα πρόβλημα, το ανεμιστηράκι από τι κάρτα γραφικών δε δουλεύει καλά και τι ενοο με αυτό, έχει βγει ένα σιδερακι (τώρα το πως δε το ξέρω :/) από το μέρος που μπαίνει η τροφοδοσία του ανεμιστιρακιου τις κάρτας γραφικών και το ξανά έβαλα αλλα μάλλον δε κάνει καλή επαφή και δεν έχει όσες στροφές πρέπει, και όταν γυρνάει το ανεμιστηράκι γυρνάει με μια καμπύλη από τι μια μεριά σαν να έχει μπει κάτι στο μοτεράκι και να σηκώνει το ανεμιστηράκι από τι μια μεριά.... Υ.Γ. έτσι όπως το έγραψα δύσκολα να καταλάβατε τι εννοώ αλλα προσπαθήστε λίγο είμαι σε απόγνωση :/
tilbellos Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Δεν τα λες και ικανοποιητικά. Με μία πάστα θα πέσεις και κάτω από 40. Τώρα για την κάρτα γραφικών δεν ξέρω, ίσως βοηθούσε καμια φωτο να το δούμε καλύτερα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα