Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα σας... Θελω να συνδεσω τον υπολογιστη μου με την τηλεοραση μου ασυρματα μεσω DLNA αλλα δεν τα κατα φερνω! Η τηλεοραση ειναι η LG 42LW5500, η καρτα δικτυου ειναι η D-LINK DWA-556 WIRELESS-N PCI ADAPTER και τελος το router ειναι της NETGEAR το WNDR3700 DUAL BAND.

Εχω δοκιμασει απο server το plex το οποιο προτεινει η lg, το nero media home, το mezzmo και αλλα πολλα αλλα τζιφος!

Παρακαλω οποιος μπορει να βοηθησει ας απαντησει για το προβλημα. Ευχαρστω προκαταβολικα.

Λοιπον... Το προβλημα βρεθηκε! Εφταιγε το firewall. Αλλα τις 3d ταινιες δεν τις παιζει καλα. Τι μπορω να κανω γι'αυτο?

Δημοσ.

Ίσως το badwidth που απαιτείτε για το streaming μιας ταινίας 3d υπερβαίνει τις δυνατότητες του wireless N δικτύου.

Δοκίμασες με καλώδιο δικτύου;

Δημοσ.

Ίσως το badwidth που απαιτείτε για το streaming μιας ταινίας 3d υπερβαίνει τις δυνατότητες του wireless N δικτύου.

Αυτο.... μονο

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπερα και καλη χρονια!

Λοιπον, επειτα απο πολυ ψαξιμο ανακαλυψα οτι το ρουτερ μου κανει media streaming στα 5ghz ενω η καρτα δικτυου μου λειτουργει ως τα 2,4ghz.

Αυτο ηταν το προβλημα τελικα!Αγορασα την Netgear WNDA3100 Wireless USB Adapter Dual Band N (300Mbps) και τωρα αντε να βρω αγοραστη για την D link.

Ελπιζω να βοηθησα καποιους να μην υποπεσουν σε λανθασμενες αγορες οπως εγω!

Ευχαριστω που ασχοληθηκες με το θεμα αλλα η πιο ''βαρια'' ταινια 3d που εχω πετυχει ειναι το avatar με 17mbps ενω σε N δικτυο πιανεις μεχρι 300mbps.

Δημοσ.

Λοιπον... Το προβλημα βρεθηκε! Εφταιγε το firewall. Αλλα τις 3d ταινιες δεν τις παιζει καλα. Τι μπορω να κανω γι'αυτο?

εξηγησέ μας να γνωρίζει κάποιος αν διαβάσει για το πρόβλημά σου, τί εννοείς το firewall?

είχε κάποιο δικό του το router σου, ή αναφέρεσαι σε αυτό των windows?

και τί αλλαγές έκανες στο firewall να "ξεπεράσεις" το πρόβλημα?

Δημοσ.

λογικα το firewall των windows δεν επετρεπε εισερχομενα connections απο την τηλεοραση στο PC στις πορτες που παιζει ο DLNA server. πχ αν ο DLNA server στο PC ακουει στην πορτα 6000 και το firewall κοβει αυτη την πορτα, τοτε ποτε η τηλεοραση δε θα δει το PC!

Δημοσ.

Για να μην ανοίγω άλλο τόπικ προς το παρόν, έχω μια σχετική απορία. Σε ενσύρματη σύνδεση με καλώδιο ethernet περίπου 20-25 μέτρα θα έχω κάποιο πρόβλημα? Με ενδιαφέρουν hd ταινίες μέσω dlna. H τηλεόραση είναι μια Panasonic TX-P42VT30B Plasma 3D TV

Δημοσ.

Θεωρητικά δεν θα έχεις πρόβλημα. Το rj45 υποστηρίζει μεταφορά μέχρι 100 μέτρα. Μην τσιγκουνευτείς όμως στην ποιότητα του καλωδίου, δηλαδή μην πάρεις το πιο φθηνό που θα βρεις και με τα πιο φθηνιάρικα βύσματα.

Δημοσ.

Θεωρητικά δεν θα έχεις πρόβλημα. Το rj45 υποστηρίζει μεταφορά μέχρι 100 μέτρα. Μην τσιγκουνευτείς όμως στην ποιότητα του καλωδίου, δηλαδή μην πάρεις το πιο φθηνό που θα βρεις και με τα πιο φθηνιάρικα βύσματα.

Σ ευχαριστώ! Θα επανέλθω όταν θα το στήσω.

Δημοσ.

αν η καρτα της τηλεορασης ειναι Gigabit, τοτε σκεψου μηπως παρεις ενα cat5e και παραπανω καλωδιο δικτυου και αν το PC σου ειναι επισης gigabit οπως και το switch που τα ενωνει, τοτε θα εχεις ακομη καλυτερο data transfer σε HD ταινιες. κατα 99% το PC σου θα ειναι gigabit, το switch παιζει και οχι (ενα gigabit switch ομως δεν ειναι πολυ ακριβο παιζει να βρεις και με 30 ευρω ευκολα). απλα μαθε αν η τηλεοραση σου εχει gigabit πορτα μην μπαινεις αδικα σε εξοδα για switch και cat5e η cat6 καλωδιο.

• 1 χρόνο αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...