zourkas Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Γεια σας φίλοι του insomnia!! Έχω ένα φοβερό και σπαστικό πρόβλημα με τον υπολογιστή μου. Όταν τον ανοίγω μετά από 5 λεπτά αρχίζει να κάνει έναν χαρακτηριστικό ήχο (ζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζ) και όταν τρέχω ένα παιχνίδι που απαιτεί γραφικά αρχίζει να γίνεται πολύ ενοχλητικός ο θόρυβος !!!!! Μιλάμε για πολύ (ζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζ). Λέτε να φταίει η κάρτα γραφικών? Αν ναι, υπάρχει κάποιος τρόπος να το φτιάξω εγώ?? Πάντως δεν πιστεύω να είναι από την σκόνη που μπορεί να έχει μαζευτεί στο ανεμιστήρα. Ευχαριστώ προκαταβολικά και καλά ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ !!!!!!!!!!!!!!! :D
xlomo Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Άνοιξε το κουτί την ώρα που το κάνει και προσπάθησε να δεις απο πού ακούγεται, πρόσεξε μπας και ακουμπάει κανένα καλόδιο σε ανεμιστήρα που γυρίζει....
zourkas Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 το άνοιξα...δεν ακουμπάει κανένα καλώδιο στον ανεμιστήρα :/
rafail1994 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Για πες μας λίγο τα χαρακτηριστικά του συστήματος σου . Επίσης κατέβασε το hwmonitor και ανέβασε μας μια φωτογραφία
zourkas Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Για δες σε βοηθάει αυτό που σου στέλνω? όταν τράβηξα τη φωτογραφία δεν έκανε τον χαρακτηριστικό ήχο...
rafail1994 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Χμμ για κάνε μια δοκιμή κατέβασε το furmark και κάνε ενα τεστ και δες εάν αρχίζει να κάνει θόρυβο .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα