poulinos Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 σαν μαφία είναι οτε δηλαδή. θα σε παραπλανήσει, θα παίξει με τις τιμές αλλά δεν θα σε αφήσει ποτέ ναι γιατι αμα εσυ δεν μπορεις να παιξεις πχ στα 24 και παιζεις στα 5 η στα 4 επειδη εισαι 4 km μακρια απο τον οτε επειδη θα αρχιζεις να γκαριζεις (οχι εσυ προσωπικα αλλα γενικως)οτι συγχρονιζω στα 5 και πληρωνω για 24 η οτι πριν την βλαβη ειχα 8 και τωρα εχω 4 για αυτο και ο οτε σου λεει οκ βαλε 2 Mbit Να πληρωνεις και λιγοτερο.οποτε λες οκ δεν πειραζει θα συγχρονιζω λιγοτερο αλλα θα πληρωνω λιγοτερα οποτε ολα μια χαρα.ναι θα μπορουσε να εδινε και 8.οπως και κατι αντιστοιχο και αλλες εταιρειες.η Hol πχ νομιζω δινει 6 η 8 και 24.και νομιζω το κανει και η cyta η θυμαμαι λαθος?ειναι για τετοιες περιπτωσεις που ειτε τα καλωδια ειναι χαλια ειτε εισαι μακρια απο τον οτε ειτε μετα απο μια βλαβη σε καποιο καλωδιο η ταχυτητα εχει πεσει στα χαμηλα οποτε απο το να σε χασουν απο πελατη σου λενε οκ καλυτερα να πληρωσει λιγοτερα παρα να φυγει για αλλη εταιρεια.που και σε αλλη εταιρεια να πας παλι το πιο πιθανο θα ειναι να παιξεις το ιδιο σε ταχυτητα.κοινως κανεις εσυ λιγο πισω κανουν και αυτοι στην τιμη ειτε ειναι οτε που φταιει αμμεσα ο οτε ειτε εχεις αλλον παροχο που εκει λογω χαλκου φταιει ο οτε εμμεσα διοτι εσυ τον Provider πληρωνεις. Γι'αυτό το λόγο δεν είχαν παλιότερα και 8ρες συνδέσεις; Ποτέ δε κατάλαβα γιατί τις έκοψαν. θα ηταν μια καλη φαση να υπηρχε και τιμη για αυτο απλα μαλλον ο οτε σου λεει η πας στα 2 που ειναι πιο χαμηλα η κατσε στα 8 και πληρωνε για 24.διοτι αμα βαλει πακετο 8 και ειναι πιο φτηνο απειρα ατομα που ειναι σε 8-10-12 megabit Θα προτιμησουν να παιξουν στα 8 και να πληρωνουν λιγοτερο.οποτε αυτη η επιλογη δεν υπαρχει .και λιγα ατομα θα ζητησουν 2 Mbit.θα προτιμησουν να ειναι στα 5 και ναπληρωνουν για 24 παρα να πανε στα 2. Πάντως σήμερα έχω τρελά σκαμπανεβάσματα με την cyta το σκαμπανεβασμα ειναι σχετικο.δεν ανοιγουν σελιδες?πεφτει η γραμμη?μεγαλα ping?ειναι πολυ γενικο αυτο που λες.ειναι σαν να λες εχω ενα αμαξι και δεν παει καλα.
cbr1000rr Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 <BR>το σκαμπανεβασμα ειναι σχετικο.δεν ανοιγουν σελιδες?πεφτει η γραμμη?μεγαλα ping?ειναι πολυ γενικο αυτο που λες.ειναι σαν να λες εχω ενα αμαξι και δεν παει καλα. Και εγώ μια από τα ίδια.Έβαλα την 50αρα και μέχρι το κουτί της πολυκατοικίας μου πιάνει 27. Απο το κουτί μέχρι το pc γίνεται 21.Τέλος πάντων θα αλλάξω το καλώδιο για να γίνει 27. Το πρόβλημα είναι ότι ενώ θα έπρεπε να κατεβάζω με 2Mbit σταθερά απο το μτορρεντ ας πούμε, πίανει αυτήν την ταχύτητα για 5δευτερόλεπτα και πέφτει στα 300kb/s κάθεται κανένα 10λεπτο, κάνει έναν αγώνα δρόμου μέχρι τα 2 και μετά ξαναπέφτει.Σε τελευταία επικοινωνία με cyta ο τεχνικός μου είπε οτι η προσωπική του γνώμη είναι οτι φταίει ο υπολογιστής μου οτι έχω κάποιο κακόβουλο υλικό.Και είναι ακριβή και είναι χειρότερη απο την προηγούμενη που είχα την hol.Με εκείνη κατέβαζα τουλάχιστον σταθερά με 1mbit.Έχει κανείς καμμία ιδέα γιατί ειλικρινά θα γίνει χαμός.Φεύγεις απο την μία γιατί δεν είσαι ευχαριστημένος και πέφτεις σε χειρότερη.
poulinos Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Και εγώ μια από τα ίδια.Έβαλα την 50αρα και μέχρι το κουτί της πολυκατοικίας μου πιάνει 27. Απο το κουτί μέχρι το pc γίνεται 21.Τέλος πάντων θα αλλάξω το καλώδιο για να γίνει 27. Το πρόβλημα είναι ότι ενώ θα έπρεπε να κατεβάζω με 2Mbit σταθερά απο το μτορρεντ ας πούμε, πίανει αυτήν την ταχύτητα για 5δευτερόλεπτα και πέφτει στα 300kb/s κάθεται κανένα 10λεπτο, κάνει έναν αγώνα δρόμου μέχρι τα 2 και μετά ξαναπέφτει.Σε τελευταία επικοινωνία με cyta ο τεχνικός μου είπε οτι η προσωπική του γνώμη είναι οτι φταίει ο υπολογιστής μου οτι έχω κάποιο κακόβουλο υλικό.Και είναι ακριβή και είναι χειρότερη απο την προηγούμενη που είχα την hol.Με εκείνη κατέβαζα τουλάχιστον σταθερά με 1mbit.Έχει κανείς καμμία ιδέα γιατί ειλικρινά θα γίνει χαμός.Φεύγεις απο την μία γιατί δεν είσαι ευχαριστημένος και πέφτεις σε χειρότερη. α.δοκιμασε να ριξεις το καλωδιο που λες να δεις αν θα αλλαξει κατι. β.δοκιμασε με αλλο Pc και με ethernet αντι για wireless αμα μπορεις. γ.δοκιμασε να κανεις ενα download απο καποιον Ftp η απο καποιο γρηγορο site με download manager αντι για τορρεντς κτλ για να δεις τι γινεται.τωρα ποσο bandwidth εχει η cyta και δινει vdsl δεν ξερω.για οτι γινεται 21 απο 27 μπορει να ειναι λογω καποιου αναπληρωματικου ζευγους που εχει μεινει συνδεδεμενο και ξεχασμενο κτλ.θελει ψαξιμο κομματι κομματι για να δεις που χανει.και κανα Firmware update αν υπαρχει για το ρουτερ και μπορει να στο κανει η cyta Μια που ειναι κλειδωμενο απο αυτους.
GnsP Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 21/5 η αίτηση, σήμερα η ενεργοποίηση! 8 άρα γραμμή. Μόλις συνειδητοποίησα ότι δεν κλείνει το wi-fi. Στο Maximum Bandwidth γράφει 14.004, ενώ στου οτέ έγραφε 10.852 Αν μελλοντικά το γυρίσω σε 24 (4 ευρώ περισσότερα) θα κλειδώνω πάνω από 10;
poulinos Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 21/5 η αίτηση, σήμερα η ενεργοποίηση! 8 άρα γραμμή. Μόλις συνειδητοποίησα ότι δεν κλείνει το wi-fi. Στο Maximum Bandwidth γράφει 14.004, ενώ στου οτέ έγραφε 10.852 Αν μελλοντικά το γυρίσω σε 24 (4 ευρώ περισσότερα) θα κλειδώνω πάνω από 10; α.δεν κλεινει μεσα απο το μενου η απο το κουμπακι μπροστα που το πατουσες για καμια 10 seconds? αν εννοεις απο το κουμπακι αυτο ισχυε στα v7 και μονο σε αυτα με firmware 7.x.x.x οπως και σε πιο παλια απο το v7.σε ολα τα καινουρια πλεον το μπροστα κουμπακι ειναι wps .καποιοι ελεγαν οτι αλλαζει αυτο μεσα απο cli αλλα δεν το εχω ψαξει.αν θες να το κλεισεις το κλεινεις απο το μενου. το maximum bandwidth θεωρητικα δειχνει το Max.λεω θεωρητικα γιατι εχει να κανει με πολλα.γραψε μας τα χαρακτηριστικα.λογικα ναι αμα το γυρισεις σε 24 θα πρεπει να παιξεις κοντα στο Max bandwidth που βλεπεις.εχει να κανει και με το snr κτλ.
GnsP Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Όχι δεν κλείνει από το κουμπί. Γίνεται κόκκινο. Με λίγο ψάξιμο είδα ότι κλείνει από το menu. Ο τεχνικός μου είπε να τους πάρω τηλ μήπως του κάνουν firmware update. Link Information Uptime: 0 days, 7:21:57 DSL Type: G.992.5 annex A Maximum Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 1.280 / 13.760 (το μεσημέρι έδειχνε περισσότερο) Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 1.021 / 8.183 Data Transferred (Sent/Received) [MB/GB]: 155,00 / 2,96 Output Power (Up/Down) [dBm]: 12,5 / 0,0 Line Attenuation (Up/Down) [dB]: 16,0 / 33,5 SN Margin (Up/Down) [dB]: 14,0 / 6,0 Vendor ID (Local/Remote): TMMB / IFTN Loss of Framing (Local/Remote): 0 / 0 Loss of Signal (Local/Remote): 0 / 0 Loss of Power (Local/Remote): 0 / 0 Loss of Link (Remote): 0 Error Seconds (Local/Remote): 0 / 0 FEC Errors (Up/Down): 0 / 844.080 CRC Errors (Up/Down): 0 / 0 HEC Errors (Up/Down): 0 / 0
poulinos Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Όχι δεν κλείνει από το κουμπί. Γίνεται κόκκινο. Με λίγο ψάξιμο είδα ότι κλείνει από το menu. Ο τεχνικός μου είπε να τους πάρω τηλ μήπως του κάνουν firmware update. Link Information Uptime: 0 days, 7:21:57 DSL Type: G.992.5 annex A Maximum Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 1.280 / 13.760 (το μεσημέρι έδειχνε περισσότερο) Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 1.021 / 8.183 Data Transferred (Sent/Received) [MB/GB]: 155,00 / 2,96 Output Power (Up/Down) [dBm]: 12,5 / 0,0 Line Attenuation (Up/Down) [dB]: 16,0 / 33,5 SN Margin (Up/Down) [dB]: 14,0 / 6,0 HEC Errors (Up/Down): 0 / 0 οπως σου ειπα το κοκκινο σημαινει Οτι ειναι σε λειτουργεια wps.Και firmware update να κανουν δεν θα αλλαξει αυτο το Max bandwidth αλλιως attainable data rate θα αλλαζει συνεχεια.απλα δεν στεκει πολυ με βαση το 6 margin.αν ειχες πραγματικα 6 margin θα πρεπε να ηταν το max Κοντα στα 8200.λογικα ναι με βαση το 33,5 attenuation το 13760 αν παιξεις εκει κοντα θα ειναι πολυ καλο.απλα με παραξενεει λιγο το 6 margin με τοσο μεγαλο attainable.αν σε νοιαζει η ταχυτητα καντην 24 αρα και οσο παιξει.εκτος αν μπορουν να στην κανουν για δοκιμη για να δεις ποσο θα πιασεις.
Ren Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Παιδια εχω παρει την αποφαση να φυγω απο τον Οτε μετα απο παρα πολλα χρονια που ημουν πελατης κ θελω να μου απαντησετε σε καποιες αποριες. Μετα απο ψαξιμο που εκανα κατεληξα στη cyta, θελω να βαλω 2play internet&telephony, To internet τον 8mbps κοστιζει 19 ευρω κ ενα προγραμμα 200 λεπτα προς ολα τα σταθερα με 3ευρω.Εδω κ το λινκ να το δειτε http://www.cyta.gr/index.php?ID=2_play_home#anch4 Συνολο δηλαδη 22 το μηνα.Η ερωτηση μου ειναι αν θα πληρωνω πραγματικα αυτα καθε μηνα ή υπαρχουν κ τιποτα αλλες χρεωσεις που δεν βλεπω/γνωριζω οπως παγια κτλ. ? Με τον Οτε κ το παγιο του τι θα γινει θα εχω καποια σχεση? Τα χρηματα που θα πληρωσω εφαπαξ για τελος ενεργοποιησης ειναι 30ευρω αν κρατησω τον αριθμο μου κ 50 αν θελω νεο νουμερο? Μονο αυτο ειναι για ενεργοποιηση ή χρειαζεται κ κατι αλλο οπως επισκεψη συνεργειου κτλ.? Αν και περασαν κατι μηνες, και εγω στο ιδιο πακετο ειμαι εδω και 1 χρονο. Οι τιμες ειναι οντως οσο γραφει. Ενδεικτικα ο τελευταιος λογαριασμος μου ηρθε 25ευρω για κατι κλησεις σε κινητα που εκανα. Τιποτα το περιεργο. Προσεξε τι router θα σου φερουνε. Δεν θυμαμαι τωρα ποιο μοντελο εχω εγω (δεν ειμαι σπιτι αυτη τη στιγμη για να σου πω) αλλα αυτο που μου δωσανε ειναι για τον πεο. Οταν συνδεθουνε πανω απο 3 συσκευες γινετε το μπαχαλο. Το ping εκτοξευεται στο 2-3k ms!! Και επειδη εχω 5 pc σπιτι +κινητα + ps3, καταλαβαινεις....και το κακο ειναι οτι επειδη το τηλεφωνο ειναι voip ειναι ακριβο να αγορασεις καποιο αλλο. Ασε που δεν νομιζω να σου δωσουν και τα passwords... Επισης, ΓΕΝΙΚΑ τους πρωτους 6-7 μηνες ειμουνα υπερευχαριστημενος. ΠΑΝΤΑ συνδεομουν στα 8, και download εφτανα maximum γυρω στα 800-850. Εδω και 2 μηνες ομως , παροτι το download παρεμενει στα ιδια επιπεδα, το ping πολλες φορες εκτοξευεται για πανω απο μιση ωρα η και 1 ωρα, το router θελει 1 restart τη μερα αλλιως κανει τα δικα του και ουτω καθεξης. Επικοινωνησα με cyta και μου παν οτι φτεει οτι συνδεονται πολλες συσκευες στο router και ειναι γνωστο το προβλημα. Βεβαια, η μονη διαφορα στις συκσευες που συνδεονταν μεχρι πριν 3 μηνες ηταν το playstation 3 το οποιο το αγορασα προσφατα. Κατα τα αλλα, 5 pc ειχα και τοτε... Ελπιζω να εισαι πιο τυχερος
poulinos Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Αν και περασαν κατι μηνες, και εγω στο ιδιο πακετο ειμαι εδω και 1 χρονο. Οι τιμες ειναι οντως οσο γραφει. Ενδεικτικα ο τελευταιος λογαριασμος μου ηρθε 25ευρω για κατι κλησεις σε κινητα που εκανα. Τιποτα το περιεργο. Προσεξε τι router θα σου φερουνε. Δεν θυμαμαι τωρα ποιο μοντελο εχω εγω (δεν ειμαι σπιτι αυτη τη στιγμη για να σου πω) αλλα αυτο που μου δωσανε ειναι για τον πεο. Οταν συνδεθουνε πανω απο 3 συσκευες γινετε το μπαχαλο. Το ping εκτοξευεται στο 2-3k ms!! Και επειδη εχω 5 pc σπιτι +κινητα + ps3, καταλαβαινεις....και το κακο ειναι οτι επειδη το τηλεφωνο ειναι voip ειναι ακριβο να αγορασεις καποιο αλλο. Ασε που δεν νομιζω να σου δωσουν και τα passwords... Επισης, ΓΕΝΙΚΑ τους πρωτους 6-7 μηνες ειμουνα υπερευχαριστημενος. ΠΑΝΤΑ συνδεομουν στα 8, και download εφτανα maximum γυρω στα 800-850. Εδω και 2 μηνες ομως , παροτι το download παρεμενει στα ιδια επιπεδα, το ping πολλες φορες εκτοξευεται για πανω απο μιση ωρα η και 1 ωρα, το router θελει 1 restart τη μερα αλλιως κανει τα δικα του και ουτω καθεξης. Επικοινωνησα με cyta και μου παν οτι φτεει οτι συνδεονται πολλες συσκευες στο router και ειναι γνωστο το προβλημα. Βεβαια, η μονη διαφορα στις συκσευες που συνδεονταν μεχρι πριν 3 μηνες ηταν το playstation 3 το οποιο το αγορασα προσφατα. Κατα τα αλλα, 5 pc ειχα και τοτε... Ελπιζω να εισαι πιο τυχερος γενικα το ρουτερ που σου δινουν το παντρευεσαι.δεν σου δινουν τα στοιχεια για να σεταρεις αλλο ρουτερ voip εκτος αν κανεις κανα κολπο εσυ και τα παρεις αλλα ειναι ολοκληρη ιστορια.καποιος το ειχε ψιλοκαταφερει εδωμεσα.μονο και μονο για το θεμα οτι παντρευεσαι τον ρουτερ που σου δινουν δνε θα βαζα ποτε cyta.εκτος αν δεν θες τηλεφωνο οποτε εκει βαζεις οτι ρουτερ θες και τερμα απλα για το ιντερνετ.το thomson που εδιναν ηταν αρκετα καλο.μετα εδωσαν και Netfaster κτλ κτλ αν θυμαμαι καλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα