Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια εχω παρει την αποφαση να φυγω απο τον Οτε μετα απο παρα πολλα χρονια που ημουν πελατης κ θελω να μου απαντησετε σε καποιες αποριες.

Μετα απο ψαξιμο που εκανα κατεληξα στη cyta, θελω να βαλω 2play internet&telephony,

To internet τον 8mbps κοστιζει 19 ευρω κ ενα προγραμμα 200 λεπτα προς ολα τα σταθερα με 3ευρω.Εδω κ το λινκ να το δειτε http://www.cyta.gr/index.php?ID=2_play_home#anch4

Συνολο δηλαδη 22 το μηνα.Η ερωτηση μου ειναι αν θα πληρωνω πραγματικα αυτα καθε μηνα ή υπαρχουν κ τιποτα αλλες χρεωσεις που δεν βλεπω/γνωριζω οπως παγια κτλ. ? Με τον Οτε κ το παγιο του τι θα γινει θα εχω καποια σχεση?

Τα χρηματα που θα πληρωσω εφαπαξ για τελος ενεργοποιησης ειναι 30ευρω αν κρατησω τον αριθμο μου κ 50 αν θελω νεο νουμερο? Μονο αυτο ειναι για ενεργοποιηση ή χρειαζεται κ κατι αλλο οπως επισκεψη συνεργειου κτλ.?

• Απαντ. 68
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν ειμαι στη cyta για να σου απαντησω πιο συγκεκριμενα αλλα αφου φευγεις απο τον οτε, πας σε full llu, τοτε θα σταματησεις να πληρωνεις και το παγιο του οτε.

Αν και μεχρι να γινει η μεταφορα μπορει να σου ερθει ενας τελευταιος συμψηφιστικος λογαριασμος απο οτε.

Δημοσ.

Eίμαι στην cyta. Tα τέλη ενεργοποίησης τα πληρώνεις μια φορά και τα λεφτά του ειδικού τεχνικού που θα έρθει είναι μέσα. Δεν υπάρχουν άλλες χρεώσεις πλην αυτών που βλέπεις. Σε αυτό είναι τίμιοι. Πήγαινε, και αν σε κάτι χαλαστείς φεύγεις σε ένα χρόνο

Δημοσ.

φιλε kill bill παγιο οτε δεν εχει?

Λογαριασμος απ τον οτε θα ρθει σιγουρα.

Ηθελα να ρωτησω κ για το μοντεμ (το οποιο κ θελει πισω οπως γραφει αν φυγεις απ την εταιρια),το οποιο ειναι wifi ,αυτο γινεται ενσυρματο? ,μπορω να χρησιμοποιησω ενα του οτε που εχω ή ειναι κλειδωμενο?

Eπειδη θελω πιο πολυ να χρησιμοποιω ενσυρματο ιντερνετ.

Δημοσ.

Ηθελα να ρωτησω κ για το μοντεμ (το οποιο κ θελει πισω οπως γραφει αν φυγεις απ την εταιρια),το οποιο ειναι wifi ,αυτο γινεται ενσυρματο? ,μπορω να χρησιμοποιησω ενα του οτε που εχω ή ειναι κλειδωμενο?

H cyta απο τηλεφωνια εχει μονο voip , οποτε μπορεις να χρησιμοποιησεις μονο το δικο της. Και ολα τα wireless μοντεμ γινονται και ενσυρματα.

Δημοσ.

Το θέλουν πίσω; είσαι σίγουρος;

Δημοσ.

Το θέλουν πίσω; είσαι σίγουρος;

Δες στο λινκ που εχω πιο πανω στη κατηγορια τιμοκαταλογος 2play το λεει καθαρα.

Μαρια επειδη τωρα που το ψαχνω ψιλοχανω τη μπαλα voip τηλ. τι ειναι περιπου? δε συνδεεται στη πριζα του τηλεφωνου?

Δημοσ.

Δες στο λινκ που εχω πιο πανω στη κατηγορια τιμοκαταλογος 2play το λεει καθαρα.

Μαρια επειδη τωρα που το ψαχνω ψιλοχανω τη μπαλα voip τηλ. τι ειναι περιπου? δε συνδεεται στη πριζα του τηλεφωνου?

Η voip τηλεφωνια ειναι αλλο πραγμα απο την συνηθισμενη τηλεφωνια που δινει ο οτε, ειναι μεσω του ρουτερ σου. Απο την αλλη πλεον οι πιο πολλοι παροχοι ετσι δινουν και στο μελλον σχεδον αποκλειστικα η τηλεφωνια θα ειναι voip.

Δες και εδωγια λεπτομεριες.

Αν και εγω που ειμαι στη hol, δεν χρειαστηκε να παω σε voip, ειναι αναλογα και το τι υποστηριζει το dslam σου.

Δημοσ.

@tool1983

Mε το voip μην ασχολήσαι, δεν καταλαβαίνεις καμία διαφορά απο το κανονικό τηλέφωνο. Αν παραμήνει ο αριθμός του οτε πληρώνεις οτε. Αν πάρεις αριθμό cyta (νεο νουμερο) πληρώνεις μόνο cyta και οτε τελος.

Τα παλιά modem να τα ξεχάσεις. Ούτε λειτουργούν με αυτή την εταιρεία ούτε και χρέωση έχει αυτό που σου δίνουν. ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ και ενσυρματο και ασυρματο relax

Εφόσον δεν σου ζητάνε να το πληρώσεις, έχουν το δικαίωμα αν θέλουν να στο ζητήσουν πίσω. Ε και; Τι να το κάνεις; Σκέφτεσαι να πας σε άλλο πάροχο και να ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ το modem που θα σου δίνουν; Ακόμα και να λειτουργεί ξέρεις να το ρυθμίζεις; Τι σκας

Δημοσ.

@tool1983

Mε το voip μην ασχολήσαι, δεν καταλαβαίνεις καμία διαφορά απο το κανονικό τηλέφωνο. Αν παραμήνει ο αριθμός του οτε πληρώνεις οτε. Αν πάρεις αριθμό cyta (νεο νουμερο) πληρώνεις μόνο cyta και οτε τελος.

Tι να ισχυει ο αριθμος του οτε πληρωνεις οτε? και εγω φορητοτητα εκανα (μεταφορα) απο οτε σε hol, κρατησα τον ιδιο αριθμο, και εχω ξεφορτωθει πλεον τον οτε και τα παγια του.

Δημοσ.

Εγώ έβαλα cyta τον ιούλιο. Από την στιγμή που θα ενεργοποιηθεί η συνδεσή σου ο οτε δεν θα έχει καμία σχέση με εσένα. Θα σου έρθει και λογαριασμός που θα σου επιστρέφει λεφτά πισω(για τον οτε λεμε πάντα). Τουλάχιστον σε εμένα ήρθε και ήταν 26 ευρώ. To τηλ σου θα συνδέεται πάνω στο router (το μόνο κακό που βρίσκω είναι ότι δεν θα έχεις τηλ όταν δεν θα έχεις ρεύμα, όπως γινεται με την κανονική τηλεφωνική πρίζα). Το router θα έχει κανονικά κεραία(WiFi) αλλά και 4 θέσεις για να συνδέσεις τους υπολογιστές σου ενσύρματα. Οσον αφορά τον λογαριασμό... Ότι σου είπαν αυτό και θα πληρώνεις. Είναι, όντως, τίμιοι όπως ειπώθηκε παραπάνω. Ελπίζω να σε βοήθησα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απλη τηλεφωνικη συσκευη συνδεεται στο ρουτερ ή θελει ειδικη?

Αν αφησω το ρουτερ που θα μου δωσουν παντα συνδεμενο με το τηλεφωνο,φανταζομαι ανοιχτο παντα ωστε να δουλευει το τηλ. κ απενεργοποισω το wifi ωστε να μην εχω ασυρματο ιντερνετ στο σπιτι,αυτο γινετε?

Επεξ/σία από tool1983
Δημοσ.

α) μια κανονική συσκευή θα παίζει, εκτός μερικών εξαιρέσεων που συμβάινουν μερικές φορές. Αρκεί βέβαια να έχει βύσμα που να μπαίνει στις θύρες του router και όχι το παλιό :)

β) Χρειάζεται να έχεις το router ανοιχτό. Το wireless θα μπορείς να το απανεργοποιείς από το control panel του ιδιου του router, οπότε μια χαρά είσαι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...