Lord_Vader Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Γεια σε όλους, Έχω ένα πρόβλημα με τη σύνδεση στο Internet (Windows 7). Συγκεκριμένα για κάποιο λόγο δεν γίνεται αυτόματη σύνδεση ως συνήθως (το εικονίδιο γράφει Network no internet access) και έχω παρακάμψει το πρόβλημα δημιουργώντας μια νέα σύνδεση broadband και ενεργοποιώντας της κάθε φορά που μπαίνω στα Windows, το οποίο είναι ενοχλητικό. Λέτε να φταίει το router ή κάτι άλλο? Καμιά ιδέα?
SubGam3R Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Γεια σε όλους, Έχω ένα πρόβλημα με τη σύνδεση στο Internet (Windows 7). Συγκεκριμένα για κάποιο λόγο δεν γίνεται αυτόματη σύνδεση ως συνήθως (το εικονίδιο γράφει Network no internet access) και έχω παρακάμψει το πρόβλημα δημιουργώντας μια νέα σύνδεση broadband και ενεργοποιώντας της κάθε φορά που μπαίνω στα Windows, το οποίο είναι ενοχλητικό. Λέτε να φταίει το router ή κάτι άλλο? Καμιά ιδέα? Εγώ αρχικά θα σου συνιστούσα να κάνεις μία επανεκκίνηση το modem/router σου αν δεν το έχεις ήδη κάνει... Αλλιώς το καλύτερο είναι να πάρεις ένα τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών της εταιρίας που σου παρέχει την σύνδεση στο Internet, είναι το πιο εύκολο και γρήγορο ώστε να λύσεις το πρόβλημά σου!
Lord_Vader Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Ευχαριστώ για την απάντηση, έκανα 5-6 επανεκκινήσεις στο router ξανάβαλα τα settings και τώρα δουλεύει. Καλά Χριστούγεννα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα