skipperas Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Στις 22 ισνουαρίου θα βρεθώ στο Λονδίνο και θα ήθελα να παρακολουθήσω τον αγώνα Άρσεναλ - Μάντσεστερ! Υπάρχει περίπτωση να βρω εισιτήριο??Και αν ναι από που? Σε λογική τιμή εννοείται..ξέρω είναι δύσκολο,αλλά αν γνωρίζει κανείς τίποτα ας γράψει κάτι!! Ευχαριστώ!
tsakonas Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 όχι φιλε δεν υπάρχει περίπτωση να βρείς σε λογική τιμή (50 λίρες). ο μονος τρόπος είναι να βρείς μέλος που μπορεί να πάρει εισιτήριο και να στο δώσει. από online websites θα βρείς με 100-150 λίρες στην καλύτερη. έξω απτό γήπεδο επίσης με 150-200 έχει πολλούς μαυραγορίτες
skipperas Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 καλά τώρα που το βλέπω, άργησα πολύ να ψάξω.site ξέρεις κανένα?για κοιτάξω διαθεσιμότητα και τιμές.. και μέλος που να βρω, δύσκολο..
tsakonas Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 στο ebay καμια φορα πουλάνε, αν κάποιος δε μπορεί να πάει p.x sites δε θυμάμαι κάποιο συγκεκριμένο, όταν είχα πάει chelsea everton, είχα googlarei και είχε βγάλει πολλά. σε ένα από αυτά το βρήκα με 120 λίρες k το πήρα. στο arsenal μπέρνλι πέρσι, πήρα με κάρτα ενός συναδέλφου στη δουλειά (50), αλλα δεν είναι μέλλον πλέον δυστυχώς ατύχησες. η μονη λύση είναι πας έξω απτό γήπεδο, θα δεις μαυραγορίτες πολλούς στα μουλωχτά γιατί τους κυνηγάνε οι μπάτσοι... στην αρχή θα σου λένε κάτι τρελες τιμές... περίμενε μέχρι να αρχίσει το mats, τότε τα σκοτώνουν φτηνότερα
green gordon Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Στο site της ομαδας τπτ? Μηπως βγαλεις καμια ακρη σε κανα οπαδικο φορουμ...
skipperas Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 βρήκα κάτι στο ίντερνετ αλλά 200ευρώ είναι πάρα πολλά, δε τα δίνω! Έλεγα max να δώσω 130..λέτε έξω απτό γήπεδο να βρω τέτοια τιμή? Κανάς γνωστός από λονδίνο δεν υπάρχει ρε παιδιά!
kanesaxo Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Επειδή την είχα ψάξει κι εγώ (μιας και ειμαι μαντσεστερ). Αν θες πραγματικά να δείς το μάτς (είναι και ζόρικο) θα αγοράσεις τώρα ένα εισητήριο απ'το νετ, και ας είναι ακριβό. Μη στηριχθείς σε λόγια τρίτων (χωρις να θέλω να προσβάλω κάποιον, κι εγώ τριτος θεωρούμαι) του στυλ θα βρείς εισητήριο στη μαύρη, θα σου δώσει κάποιος απ'το τοπικό σύνδεσμο κτλ. Δε λέω πως τα άνωθεν,δεν ισχύουν,αλλά δυστυχώς κι εγώ είχα μείνει στα λόγια. Οπότε η εμπειρία μου έχει διδάξει, πως θα το πληρώσεις για να το πάρεις απο "τώρα" στα χέρια σου. Είναι και το ματς ιδιαίτερο,οπότε τα ονλαιν εισητήρια θα ναι κάπως δυσβάσταχτα. Ψάξε οσο μπορείς καλύτερα και...νωρίτερα. Αν έχεις κάποιον που ζεί εκεί κοντά,πίεσε τον να πάρει εισητήρια απο εκδοτήρια,αν υπάρχει αυτή η δυνατότητα! (οχι πάντα...Ετσι την πάτησα εγώ με μίλαν περσυ).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα