tool1983 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Παιδια δυστηχως δεν ξεκινησαμε καλα με τη cyta. Με πηραν τη Τριτη τηλ. να παραλαβουμε το μοντεμ απο το καταστημα που καναμε τη αιτηση. Παει σημερα Πεμπτη η αδερφη μου να παρει το μοντεμ και ο υπαλληλος της λεει οτι δεν μπορει να της το δωσει γιατι θα σταλει με κουριερ επειδη εχει δρομολογηθει.Εγω ποτε δεν αιτηθηκα να σταλει το μοντεμ σπιτι. Το γελοιο ειναι οτι το μοντεμ ηταν στο καταστημα οταν πηγε να το παραλαβει η αδερφη μου. Κοιταω στο sait τους και βλεπω κουριερ 8ευρω χρεωση.Δεν ειναι για τα 8 ευρω ειναι η κοροιδια.
poulinos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 το θεωρω βλακεια να σου χρεωνουν courrier.πχ σε forthnet τα στελνουν με courrier η το παιρνεις απο το καταστημα αλλα και να ειναι με courrier ειναι δωρεαν.σε σενα δεν ξερω για ποιο λογο το εστειλαν με courrier.πραγματι στο καταστημα μπορει να εχουν ρουτερς εκει αλλα αφου στο εστειλαν ηδη με courrier δεν γινεται να σου δωσουν και αλλο.
antbyron Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Εμένα μου στάλθηκε με κουριερ χωρίς χρέωση, πως γίνεται να χρεώνουν τον χ και να μην χρεώνουν τον Υ. Είσαι σίγουρος για την χρέωση;
poulinos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 γενικως ειναι λιγο ηλιθιοτητα να χρεωνουν το courrier ειδικα απο την στιγμη που δεν ζητησες εσυ να σου αποσταλει με courrier και σου ειπαν αυτοι οτι θα το παραλαβεις απο αυτους.παρτους ενα τηλεφωνο και ρωτα αν και θα το δεις και στην πραξη οταν ερθει
tool1983 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Λοιπον σημερα μιλησαμε με cyta κ ειπαν: -Οτι το κουτακι στην αιτηση που γραφει αποστολη με κουριερ ηταν τικαρισμενο (παντως οχι απο μενα γιατι ημουν παρων οταν συμπληρωθηκε). Σε ερωτηση τοτε γιατι με πηραν τηλ. απο το υποκαταστημα να το παραλαβουμε απο κει; Δεν υπηρξε σοβαρη απαντηση. -Ισως γιατι δεν πηγατε να παρετε το μοντεμ απ το υποκαταστημα τη μερα που σας πηραν τηλ. για αυτο το στειλαν με κουριερ για πιο αμεσα; Αντι για Τριτη(3/01) πηγαμε Πεμπτη(5/01) κ το μοντεμ δεν εχει ερθει ακομα σπιτι.Τοσο αμεσα. Επισης αν αποφασισαν να τικαρουν στο υποκαταστημα το κουτακι, χωρις να μας ρωτησουν εστω κ τηλεφωνικα,τοτε παμε σε παραποιηση αιτησης κ παει αλλου... Τελος παντων απ οτι καταλαβαινω στο απο το συγκεκριμενο υποκαταστημα εγινε το λαθος σε εισαγωγικα,θα περασω αυριο απο κει να δω τι θα μου πουνε. Επισης ξεχασα να γραψω οτι προτειναν να δωσουν το τηλ. απ την εταιρια κουριερ να συνεννοηθουμε.
poulinos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Λοιπον σημερα μιλησαμε με cyta κ ειπαν: -Οτι το κουτακι στην αιτηση που γραφει αποστολη με κουριερ ηταν τικαρισμενο (παντως οχι απο μενα γιατι ημουν παρων οταν συμπληρωθηκε). Σε ερωτηση τοτε γιατι με πηραν τηλ. απο το υποκαταστημα να το παραλαβουμε απο κει; Δεν υπηρξε σοβαρη απαντηση. -Ισως γιατι δεν πηγατε να παρετε το μοντεμ απ το υποκαταστημα τη μερα που σας πηραν τηλ. για αυτο το στειλαν με κουριερ για πιο αμεσα; Αντι για Τριτη(3/01) πηγαμε Πεμπτη(5/01) κ το μοντεμ δεν εχει ερθει ακομα σπιτι.Τοσο αμεσα. Επισης αν αποφασισαν να τικαρουν στο υποκαταστημα το κουτακι, χωρις να μας ρωτησουν εστω κ τηλεφωνικα,τοτε παμε σε παραποιηση αιτησης κ παει αλλου... Τελος παντων απ οτι καταλαβαινω στο απο το συγκεκριμενο υποκαταστημα εγινε το λαθος σε εισαγωγικα,θα περασω αυριο απο κει να δω τι θα μου πουνε. Επισης ξεχασα να γραψω οτι προτειναν να δωσουν το τηλ. απ την εταιρια κουριερ να συνεννοηθουμε. a. η το τικαρες καταλαθως η το εκανε αυτη με σκοπο να μην ταλαιπωρηθεις ειδικα αμα δεν υπαρχει χρεωση που ειναι το πιο πιθανο. β.ναι λογικα επειδη ειδαν οτι δεν πας λενε ας το στειλουμε.καθολου απιθανο.καλυτερα απο το να ελεγες μετα δεν το εχω παραλαβει και στο κουτακι γραφει για courrier κτλ. μπορει να καθυστερησε το courrier οποτε ζητα απο cyta αριθμο voucher και μιλα με courrier.Μπορει να αργησαν μπορει να μην σε βρηκαν κτλ.τωρα για την παραποιηση και για το να πας απο εκει να δεις τι θα σου πουνε δεν ξερω αν θα βγαλεις νοημα.δεν πιστευω οτι το εκαναν με κακο σκοπο οποτε ισως θα ηταν καλο να μην βαλεις τις φωνες σε ενα ατομο που δεν φταιει και για ενα πραγμα που ηδη εχει γινει.το βασικο ειναι να παρεις το ρουτερ σου στα χερια σου.
tool1983 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Δεν τικαρα εγω το κουτακι αλλα δε γινεται να αποδειξω οτι δεν ειμαι ελεφαντας. Οσο για το δευτερο που λες εχεις δικαιο, δεν αξιζει καν να παω στο καταστημα για να εκνευριστω κ να δημιουργησω προβλημα σε καποιον υπαλληλο.Οποτε θα περιμενω να μου το στειλουν. Παντως η χρεωση ειναι σε μενα, αν κ το καταστημα απεχει 10 λεπτα απ το σπιτι μου θα χρεωθω 8ευρω για κουριερ(ερχεται μεσω Κολομβιας ) , το ρωτησα στην εξυπηρετηση πελατων.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Εντύπωση μου κάνει αυτό με την courier, εμένα το έφεραν στο σπίτι ακριβώς τη συμφωνημένη μέρα και χρέωση δεν υπήρχε. Η μόνη χρέωση που δε μου είχαν διευκρινήσει ρητά (ή, έστω, αυτή που δε θυμόμουν εγώ καθόλου) ήταν της ενεργοποίησης. Από εκεί και πέρα, ο λογαριασμός είναι σταθερός στα 19,02 και γλίτωσα από το αίσχος του πάγιου. Με εξαίρεση μία φορά τη δεύτερη μέρα της ενεργοποίησης, που είχαμε μια διακοπή και άλλη μία που ενώ λειτουργούσε το internet το τηλέφωνο είχε θέμα, η Cyta έχει αποδειχτεί σταθερή. Το support θέλει λίγη δουλειά, κρίνοντας από τους ανθρώπους με τους οποίους έχω μιλήσει, πάντως σε εξυπηρετούν, αλλά όσες φορές τηλεφώνησα (όχι πολλές, πάντως) μπήκα στην αναμονή για αρκετά λεπτά. Η υπηρεσία callback δεν με κάλεσε, μία φορά που επέλεξα να τη χρησιμοποιήσω. Γενικά, είμαι ευχαριστημένος. Είναι μεγάλη δουλειά να έχεις την ίδια υπηρεσία με κάτω από τα μισά χρήματα που έδινες πριν.
slimpower Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Καλημέρα, Σε ότι αφορά εμένα σε σχέση με τη Cyta δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα. Μετά την αίτηση όλη η επικοινωνιά με αυτούς έγινε μέσω sms και το router παραδώθηκε από courier χωρίς καμία χρέωση. Εχω 2play και το σύνολο του πακέτου έχει τελική τιμή 29,50. Εκανα μεταφορά αριθμού από προϋπαρχουσες συνδέσεις: από ΟΤΕ, σε HOL, σε Forthnet και τώρα στη Cyta εκλεισα περίπου ένα χρόνο όπου περιμένω ότι θα γίνει έκπτωση 1 euro (να δούμε!), πλήρωσα μόνο τα τέλη σύνδεσης και πήρα την επιστροφή που μου αναλογούσε από τη Forthnet (ευτυχώς χωρίς πρόβλημα). O OTE ήταν και είναι για μένα ακριβός. Σε ότι αφορά HOL και Forthnet σε σχέση με τη Cyta πληρώνω για 4Mbps και έχω 4Mbps, συνέχεια όλες τις ώρες, με τους άλλους είχα 1 έως 6mbps, το πολύ, ανάλογα με τις ώρες αιχμής (φυσικά πλήρωνα για εως 24mbps) μένω Ν.Κρήνη-Θεσσαλονίκη). Σε ότι αφορά τη αντοχή του router, δουλεύει 24/24 ώρες από την ημέρα εγκατάστασης (Φεβ/11) με ενσύρματη σύνδεση στο pc, 2 τηλεφωνικές συσκευές (ασύρματη, ενσύρματη) και προς το παρόν τα πάει μιά χάρα.
tool1983 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Hρθε σημερα το μοντεμ, ADB γραφει πανω, δεν ξερω ακομη αν ειναι καλο ή κακο αυτο. Παντως μου κανει εντυπωση οτι κανενας απο σας δεν χρεωθηκε για κουριερ γιατι ειπαν οτι θα ερθει στο πρωτο λογαριασμο η χρεωση. Ο χρονος θα δειξει. Οσο για τον ΟΤΕ μακαρι η CYTA να ειναι σαν κι αυτον, χωρις στιγμιαιες διακοπες στη συνδεση που ποτε δεν ειχα στο online gaming(μιας κ αυτο με νοιαζει πιο πολυ). Aλλα με αυτες τις χρεωσεις που εχουν, δυσκολα μενει καποιος τη σημερον ημερα.
starter Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Aλλα με αυτες τις χρεωσεις που εχουν, δυσκολα μενει καποιος τη σημερον ημερα. αστα...και εγώ είμαι έτοιμος να τη κάνω από τον οτε γιατί οι τιμές του αρχίζουν και φαίνονται όλο και πιο μεγάλες όσο περνάει ο καιρός και μεγαλώνουν τα χαράτσια
atonioz Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Hρθε σημερα το μοντεμ, ADB γραφει πανω, δεν ξερω ακομη αν ειναι καλο ή κακο αυτο. Παντως μου κανει εντυπωση οτι κανενας απο σας δεν χρεωθηκε για κουριερ γιατι ειπαν οτι θα ερθει στο πρωτο λογαριασμο η χρεωση. Ο χρονος θα δειξει. Οσο για τον ΟΤΕ μακαρι η CYTA να ειναι σαν κι αυτον, χωρις στιγμιαιες διακοπες στη συνδεση που ποτε δεν ειχα στο online gaming(μιας κ αυτο με νοιαζει πιο πολυ). Aλλα με αυτες τις χρεωσεις που εχουν, δυσκολα μενει καποιος τη σημερον ημερα. Αν σε νοιάζει το online gaming να ζητήσεις να σου γυρίσουν την γραμμή σε fast path. Έχω cyta απο το καλοκαιρί και οταν δεν την είχα σε fast path είχα DCs και μεγάλα ping σε WoW και Starcraft. Με fast path διορθώθηκαν χωρίς να χάσω bandwith ή κάτι άλλο. Κατά τα άλλα εδώ και 1-2 μήνες είμαι απολύτα ικανοποιημένος
vespasianos Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Σημερα συνδεθηκα και εγω απο τον ΟΤΕ στην ΣΥΤΑ,αιτηθηκα για 8 και πηρα 8 αλλα δεν παει ρε παιδι μου,ειδικα κατα τις 10-11 το βραδυ σερνοτανε,σαν να μπουκονε το δυκτιο.Ελπιζω να το διορθωσουν γιατι στον ΟΤΕ δεν τα ηξερα αυτα και μου κακοφαινετε!Ατιμη κριση...
aslanG7 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Σημερα συνδεθηκα και εγω απο τον ΟΤΕ στην ΣΥΤΑ,αιτηθηκα για 8 και πηρα 8 αλλα δεν παει ρε παιδι μου,ειδικα κατα τις 10-11 το βραδυ σερνοτανε,σαν να μπουκονε το δυκτιο.Ελπιζω να το διορθωσουν γιατι στον ΟΤΕ δεν τα ηξερα αυτα και μου κακοφαινετε!Ατιμη κριση... Ετσι ειναι αυτα κανουμε υποχωρήσεις λογο κρισης
krypton Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 αστα...και εγώ είμαι έτοιμος να τη κάνω από τον οτε γιατί οι τιμές του αρχίζουν και φαίνονται όλο και πιο μεγάλες όσο περνάει ο καιρός και μεγαλώνουν τα χαράτσια πλέον, με την ανάπτυξη των παρόχων δεν βρίσκω λόγο (για μένα) κάποιος να κάθεται στο οτε και να πληρώνει 100+ το διμηνο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα