Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εννοεις κατα ποσο ευκολο ειναι να το ανοιξεις για να προσθεσεις υλικα κτλ η κατα ποσο δεχεται αναβαθμιση?

εννοεις κατα ποσο ευκολο ειναι να το ανοιξεις για να προσθεσεις υλικα κτλ η κατα ποσο δεχεται αναβαθμιση?

Δημοσ.

Καλημερα, οχι δεν λεω αυτο. Αυτο το κομματι ειναι το ευκολο. Απλα ρωταω αν καποιος εχει καταφερει να αλλαξει επεξεργαστη σε κατι μεγαλυτερο απο τον P7450 2.13 που φοραει. Τα manual της μητρικης αναφερουν οτι ειναι συμβατη με την σειρα Pxxx και την σειρα Txxx. Αλλο τι λεει το χαρτι και αλλο να τα "σκας" και να αγοραζεις ενα cpu που δεν εισαι σιγουρος αν δουλευει. 200 ευρω δεν ειναι και λιγα για εναν επεξεργαστη C2D...

Δημοσ.

εσυ θα πας με βαση το τι μπορει να υποστηριξει που ειτε θα το γραφει στο manual ειτε σε καποιο τεστ που θα εχουν κανει και θα το αναφερει στο site Της εταιρειας οπως γινετε λογικα και με τις εταιρειες των mobo που λενε συνηθως μεχρι τι cpu δεχεται και με ποιο bios.

Δημοσ.

Το μεγαλο κακο ειναι τα μοντελα που ερχονται στην Ελλαδα δεν εχουν καμια σχεση με αυτα που κυκλοφορουν στην Αμερικη ή στην υπολοιπη Ευρωπη. Εψαξα παρα πολυ για να βρω καποιον που να εχει δοκιμασει καποια αναβαθμιση αλλα μεχρι τωρα δεν βρηκα. Η απαντηση της HP Hellas ειναι οτι δεν γινονται αναβαθμισεις στα touchsmart. Μιλησα και με την τεχνικη τους υποστηριξη και δεν μπορεσα να μαθω κατι περισσοτερο. Το ιδιο μου απαντησαν και τα επισκευαστικα κεντρα τους (login, westnet κτλ). Ο φοβος μου ειναι μηπως υπαρχει καποιο κλειδωμα στο mobo που δεν ειναι γνωστο. Δεν θα ειναι δα και η πρωτη φορα που θα εχει συμβει αυτο.

Δημοσ.

αυτο δεν το ξερω θα σε γελασω.κανονικα αμα εγραφε μεσα στο site εστω της ευρωπης οτι παιζουν και οι ταδε cpu θα ηξερες οτι αλλαζουν αλλα αμα δεν γραφει κατι μετα ειναι ρισκο.

Δημοσ.

Νομιζω οτι θα το παρω το ρισκο. Δεν ειμαι σε θεση αυτη την στιγμη να αγορασω καινουριο μηχανημα και η αληθεια ειναι οτι αυτος ο υπολογιστης ειναι ενας απο τους καλυτερους που εχω δουλεψει ποτε ηια χρηση στο σπιτι. Θα παω να αγορασω αυριο τον P9700 2.8 που ειναι στα 28Watt γιατι η σειρα Τ ειναι 35Watt και με φοβιζει λιγο το θερμικο φορτιο που θα κουβαλαει...

Δημοσ.

αν και μικρη διαφορα αλλα εντουτοις δεν ξερω τι ψυξη εχει αυτο το μηχανημα.βεβαια μην περιμενεις οτι απο μια μονο cpu θα πεταξει το μηχανημα.μνημες δισκο κτλ θα ηταν επισης μια καλη αναβαθμιση.overall αναβαθμιση

Δημοσ.

Θελω να κανω την αναθμιση γιατι εχω προβλημα με το transcode αρχειων mkv 1080. Χρησιμοποιω τον ps3 media server καθως ο υπολογιστης δεν εχει tv out και οπως καταλαβαινεις ο 2.13 δεν μπορει να διαχειριστει τοσο μεγαλα αρχεια. Αλλαξα το δικτυο μου σε Gbit ωστε να μην εχω θεμα bandwidth αλλα και παλι δεν ειδα καμμια διαφορα. Ειναι πολυ μικρος για ολα αυτα που του ζηταω να κανει. Μνημη εχω βαλει 8GB που ειναι και το μεγιστο που υποστηριζει το mobo. Ο δισκος του ειναι ενας WD 650GB 7200rpm blue. Λογικα το επομενο βημα ειναι ssd αλλα οι τιμες ειναι ακομα πολυ ψηλα... Ουσιαστικα τα touchsmart ειναι σαν ορθια φορητα με 22'' οθονη. Γι αυτο και σκεφτηκα το θερμικο φορτιο. Οι ψυκτρες που κουβαλανε δεν εχουν καμμια διαφορα απο ενα laptop.

Δημοσ.

καταλαβα.για να δεις αν αντεχει η cpu πρεπει να δεις γενικα ποσο ζεστενεται.γιατι και στα laptop εχω δει να βαζουν μεγαλυτερες cpu και ολα οκ.καρτα γραφικων αλλαζει σε αυτο απο περιεργεια?

Δημοσ.

Καρτα γραφικων αλλαζει αλλα αντε να βρεις. Αυτο φοραει μια Nvidia GeForce 9600 GS 512MB. Αυτες οι καρτες ειναι τυπου ΜΧΜ αλλα το προβλημα ειναι οτι η HP τους εχει βαλει ενα custom bios και αν πας να βαλεις καποια αλλη δεν παιζει. Διαβασα σε καποια forum του εξωτερικου οτι εχουν πολλα θεματα οι ανθρωποι που δοκιμασαν να κανουν αλλαγη. Γι αυτο και οταν παω να κανω εγκατασταση driver απο την nvidia μου λεει οτι δεν εχω συμβατη καρτα! Η θα βαλω τον driver που δινει η HP ή θα παρω καποιον custom απο το laptopvideo2go.com. Μεγιστη βλακεια τους.

Δημοσ.

ενταξει μηπως να το σπρωχνες να παρεις τιποτε αλλο?κλασσικες βλακιες της Hp.κατι παρομοιο κανει νομιζω με firmware σε δισκους sas σε servers.ενταξει βλακειες τελειως.πεταμενα λεφτα μηχανημα για να μην μπορεις να πειραξεις κατι

Δημοσ.

Αληθεια σου λεω, εκτος απο αυτες τις βλακειες που κανει η HP, το μηχανακι ειναι ενα απο τα καλυτερα που εχω πιασει ποτε. Ειδικα για ανθρωπους που εχουν τον υπολογιστη στο σαλονι και δεν θελουν ουτε ενα καλωδιο ή θορυβο... Αυτος ειναι και ο μονος λογος που δεν το πουλαω για να παρω κατι αλλο. Αν ειχα χρηματα θα αγοραζα το νεο Touchsmart με i7 που εχει βγαλει, αλλα 1400 ευρω ειναι πολλα λεφτα στις μερες μας... Αν ειχε ενα hdmi out δεν θα σκεφτομουν ποτε να το αλλαξω. Αλλα για καποιον λογο η HP δεν βαζει. Εχει touchscreen, tv tuner, wifi, camera, speakers, remote control και ενα καρο αλλα πραγματα και δεν εχει tv out! Μερικες φορες νομιζω το κανουν επιτηδες.

Δημοσ.

παλι με τοσα λεφτα θα μπορουσες να εφτιαχνες ενα pc που να ειναι αθορυβο η να παρεις κανα λαπτοπακι που θα το παιρνες και εξω αμα ηθελες.ανετα φτιαχνεις pc που να ειναι silent.εκμεταλευονται καταστασεις στα ετοιμα.

Δημοσ.

Εν μερη θα συμφωνησω μαζι σου. Σιγουρα υπαρχει καποια εκμεταλευση σε αυτο το θεμα. Αλλα πως θα παιζεις τις ταινιες σου με το laptop? Και αντε να πουμε οτι την εικονα θα την στειλεις με hdmi. Τον ηχο? Εχωντας ενα Home theater θελεις οπτικη ινα για να στειλεις καλο ηχο. Ειναι λιγο δυσκολο να τα κανεις ολα αυτα στο σαλονι. Δεν νομιζω οτι υπαρχει η τελεια επιλογη. Ολα εχουν τα συν και τα πλην τους. Ειναι αναλογα το σπιτι και την χρηση που θελεις να κανεις. Αν παιζεις παιχνιδια δεν κανει αυτο το μηχανημα. Οχι οτι δεν παιζει, αλλα αντε βαλε το crysis η το battlefield σε full αναλυση... Θα δωσω τα 200 αυριο για να κανω την πιο φθηνη αναβαθμιση που μπορω και μετα βλεπουμε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...