Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εν μερη θα συμφωνησω μαζι σου. Σιγουρα υπαρχει καποια εκμεταλευση σε αυτο το θεμα. Αλλα πως θα παιζεις τις ταινιες σου με το laptop? Και αντε να πουμε οτι την εικονα θα την στειλεις με hdmi. Τον ηχο? Εχωντας ενα Home theater θελεις οπτικη ινα για να στειλεις καλο ηχο. Ειναι λιγο δυσκολο να τα κανεις ολα αυτα στο σαλονι. Δεν νομιζω οτι υπαρχει η τελεια επιλογη. Ολα εχουν τα συν και τα πλην τους. Ειναι αναλογα το σπιτι και την χρηση που θελεις να κανεις. Αν παιζεις παιχνιδια δεν κανει αυτο το μηχανημα. Οχι οτι δεν παιζει, αλλα αντε βαλε το crysis η το battlefield σε full αναλυση... Θα δωσω τα 200 αυριο για να κανω την πιο φθηνη αναβαθμιση που μπορω και μετα βλεπουμε.

καλα ναι εννοειται οτι τον ηχο δεν μπορεις με οπτικη εκτος αν υπαρχει εξωτερικη καρτα ηχου.επισης για παιχνιδια πρεπει να ειναι πολυ δυνατο αρα πας σε laptop κανα 1500+.απλα ειναι μικρο μπορεις να το παρεις και εξω με αυτην την εννοια.

αλλιως η λυση θα ηταν ενα pc φτιαγμενο απο τα χερια σου με silent τροφοδοτικο με μια δυνατη καρτα αλλα αθορυβη οσο γινεται σε ενα ωραιο κουτακι και να ξερεις οτι οτι θες να αλλαξεις θα μπορεις να το κανεις.βεβαια θα πιασει μεγαλυτερο χωρο απο ολα τα αλλα.

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Θα ενημερωσω αυριο μετα το Upgrade για την προοδο που καναμε. Ελπιζω να παει καλα και να μην κλαιω στο τελος.

Δημοσ.

Καλημερα. Ο επεξεργαστης τοποθετηθηκε και ο υπολογιστης ανοιξε κανονικα. Εχω ομως το εξης προβλημα. Ακριβως μετα το post μου εμφανιζει αυτο το μηνυμα.

Not enough space in runtime area. SMBIOS data will not be available

Press f1 to resume

Παταω F1 να συνεχισει και οταν παει να φορτωσει τα windows εμφανιζει BSOD με αυτο το μηνυμα:

The ACPI BIOS in this system is not fully compliant!

Καμια ιδεα? Στο bios μπαινω κανονικα και βλεπω οτι τον επεξεργαστη τον βλεπει σωστα. Δεν υπαρχει καμια ρυθμιση που να μπορω να κανω καθως δεν εχω advance menus. Ουτε ρυθμισεις ACPI μπορω να κανω. Δεν υπαρχουν menu που να επιτρεπουν να πειραξεις οτιδηποτε. Φοραω την τελευταια εκδοση του BIOS για το συγκεκριμενο μοντελο.

Δημοσ.

OK, Πηρα την HP Hellas και δεν εχουν ιδεα τι μπορει να φταιει... Το μονο που λενε ειναι οτι δεν κανουν αναβαθμιση σε αυτους τους υπολογιστες... Μου ειπαν να καλεσω σε επισκευαστικο κεντρο.. Πηρα και εκει. Η αληθεια ειναι οτι και ο τεχνικος της HP αλλα και της Westnet ασχοληθηκαν αρκετα αλλα δεν εχουν ιδεα τι μηνυμα ειναι αυτο. Σκεφτομαι να καλεσω την HP USA μηπως παρω καμια απαντηση. Μπηκα στο site τους αλλα δεν με αφηνει να στειλω email στο support καθως το μηχανημα μου ειναι εκτος εγγυησης (?WTF?). Οποτε μαλλον θα με χρεωσουν τηλεφωνημα. Εχω ψαξει παρα πολυ στο google αλλα ολοι οσοι εχουν τετοια μηνηματα δεν εχουν σχεση με αναβθμισεις. Ισως πρεπει να ξαναφλασαρω το BIOS.

Δημοσ.

πηγα να σου πω για πιο νεο bios αλλα ηδη λες οτι το εχεις βαλει.δοκιμασε να κανεις το bios reset defaults μηπως αλλαξει κατι.και ξαναδες για πιο νεο firmware.αλλιως στειλε Hp europe για να μην χρεωθεις τηλεφωνο.παραξενο να μην σε αφηνει να στειλεις email.ενταξει πρεπει να ειναι εγγυηση για να στειλεις???ειπαμε...

Δημοσ.

Εκανα reset το bios αλλα ακομα τα ιδια. Πηρα τηελφωνο στην Hp USA και μετα απο 10 λεπτα συνομιλιας μου ειπαν οτι δεν μπορουν να βοηθησουν γιατι η HP Hellas και HP USA ειναι διαφορετικες εταιριες και δεν μιλουν μεταξυ τους (!). Δεν ειναι θυγατρικες δηλαδη (!). Εγραψα το bios σε εναν DVD και εκανε update aπο κει. Ακομα τα ιδια. Δεν εχω ιδεα τι του φταιει.

Δημοσ.

ως τωρα βρηκα τα παρακατω.

This system board doesnot support the power requirements of the installed processor

β.σε καμια τεχνικη υποστηριξη σε διαφορες χωρες δεν ξερουν τι φταιει.

επισης να πω οτι οι 2 εταιρειες τον παιρ... λιγακι που δηθεν δεν μιλαει η μια με την αλλη.ελεος Hp εισαστε .δειτε οτι ο αλλος ειναι πελατης νο matter απο ποια χωρα.

καποιοι ξαναπερασαν windows και φανηκε οτι επαιξε.δεν ξερω ποσο ευκολο σου ειναι να ξανακανεις Recovery

Δημοσ.

Προσπαθησα να κανω νεα εγκατασταση των windows αλλα και παλι μπλε οθονη... Αυτο που σκεφτομαι ειναι οτι το μηνυμα δεν μπορει να εχει σχεση με τον επεξεργαστη. Αν ο επεξεργαστης ειχε προβλημα το pc δεν θα αναβε καθολου ή θα σφυριζε ή θα εκανε κατι! Δεν θα με αφηνε να μπω στο BIOS! Κατι παραξενο συμβαινει εδω... Θα βαλω παλι τον παλιο να δω αν θα αναψει κανονικα.

Δημοσ.

Εβαλα τον παλιο επανω και δεν αναβει ουτε με αυτον! Παιρνω το ιδιο μηνυμα παλι. Προσπαθω να θυμηθω τις κινησεις μου ωστε να δω αν εχω κανει κατι λαθος. Το θεμα ειναι οτι με αυτο το pc δεν μπορεις να κανεις λαθος διοτι ολα ειναι προστατευμενα και δεν μπορεις να τα χτυπησεις εκτος αν εισαι εντελως ασχετος. Βρηκα ενα modded BIOS file με SLIC 2.1 (?). Θα κανω μια δοκιμη αν και ειναι για το IQ 524. Αν και αυτο δεν δουλεψει... Πηγα μια μαλλι και μαλλον με κουρεψανε! Εχω ξεμεινει απο ιδεες ρε γμτ. Δεν μπορω να καταλαβω τι θελει το BIOS! Μεχρι τωρα εχουμε κανει reset, εβγαλα την μπαταρια για μια ωρα, flash ξανα, αλλαγη στο παλιο cpu.

Δημοσ.

καποιοι αλλοι λεγανε για corrupted bios.κανε reset παλι με jumper αν εχει για το clear cmos.επισης αν βγαλεις την μπαταρια προυποθετει οτι εχεις βγαλει και το ρευμα απο το κουτι να το πω ετσι.

Δημοσ.

Κοιτα πως εχει. Παλιοτερο bios δεν υπαρχει διοτι η HP δεν το εχει στο site της και δεν καταφερα να το βρω απο κανεναν αλλο! Σκεφτηκα ομως να κοιταξω τα βηματα που κανει το bios Update οταν μπουταρει απο το cd. Παει και τρεχει το εξης: AFU MAU5.07 /p /b /c. Χμμμ. Οταν τελειωσει το update σε αφηνει σε command prompt για να κανεις shutdown χειροκινητα. Εδωσα λοιπον και εγω afu/? και ειδα οτι προκειμενου να γινει Update η Nvram θελει εναν ακομα διακοπτη /n. Το ετρεξα λοιπον ως εξης: AFU MAU5.07 /p /b /n /c. Guess what? Δουλευει! Κατα την διαρκεια του bios update εγραψε ενα πεδιο ακομα που ελεγε updating NVRAM. Αμεσως μετα restart και το μηχανημα ανοιξε! Παω να βαλω τον νεο επεξεργαστη πανω να δω τι ψαρια πιασαμε!!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...