vamour Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Εχω παρει προσφατα το κινητο αυτο και ενω στις πρωτες μερες ημουν τρομερα ευχαριστημενος για τα χρηματα που εδωσα εχει τςρα περιπου 10 μερες που οταν μιλαω στο τηλεφωνο ο συνομιλητης μου ακουω συνεχως πισω απο την συνομιλια ενα βουητο που κανει σαν κομπρεσερ και αλλες φορες δεν ακουει τιποτα.Το πηγα για σερβις σημερα και πειραξε μια ρυθμιση στο κινητο που ειναι για τον αισθητηρα φωνης οταν πλησιαζει το αυτι να ανοιγει μονο του αλλα και παλι τιποτα παλι ακουγεται ο θορυβος.Γνωριζει κανεις τιποτα?Επειδη το κινητο δεν το εχω ουτε μηνα μπορω να ζητησω αντικατασταση με αλλο καινουργιο. το προβλημα το κανει παραπολυ συχνα, οχι παντα , και πολυ τυχαια δλδ μπορει στην αρχη της κλησης μπορει στο τελος , ενδιαμεσα, ποτε λιγο ποτε πολυ.Ευχαριστω.
poulinos Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 αντικατασταση υποτιθεται οτι δικαιουσαι για καμια βδομαδα η 15 μερες.οποτε το πας παλι για service Πες για αντικατασταση και βλεπεις τι θα σου πουν.για αντικατασταση εννοειται πρεπει να εχεις fullπακετα κτλ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα