dexter 4 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 απο οταν εβαλα το ubuntu 11.10 εχω προβλημα με το wifi οταν μπαινω με τα windows! ξερει κανεις να μου πει τι φταιει??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jemadux Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 πως έκανες την εγκαστάση του ubuntu ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dexter 4 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 κανονικα, οχι με wubi! και μηπως ξερει καποιος πως θα σβησω το ubuntu αν χρειαστει?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dexterpap Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Γεια σου φιλε, να σε ρωτησω και στα ubuntu 11.10 και στα windows εχεις προβλημα με το wifi; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Βασικα, δεν λες τι προβλημα εχεις ακριβως ή τι καρτα εχεις κλπ, οποτε οτι και να σου προτεινουμε δεν εχει νοημα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dexterpap Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 και αν χρειαστει να σβησεις τα ubuntu δες τα παρακατω λινκ http://www.youtube.com/watch?v=uUgf84bdYvg http://forum.teilar.net/viewtopic.php?f=132&t=3173 α και για το wifi τσεκαρε τους drivers τις καρτας δικτυου και επειδει εχει δικιο jim_p πες μας τα χαρακτηριστικα του συστηματος που εχεις και ποια windows εχεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dexter 4 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 παιδια εχω windows 7 και ubuntu 11.10 το προβλημα ειναι οτι ενω με τα windows μου λεει χωρις προσβαση στο δυκτιο και δεν μπορω να pingαρω ουτε καν το router ουτε να μπω στο sto interface(192.168.1.1) με τα ubuntu μπαινει κανονικα! να σημειωσω οτι τις πρωτες 2 μερες ολα δουλεβαν κανονικα, και τωρα που σας γραφω ειμαι στο πατρικο μου και συνδεδεμενος σε αλλο ρουτερ και ολα δουλεβουν κανονικα! τι καρτα εχω δεν γνωριζω! τι μπορει να φταει?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα