Super Moderators Snoob Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Η Cyta (στις χαμηλές ταχύτητες, δεν ξέρω για 24) αυτό που λέει δίνει, κρίνοντας από τη δική μου περίπτωση και άλλες 2 που ξέρω προσωπικά. Ως τώρα, το μόνο κακό είναι κάποια σκαλώματα στο τηλέφωνο (ενώ το internet συνεχίζει κανονικά) αλλά δίνω κυριολεκτικά τα μισά και λιγότερα χρήματα για διπλάσια ταχύτητα και 200 λεπτά δωρεάν. Ο ΟΤΕ ήταν -σχεδόν- άψογος σε σταθερότητα και ταχύτητα, το τηλέφωνο άντε να κόπηκε δύο φορές στα 6 χρόνια που είμαι εδώ, αλλά δεν αντέχεται να έρχεται λογαριασμός 80 ευρώ και τα 63 να είναι πάγια.
poulinos Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Δεν τικαρα εγω το κουτακι αλλα δε γινεται να αποδειξω οτι δεν ειμαι ελεφαντας. Οσο για το δευτερο που λες εχεις δικαιο, δεν αξιζει καν να παω στο καταστημα για να εκνευριστω κ να δημιουργησω προβλημα σε καποιον υπαλληλο.Οποτε θα περιμενω να μου το στειλουν. Παντως η χρεωση ειναι σε μενα, αν κ το καταστημα απεχει 10 λεπτα απ το σπιτι μου θα χρεωθω 8ευρω για κουριερ(ερχεται μεσω Κολομβιας ) , το ρωτησα στην εξυπηρετηση πελατων. ε ναι ενταξει .θα δεις στον πρωτο λογαριασμο.και ναι δεν εχει νοημα για φασαρια ουτε να ψαχνεται ποιος τικαρε το κουτακι για 8 ευρω Εντύπωση μου κάνει αυτό με την courier, εμένα το έφεραν στο σπίτι ακριβώς τη συμφωνημένη μέρα και χρέωση δεν υπήρχε. Η μόνη χρέωση που δε μου είχαν διευκρινήσει ρητά (ή, έστω, αυτή που δε θυμόμουν εγώ καθόλου) ήταν της ενεργοποίησης. Από εκεί και πέρα, ο λογαριασμός είναι σταθερός στα 19,02 και γλίτωσα από το αίσχος του πάγιου. μηπως ηρθε στο λογαριασμο.τελος ενεργοποιησης γενικως υπαρχει παντα.καποιες φορες το εκαναν δωρο αλλα γενικα παιζει παντα ειτε μεταφορα ειτε καινουρια γραμμη.απο καπου πρεπει να βγαλει και ο οτε κατι Καλημέρα, O OTE ήταν και είναι για μένα ακριβός. Σε ότι αφορά HOL και Forthnet σε σχέση με τη Cyta πληρώνω για 4Mbps και έχω 4Mbps, συνέχεια όλες τις ώρες, με τους άλλους είχα 1 έως 6mbps, το πολύ, ανάλογα με τις ώρες αιχμής (φυσικά πλήρωνα για εως 24mbps) μένω Ν.Κρήνη-Θεσσαλονίκη). Σε ότι αφορά τη αντοχή του router, δουλεύει 24/24 ώρες από την ημέρα εγκατάστασης (Φεβ/11) με ενσύρματη σύνδεση στο pc, 2 τηλεφωνικές συσκευές (ασύρματη, ενσύρματη) και προς το παρόν τα πάει μιά χάρα. αλλο παντα το ποσο συγχρονιζεις και αλλοτο το ποσο κατεβαζεις.να παιξεις 4 στο συγχρονισμο ειναι ευκολο.να παιξεις σε μεγαλυτερη ταχυτητα αν δεν τραβαει η γραμμη (μεγαλη αποσταση απο το α/κ) δεν γινεται για αυτο λενε εως 24.υπαρχουν και αλλοι που δεν μπορουν να παιξουν ουτε 2 mbit. Hρθε σημερα το μοντεμ, ADB γραφει πανω, δεν ξερω ακομη αν ειναι καλο ή κακο αυτο. Παντως μου κανει εντυπωση οτι κανενας απο σας δεν χρεωθηκε για κουριερ γιατι ειπαν οτι θα ερθει στο πρωτο λογαριασμο η χρεωση. Ο χρονος θα δειξει. Οσο για τον ΟΤΕ μακαρι η CYTA να ειναι σαν κι αυτον, χωρις στιγμιαιες διακοπες στη συνδεση που ποτε δεν ειχα στο online gaming(μιας κ αυτο με νοιαζει πιο πολυ). Aλλα με αυτες τις χρεωσεις που εχουν, δυσκολα μενει καποιος τη σημερον ημερα. thomson δεν εδινε η cyta?η το δινει σε οποιον θελει voip μονο? αν η γραμμη σου ηταν μια χαρα πριν λογικα θα εισαι μια χαρα και τωρα αφου πηρες τον ιδιο χαλκο. αστα...και εγώ είμαι έτοιμος να τη κάνω από τον οτε γιατί οι τιμές του αρχίζουν και φαίνονται όλο και πιο μεγάλες όσο περνάει ο καιρός και μεγαλώνουν τα χαράτσια ε ναι καιρος ειναι.τοσες εταιρειες. Σημερα συνδεθηκα και εγω απο τον ΟΤΕ στην ΣΥΤΑ,αιτηθηκα για 8 και πηρα 8 αλλα δεν παει ρε παιδι μου,ειδικα κατα τις 10-11 το βραδυ σερνοτανε,σαν να μπουκονε το δυκτιο.Ελπιζω να το διορθωσουν γιατι στον ΟΤΕ δεν τα ηξερα αυτα και μου κακοφαινετε!Ατιμη κριση... αν ειναι κανα dslam πιτα η δεν εχει πεσει αναβαθμιση με εξωτερικο και πιταρει επειδη ερχεται πολυς κοσμος ναι αυτο ειναι αλλη ιστορια. Η Cyta (στις χαμηλές ταχύτητες, δεν ξέρω για 24) αυτό που λέει δίνει, κρίνοντας από τη δική μου περίπτωση και άλλες 2 που ξέρω προσωπικά. Ως τώρα, το μόνο κακό είναι κάποια σκαλώματα στο τηλέφωνο (ενώ το internet συνεχίζει κανονικά) αλλά δίνω κυριολεκτικά τα μισά και λιγότερα χρήματα για διπλάσια ταχύτητα και 200 λεπτά δωρεάν. Ο ΟΤΕ ήταν -σχεδόν- άψογος σε σταθερότητα και ταχύτητα, το τηλέφωνο άντε να κόπηκε δύο φορές στα 6 χρόνια που είμαι εδώ, αλλά δεν αντέχεται να έρχεται λογαριασμός 80 ευρώ και τα 63 να είναι πάγια. απλα πολυ μπερδευουν το ποσο συγχρονιζει με το ποσο κατεβαζει και βεβαια ναι 24 mbit θα παιξουν ελαχιστοι που ειναι αγκαλια με το α/κ
vespasianos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Σημερα μια χαρα,και youtube και ολα,με πηραν και απο το τεχνικο τμημα να μου πουν για κατι ρυθμισεις που εκαναν,αν συνεχισει ετσι,πολυ καλη!
poulinos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 μπορει κανα profile Μπορει κανα fast path ποιος ξερει.
flokia Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 με σύνδεση στα 4 και να συγχρονίζει στα 4 ,με τι ταχύτητα κατεβάζεις περίπου?
poulinos Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 με σύνδεση στα 4 και να συγχρονίζει στα 4 ,με τι ταχύτητα κατεβάζεις περίπου? αν καποιος συγχρονιζει στα 4 λογικα θα πρεπει να κατεβαζεις 350-450 Kbytes.κοντα στα 400 για να πουμε πιο συγκεκριμενα.απο κανα καλο site.αρκει να συγχρονιζει στα 4 πραγματι.
tool1983 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Παιδια με συνδεσαν σημερα στη cyta. Eκανα το speedtest εχω λιγο πανω απ το 6mbps για downloading κ 0.83mbps για upload .Το ping ειναι 45 ms περιπου. Απο ταχυτητα ειναι μαλλον OK ,αν σκεφτουμε οτι πληρωνω για 8mb.To ping δεν ξερω αν ειναι νορμαλ,εσεις θα μου πειτε. Οταν εκανα το Speedtest μου βγαζει οτι ειμαι Θεσσαλονικη,ενω μενω Πειραια. Παμε σε αρνητικα που εντοπισα μεχρι τωρα. -Τα βιντεο στο ytube φορτωνουν παρα πολυ αργα,κολλανε καθε 4-5δευτερολεπτα, ακομα κ σε χαμηλη αναλυση. -Στο xbox live κατι δεν μου παει καλα οταν παιζω,σα να ειναι ενα κλικ πιο αργο απο πριν.To fast path θα κανει κατι αν το ζητησω?
poulinos Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Παιδια με συνδεσαν σημερα στη cyta. Eκανα το speedtest εχω λιγο πανω απ το 6mbps για downloading κ 0.83mbps για upload .Το ping ειναι 45 ms περιπου. Απο ταχυτητα ειναι μαλλον OK ,αν σκεφτουμε οτι πληρωνω για 8mb.To ping δεν ξερω αν ειναι νορμαλ,εσεις θα μου πειτε. Οταν εκανα το Speedtest μου βγαζει οτι ειμαι Θεσσαλονικη,ενω μενω Πειραια. Παμε σε αρνητικα που εντοπισα μεχρι τωρα. -Τα βιντεο στο ytube φορτωνουν παρα πολυ αργα,κολλανε καθε 4-5δευτερολεπτα, ακομα κ σε χαμηλη αναλυση. -Στο xbox live κατι δεν μου παει καλα οταν παιζω,σα να ειναι ενα κλικ πιο αργο απο πριν.To fast path θα κανει κατι αν το ζητησω? α.ποσο συγχρονιζεις μεσα απο τον ρουτερ οχι σε speedtest.Το ping Καλο ακουγεται. β.δεν ξερω αν δινουν fast path.θα τα βελτιωσει ολα λιγο το fast path. το οτι σου εβγαλε θεσσαλονικη μαλλον βλακεια και λαθος.
flokia Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 πως βλεπουμε σε ποια ταχυτητα συγχρονιζεται?
poulinos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 ο ρουτερ εχει μια Ip πχ 192.168.1.1 η 192.168.1.254 .μπαινειςμεσα και σε καποια καρτελλα γραφει ποσο συγχρονιζει το ρουτερ αν εχεις το Thomson τοτε 192.168.1.254 broadband conenction και dsl connection
antbyron Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 αν καποιος συγχρονιζει στα 4 λογικα θα πρεπει να κατεβαζεις 350-450 Kbytes.κοντα στα 400 για να πουμε πιο συγκεκριμενα.απο κανα καλο site.αρκει να συγχρονιζει στα 4 πραγματι. Γιατί αφαιρείς κάπου στα 100 kbytes;
poulinos Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Γιατί αφαιρείς κάπου στα 100 kbytes; Κανονικα ειναι 4 mbit =4096 kbit /8 = 512 kbytes. στην πραξη καθαρο bandwidth βγαζουμε Headers κτλ χονδρικα λεμε 100 kilobyte με 105 στο megabit.γιατι τα Headers κτλ μετρανε σαν bandwidth αλλα δεν τα βλεπεις.εξαρτατε απο το τι κατεβαζεις βεβαια.σε τορρεντ χανεις πολυ bandwidth για τα connections σε ενα ftp αρχειο εκει θα δεις και 110 και παραπανω στο mbit.χοντρικα συνηθως ειναι μια χαρα αν εχεις 100 /mbit.πχ καποιοι συγχρονιζουν πχ 22 mbit και σου λενε εχουμε απο 2200 μεχρι 2500.για αυτο και αφαιρω μερικα.πχ οποιος εχει upload 1021 συνηθως ανεβαζει με 110 και οχι 128.με καπου 120-130 ανεβαζω εγω που εχω annex m και συγχρονιζω κοντα στα 1300 σε Up.
GnsP Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Αύριο στέλνω την αίτηση! Τα 105 το 2μηνο στον οτε είναι πάρα πολλά! 19+3=22 το μήνα. Not bad.
poulinos Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Αύριο στέλνω την αίτηση! Τα 105 το 2μηνο στον οτε είναι πάρα πολλά! 19+3=22 το μήνα. Not bad. 105 ευρω?και μετα σου λεει νεα εποχη οτε
weber122 Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 105 ευρω?και μετα σου λεει νεα εποχη οτε είναι που κατεβάσανε τις τιμές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα