Προς το περιεχόμενο

BitFenix Shinobi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πλάισιο - 79 ευρώ (μέχρι πριν δύο μέρες είχε 65)

Eworld - 59 ευρώ (αλλά και 20 ευρώ μεταφορικά)

Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος να το προμηθευτώ σε μια πιο λογική τιμή;

Κάποιο συνικοιακό κατάστημα ή από το εξωτερικό;

Η διαφορά της τιμής του Πλαισίου με το Eworld είναι τεράστια.

Και αυτό γιατί στο Eworld είναι η έκδοση με το παράθυρο στο πλάϊ, που σε αρχικές τιμές είναι περίπου 10 ευρώ πιο ακριβή από αυτό χωρίς το παράθυρο που έίναι διαθέσιμο στο Πλαίσιο όπως βλέπω εδώ : http://www.hwbox.gr/news-cases/11498-bitfenix-shinobi-midi-tower-afieromeno-stous-gamers.html

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν είναι 3 ευρώ φίλε μου δυστηχώς!

Τουλάχιστον έτσι λέει στο σάϊτ!

Αν δείς λέει από κάτω στο λινκ που έβαλες :

Διανομή(COURIER)

Πιστωτική κάρτα 18.1€ + 1.95€ (επιβάρυνση λόγω Πιστωτική κάρτα)

Αντικαταβολή 19.55€

Κατάθεση 18.1€

paypal 18.1€ + 3€ (επιβάρυνση λόγω paypal)

Δηλαδή πάνω κάτω 20 ευρώ!

Όταν διαλέγω μια ψύκτρα πχ για να δω αν αλλάζει αυτό, όντως αλλάζει και γίνεται γύρω στα 8 ευρώ.

Σ'ευχαριστώ για την απάντηση

Δημοσ.

Δέν Βρίσκω καμιά άλλη τιμή...

και απο εξωτερικο :

eBay

Δες για κανένα άλλο κουτί?...

Thermaltake Element T VK90001N2Z Middle Tower no PSU Black <<Ιδιο style με το BitFenix Shinobi

ή ακομα καλυτερα

Thermaltake Commander MS-I VN400A1W2N<< αυτό έχει ένας φίλος μου και λέει πως έμεινε ευχαριστημένος

Δημοσ.

Τελευταία στιγμή δεν το παρήγγειλα το Commander. Είδα το Shinobi και κόλλησα!

Μια άλλη λύση είναι και το amazon αλλά δεν έχω ξαναπαραγγείλει και που να μπλέκω τώρα.

Τέσπα αν στο Πλαίσιο μου το δώσουν στην προηγούμενη τιμή θα το πάρω από εκεί!

Αν όχι θα το παραγγείλω απο Πάτρα μαζί με κάτι ψύκτρες που θέλω και είναι και η έκδοση με το πλαϊνό!

Δημοσ.

νομιζω οτι αυτο απο το e world ειναι εκδοση core,δηλαδη χωρις ανεμηστηρες ,τις σιτες μπροστα και πανω και χωρις το σηματακι ριξε μια ματια εδω να καταλαβεις http://www.eworld.com.gr/eworld/products/index/201 κατα τ'αλλα ειναι πολυ ωραιο το κουτι και εγω αυτο ψαχνω

Δημοσ.

Έχεις τρεις επιλογές ...

1) άμα δεν βιάζεσαι περιμένεις να πέσουν οι τιμές λίγο ( :-( )

2) Παίρνεις ενα άλλο κουτι...Αυτό είναι το δικό μου ( :-D )

3) παίρνεις το κουτί από το e world και να στο φέρουν χωρίς τα μερεμέτια(ανεμιστήρες ,σίτα ,το σηματάκι) ( :shock: )

Πιο Σοφή επιλογή είναι η δεύτερη...

δεν θα κουραστείς και ίσως ανακαλύψεις και καλύτερο κουτί...

Δημοσ.

ΓΑΜΑΤΟ το κουτάκι σου, η αλήθεια είναι ότι δεν έτυχε να το δώ, αλλά υπάρχει ένα θέμα...

Το PC μου δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο (Ε5300, 2GB RAM θα βάλω άλλα δύο, 9800GT με θέμα με τον ανεμιστήρα...Ψήνω έναν φίλο να μου δώσει μια GTS 250 με 20 ευρώ για να μην παίζω με αλλαγές FAN κλπ, αλλά και γιατί η κάρτα μου έχει ένα θεματάκι με artifacts σε ΚΑΠΟΙΑ παιχνίδια) και δεν μου κάθετε καλά το ταπεινό μου PC να έχει αυτήν την extreme κουτάρα... :-D

Το Shinobi είναι και ποιότικο και απλό!

Εντωμεταξύ είδα και αυτό...

xmxshinobigreenbig.jpg

...και αυτό ήταν κόλλησα!

Αν μου το αφήσει το Πλαίσιο 65 θα το πάρω να τελειώνω.

skatopaido να σαι καλά φίλε για την ενημέρωση. Το είχα δεί στη φώτο από το σάϊτ τους λίγο διαφορετικό αλλά δεν έδωσα σημασία.

Υγ. Και ρισπεκτ και στο αβατάρ σου... :devil:

Δημοσ.

Οκ τσάκαλε . Καλές γιορτές, και με ενα shinobi να σε βρει ο καινουριος χρονος!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

θέλω να αναφέρω απλά την απαράδεκτη συμπεριφορά του Πλαισίου!

Πρώτον στη νέα παραλλαβή που έκανε στο συγκεκριμένο κουτί, πήρε 10 κομμάτια (πχ) και τα μοίρασε σε 10 (ας πούμε καταστήματα) έχοντας τα ΜΟΝΟ εκθεσιακά. Το συμπέρασμα αυτό το έβγαλα αφού με ενημέρωσε ο πωλητής του καταστήματος που πήγα, πως σε όλα τους τα καταστήματα είναι εκθεσιακά, και αφου το επιβεβαιώσα και ο ίδιος τηλεφωνόντας στα δύο άλλα κοντινότερα καταστήματα τους για να επιβεβαιώσω μπας και το βρώ συσκευασμένο! Επίσης του ανέβασαν την τιμή από 65 ευρώ στα 79 λίγο πριν τις γιορτές, και η εξήγηση τους για αυτό ήταν ότι το πήραν πιο ακριβά στη νέα παραλαβή. Το ίδιο κουτί, έχει στη Γερμανία 45 ευρώ. Δηλαδή περίπου ΜΙΣΗ ΤΙΜΗ. Επίσης στην ερώτηση πως το Eworld το έχει 59 ΜΕ παράθυρο και αυτοί 79 (από 65) χωρίς, η ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ απάντηση ήταν πως το Eworld, όπως και ΟΛΑ τα μικρομάγαζα θα ΚΛΕΙΣΟΥΝ, και για αυτό πουλάνε μισοτιμής, και μάλιστα με ΥΦΑΚΙ! Από προιστάμενο όλα αυτά όχι από πωλητή.

Το πήρα τελικά γιατί το κουτί Ελλάδα υπάρχει μόνο Πλαίσιο και Eworld που είναι Πάτρα, και εξωτερικό, και από όπου αλλού και να το έπαιρνα μου έβγαινε μια η άλλη και γιατί ήθελα να τελείωνω αφού όλο το ανέβαλα και θα τα τρωγα τα λεφτά!

Ομολογώ ότι ΤΟ ΜΕΤΑΝΙΩΣΑ, όχι για το κουτί φυσικά το οποίο Γ@Μ@ΕΙ, αλλά που δεν τους έστειλα στο διάολο να το πάρω από Eworld ή από εξωτερικό κι ας σκάσω το 20ευρω ή το 30ευρο στα ταχυδρομία ή τους Courier...

Προσωπικα Πλαίσιο τέλος για μένα.

Έτσι κι αλλιώς και δύο ψύκτρες που ήθελα, τραβήχτικα Στουρνάρη να τις πάρω γιατί ...δεν τις έχουν. Και μιλάμε για τις πιο περιζήτητες, Ζαλμαν για τη CPU και Arctic Accelero για τη VGA.

Φανταστικό το κουτί κατα τα άλλα. Σε κανα 6μηνο θα παραγγείλω και απ έξω το πράσινο λογότυπο, τα πράσινες λωρίδες και ένα πλαινό με παράθυρο (10 ευρω) και κομπλέ!

Δημοσ.

Nice...

Αν και δεν φένεται καλα το cable management σου...

Δωσε πλαινη φοτο του εσωτερικού με φλας στο λαο σου!!

Δημοσ.

Είναι η πρώτη φορά στη ζωή μου που επιχείρησα Cable managment και τα κανα λίγο σκ@τ@ :)

Θα μπορούσα να το διορθώσω αλλά παιδεύτικα παρα πολύ χτές με την ψύκτρα της VGA, και δεν είχα και πολύ όρεξη να το κάνω καλύτερο!

Στο κάτω κάτω πλαινό δεν έχει οπότε :P

Από θόρυβο έχω πάθει την πλάκα μου, με ΤΕΣΣΕΡΑ (vga, cpu, default, psu) κουλερ μέσα και δεν ακούγεται τίποτα, και ο κενός χώρος μέσα ώστε να γίνεται airflow όταν επιχείρήσω OC είναι υποφερτά πιστεύω...

06012012078.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...