Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα!!!

ειμαι τελειως ασχετη :blink:

κοιταζω τα χαρχτηριστικα κ ειναι σα να ειναι γραμμενα στα κινεζικα

οποτε για χαρην ολων των ασχετων που θ διαβασουν

αυτο το θεμα μελλοντικα

μπορειτε να μου πειτε πως να το ψαξω κ τι να κοιταξω???

ευχαριστω πολυ εκ των προτερων!!!!!!! :D:D:D:D

λοιπον εχω con-x, PSTN, ενσυρματο δικτυο

μου δωσαν ενα νετμπουκ κ θελω να παρω ενα ασυρματο

πηρα τον ΟΤΕ κ μουπαν οτι κανει 50ευρω

οικονομικη κριση guys :D:D:D

δεν λεω οτι η τιμη ειναι τραγικη αλλα οταν κανεις τη δουλεια σου με το ηδη υπαρχον οπως καταλαβαινετε ειναι ασkοπο εξοδο..

μπηκα σε διαφορα site κ ειδα απο 20 κατι ευρω

ειδα κ αυτο στο eshop

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.613861

επειδη πολυλογησα

ποιο μου προτεινετε

θελω να ειναι κ ασυρματο κ ασυρματο

γραμμη πστν

και το κυριοτερο να εχει ασφαλεια

εννοω ολοι ξερουμε (για καποιο λογο που δε μπορω να καταλαβω )

οτι για το τομσον εχουν βγαλει μεχρι κ προγραμμα κ κωδικο ναχεις το σπανε

aaaa PS το νετμπουκ δεν εχει θυρα εθερνετ τηλεφωνου οπως λεγεται τελοσπαντων ειδαλλως θα τραβουσα ενα μεγαλο καλωδιο κ εβαζα ενσυρματο νετ κ στο νετμπουκ

δεν ξερω αν χρειαζεστε κ αυτη τη πληροφορια απλα την αναφερω

γενικα αν εξηγουσατε τι πρεπει να κοιταζω τι ειναι κτλ θαμουν πολυ χαρουμενη οπως λενε

Αν δώσεις σε έναν άνθρωπο ένα ψάρι , θα έχει φαγητό για μια μέρα. Αν τον μάθεις όμως να ψαρεύει , θα έχει φαγητό για μια ζωή :)

Δημοσ.

Καλημέρα!!!

αυτο το θεμα μελλοντικα

δεν λεω οτι η τιμη ειναι τραγικη αλλα οταν κανεις τη δουλεια σου με το ηδη υπαρχον οπως καταλαβαινετε ειναι ασkοπο εξοδο..

ειδα κ αυτο στο eshop

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.613861

επειδη πολυλογησα

ποιο μου προτεινετε

γραμμη πστν

aaaa PS το νετμπουκ δεν εχει θυρα εθερνετ τηλεφωνου οπως λεγεται τελοσπαντων ειδαλλως θα τραβουσα ενα μεγαλο καλωδιο κ εβαζα ενσυρματο νετ κ στο νετμπουκ

γενικα αν εξηγουσατε τι πρεπει να κοιταζω τι ειναι κτλ θαμουν πολυ χαρουμενη οπως λενε

Αν δώσεις σε έναν άνθρωπο ένα ψάρι , θα έχει φαγητό για μια μέρα. Αν τον μάθεις όμως να ψαρεύει , θα έχει φαγητό για μια ζωή :)

Kαι εγω ακριβως τα ιδια με σενα ειχα(connex κτλ....)Μολις εχθες το απογευμα το παρελαβα (Vigo 2700VG).Η τιμη του με τα μεταφορικα 29 ευρω(το πηρα με τιμολογιο κ 16% φπα).Αντε εσενα να σου βγει 32ευρω περιπου.Και εγω πολυ ασχετος ειμαι με αυτα,αλλα μεσα απο το φορουμ μας εδω εβγαλα ακρη!!Ολη την νυχτα το εψαχνα κ σημερα κατα τις 7πμ. το συνδεσα επιτελους.Καλο ειναι να στο περασει καποιος γνωστος σου που να ξερει,για να μην μπλεξεις κ εσυ!!Βεβαια τελικα δεν ειναι κ κατι δυσκολο πολυ αλλα.......Το πηρα διοτι διαβασα τα καλυτερα γι αυτο απο τα παιδια εδω μεσα!Υπαρχει κ σχετικη ενοτητα με οδηγιες.Για τα λεφτα του απο οτι λενε ειναι πολυ καλυτερο απο αλλα ποιο ακριβα!!!

Δημοσ.

Μπορείς να βρεις και Thomson 585v7 και v8 στο 20αρικο μεταχειρισμένα (και αχρησιμοποίητα)...

Το ασύρματο του τη παλεύει.

Δημοσ.

Καλημέρα!!!

αυτο το θεμα μελλοντικα

ειδα κ αυτο στο eshop

http://www.e-shop.gr...l?id=PER.613861

επειδη πολυλογησα

ποιο μου προτεινετε

γραμμη πστν

παμε απο την αρχη for you

Οπως ειπαν τα παιδια μια πολυ καλη φτηνη επιλογη ειναι το vigor 2700vg.το δινουν φτηνα επειδη εχει το λογοτυπο της

altec και επειδη εχει περασμενο firmware Της altec.Με λιγες γνωσεις βεβαια μπορεις να το αλλαξεις το firmware

Και να εχεις ενα ρουτερ που αξιζει πολλα και κοστιζει λιγο.και να το χαλασεις δυσκολο μεν θα στο αλλαξουν.

και αυτο που εβαλες στο Link επισης ειναι μια χαρα.

οχι μην παρεις απο τον οτε με 50 τα χαλια ρουτερ που δινουν με εξαιρεση το Thomson

οσο για την ασφαλεια ειναι να εχει κωδικο το ασυρματο για να μην μπορει να μπαινει κανενας.

για το Thomson που λες οτι σπαει ο κωδικος δεν σπαει ετσι απλα.σπαει ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΦΗΣΕΙ ΤΟ DEFAULT ssid(onoma)

στο δικτυο και εχεις αφησει και τον default κωδικο.αυτα βγαινουν απο καποιο generator για αυτο σπαει.οποτε και Thomson να αγοραζες αμα

αλλαξεις το ονομα και των κωδικο η εστω και το ενα απο τα 2 δεν θα το βρουν ποτε.

αλλο η θυρα ethernet αλλο η θυρα τηλεφωνου.θυρα τηλεφωνου = rj11 η μικρη με τα 4 Pin που ειναι για να μπαινεις στο ιντερνετ

με 56 κ modem που ειναι ο παλιος τροπος οποτε λογικο να μην εχει.το Laptop σου και απορω γιατι δεν στο ειπε κανεις

δεν γινεται να μην εχει rj45 θυρα.απλα δεν γινεται εκτος αν ειναι tablet και οχι laptop.οποτε μπορεις και με καλωδιο.οτι αλλο θελεις we are here.

το ψαρι ειναι ακριβο.οποτε ας πουμε για σουβλακια:P

το vigor εχει αδυναμο ασυρματο.το ειχα και το σουταρα για αυτο το θεμα.καλυτερο το zyxel σε αυτο το θεμα.

ενταξει σχετικο ειναι αυτο.μπορει και λογω καναλιου μπορουσες να δοκιμασεις και b ,μπορεις και αλλο firmware.και εξαρτατε τι το θελει ο καθενας.και για το Thomson λενε χαλια σημα και εχω δει να μην παιζει στα 10 μετρα αλλα στο σπιτι εχω δωσει 2 οροφους κατω.πονεμενη ιστορια.αν καποιος θελει καλυτερο ασυρματο παει σε 300Mw αντι για 100 που ειναι τα απλα.23 dbm αν θυμαμαι καλα αντι για 20.

και το vigor οπως και τα zyxel θεωρουνται απο τα Top.απλα τα zyxel αμα τα πιασει η βλακεια ειναι να τα πεταξεις απο το παραθυρο.βγαζουν τα πιο ακυρα προβληματα.

Μπορείς να βρεις και Thomson 585v7 και v8 στο 20αρικο μεταχειρισμένα (και αχρησιμοποίητα)...

Το ασύρματο του τη παλεύει.

εφοσον για την ωρα το vigor εχει λιγο παραπανω και υπαρχει αποθεμα +1 στο vigor εκτος αν εχει τοσο χαλια γραμμη με αποσυνδεσεις συνεχεια οποτε +1 στο Thomson που ειναι οτι πιο σταθερο

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ !!!!

ευχομαι το 2012 να μας φερει τα καλυτερα κ οτι μας στερησε το 2011!!

ευχομαι ολοψυχα να εχουμε ΥΓΕΙΑ χαρα πολλα χαμογελα κ αισιοδοξια δουλεια ονειρα χρηματα

συγνωμη που αργησα ναπαντησω , ...λογω εορτων !!!

μη με βρισετε!!!

σας ευχαριστω για ολες τις απαντησεις σας!!!

αλλα νομιζω πειτε κ μου σεις δηλ οτι βρηκα κατι καλυτερο !!!!

http://www.pcmaster.gr/content/show/7320Link

το προβλημα ειναι οτι το Wi-Fi USB adapter

αν διαβασετε το λινκ απο πανω ειναι για windows 7 κ γω εχω ΧΡ

τι μου προτεινετε????

Δημοσ.

Καλή χρονία και χρόνια πολλά με υγεία προπάντων :)

Δεν βρίζουμε εδώ μην ανησυχείς :-D τωρα στο θέμα μας πρώτον να σου πω οτι απο οτι ειδα στο site εχει drivers για win7 , η γνώμη μου ομως για να κάνεις σωστή δουλειά και οχι μονο για τώρα αλλα και για το μέλλον ειναι να αγοράσεις ενα ασύρματο adsl router να δίνεις σωστα το wireless γιατι στην αλλη λύση αν και δεν την εχω δοκιμάσει ενδέχεται να αντιμετωπίσεις προβλήματα.

Για εμένα πάρε το vigor2700vg που ειναι και σχετικά φθηνό να κάνεις την δουλειά σου και αν δεις οτι αργότερα δεν επαρκεί το ασύρματο του η θέλεις κατι πιο δυνατό πας αλλου , θα σου πω ομως και την αλλη γνώμη αν ειχα χρήματα η μάζευα θα έπερνα το zyxel η το 2710 και θα ξένιαζα.

Αυτο που θέλω να σου πω δηλαδή ειναι και το πιο φθηνό wireless adsl router να πάρεις καλύτερα θα κάνεις την δουλειά σου και ειναι γενικά μια επένδυση και το 2700vg και το zyxel να πάρεις μια χαρά θα ειναι.

Δημοσ.

χεχε :D

ειμαι σιγουρη οτι εχεις απολυτο δικιο!

κ σαφως καλυτερα να παρεις κατι σιγουρο κ καλο

δοκιμασμενο ναντεχει κ ναχει καλη εμβελεια κτλ

απλα λογω οτι ειμαι ανεργη εχω ενσυρματο κ δουλευω το desktop

το ασυρματο το θελω για σπανιες περιπτωσεις για ενα μικρο λαπτοπ

οταν βαριεμαι κ θελω να μαι στο κρεβατι αντι στο γραφειο η για ναμαι στο μπαλκονι η για να μπαινει απτο αλλο δωματιο η αδερφη μου

θελω να πω δεν το θελω επι μονιμου βασεως

η για να κατεβαζω κατι

αντε να κατεβασει η αδερφη μου κανα τραγουδι

για αυτα δεν ειναι καλο???

αν οχι σιγουρα θα παρω ενα απο αυτα που ανεφερες :D:D:D:D

Δημοσ.

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ !!!!

ευχομαι το 2012 να μας φερει τα καλυτερα κ οτι μας στερησε το 2011!!

ευχομαι ολοψυχα να εχουμε ΥΓΕΙΑ χαρα πολλα χαμογελα κ αισιοδοξια δουλεια ονειρα χρηματα

συγνωμη που αργησα ναπαντησω , ...λογω εορτων !!!

μη με βρισετε!!!

σας ευχαριστω για ολες τις απαντησεις σας!!!

αλλα νομιζω πειτε κ μου σεις δηλ οτι βρηκα κατι καλυτερο !!!!

http://www.pcmaster.gr/content/show/7320Link

το προβλημα ειναι οτι το Wi-Fi USB adapter

αν διαβασετε το λινκ απο πανω ειναι για windows 7 κ γω εχω ΧΡ

τι μου προτεινετε????

usb sticks θα βρεις και για xp αλλα διαβασε πιο κατω τι γραφω.

Καλή χρονία και χρόνια πολλά με υγεία προπάντων :)

Δεν βρίζουμε εδώ μην ανησυχείς :-D τωρα στο θέμα μας πρώτον να σου πω οτι απο οτι ειδα στο site εχει drivers για win7 , η γνώμη μου ομως για να κάνεις σωστή δουλειά και οχι μονο για τώρα αλλα και για το μέλλον ειναι να αγοράσεις ενα ασύρματο adsl router να δίνεις σωστα το wireless γιατι στην αλλη λύση αν και δεν την εχω δοκιμάσει ενδέχεται να αντιμετωπίσεις προβλήματα.

Για εμένα πάρε το vigor2700vg που ειναι και σχετικά φθηνό να κάνεις την δουλειά σου και αν δεις οτι αργότερα δεν επαρκεί το ασύρματο του η θέλεις κατι πιο δυνατό πας αλλου , θα σου πω ομως και την αλλη γνώμη αν ειχα χρήματα η μάζευα θα έπερνα το zyxel η το 2710 και θα ξένιαζα.

Αυτο που θέλω να σου πω δηλαδή ειναι και το πιο φθηνό wireless adsl router να πάρεις καλύτερα θα κάνεις την δουλειά σου και ειναι γενικά μια επένδυση και το 2700vg και το zyxel να πάρεις μια χαρά θα ειναι.

+1 για το vigor.

χεχε :D

ειμαι σιγουρη οτι εχεις απολυτο δικιο!

κ σαφως καλυτερα να παρεις κατι σιγουρο κ καλο

δοκιμασμενο ναντεχει κ ναχει καλη εμβελεια κτλ

απλα λογω οτι ειμαι ανεργη εχω ενσυρματο κ δουλευω το desktop

το ασυρματο το θελω για σπανιες περιπτωσεις για ενα μικρο λαπτοπ

οταν βαριεμαι κ θελω να μαι στο κρεβατι αντι στο γραφειο η για ναμαι στο μπαλκονι η για να μπαινει απτο αλλο δωματιο η αδερφη μου

θελω να πω δεν το θελω επι μονιμου βασεως

η για να κατεβαζω κατι

αντε να κατεβασει η αδερφη μου κανα τραγουδι

για αυτα δεν ειναι καλο???

αν οχι σιγουρα θα παρω ενα απο αυτα που ανεφερες :D:D:D:D

τα παιρνουμε απο την αρχη.εχεις ενα ρουτερ που δεν εχει ασυρματο και θες να μπαινεις ασυρματα με το laptop η εστω με καλωδιο.το ρουτερ σου βγαζει μια ethernet και μια usb ??βγαζει 4 ethernet?το λαπτοπ δεν γινεται να μην εχει καρτα δικτυου.σιγουρα εχει οποτε μπορεις να μπεις με καλωδιο.αν το router εχει μια ethernet μπορεις να παρεις switch.να το κανεις με ασυρματο τροπο μπλεκεις αρκετα.

κοιτα το laptop και θα δεις καρτα δικτυου.πες μου αυτα για αρχη και να δουμε πως θα γινει.

Δημοσ.

usb sticks θα βρεις και για xp αλλα διαβασε πιο κατω τι γραφω.

+1 για το vigor.

τα παιρνουμε απο την αρχη.εχεις ενα ρουτερ που δεν εχει ασυρματο και θες να μπαινεις ασυρματα με το laptop η εστω με καλωδιο.το ρουτερ σου βγαζει μια ethernet και μια usb ??βγαζει 4 ethernet?το λαπτοπ δεν γινεται να μην εχει καρτα δικτυου.σιγουρα εχει οποτε μπορεις να μπεις με καλωδιο.αν το router εχει μια ethernet μπορεις να παρεις switch.να το κανεις με ασυρματο τροπο μπλεκεις αρκετα.

κοιτα το laptop και θα δεις καρτα δικτυου.πες μου αυτα για αρχη και να δουμε πως θα γινει.

καλε τωρα ειδα οτι το ειχες ξαναφησει post!:D:D:D:D

καταρχην καλημερα!!!!:D

πολυ μαρεσαν οι απαντησεις σου!! τεκμηριωμενες!!

λοιπον ακου τωρα τι παιζει

το netbοok μου δεν εχει θυρα εθερνετ γιατι το πρωτο που ηθελα να κανω ηταν να παρω ενα καλωδιο αρκετων μετρων κ να τελιωνει η υποθεση....αν θες μπορεις να το googlareis μονος σου σε περιπτωση που εχω κανει λαθος εχω το hp mini netbοok τωρα ποιο μοντελο θα σε γελασω αν το χρεαιστεις μου λες να το ψαξω

το ρουτερ μου αυτη τη στιγμη εχει ενα usb ελευθερο (για την ακριβεια εινα της phillips κ εχει LAN DSL USB )το μονο ελευθερο ειναι το usb

Καρτα δικτυου - Κατερινα 1 - 0 χαχαχα

ναι βασικα δεν ξερω... ισως σας μπερδεψα με το λαπτοπ

γιατι για μενα ολα τα φορητα λαπτοπ ειναι

ισως επειδη ειναι netbοok να μην εχει(αν κ της ξαδερφης μου που ειναι netbοok κ hp εχει θυρα εθερνετ)

δεν ξερω............

για πε μου σε παρακαλω τωρα με τα νεα αποτελεσματα

μπορω να παρω το usb??? e? e? e? χιχιχιχ :D:D:D:D:D

Δημοσ.

καλημερα καλημερα αν και μεσημεριασε

στο site της Hp για αυτο το μοντελο

HP Mini 1151NR PC ειδα οτι γραφει οτι εχει 10/100 lan οπως και wireless.

Η σελιδα ειναι εδω

http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/TechSupport/Document.jsp?lang=en&cc=us&objectID=c01703934

βεβαια υπαρχουν αρκετα mini οποτε πραγματι το δικο σου μπορει να μην εχει.επισης βεβαιωσου οτι εχει wifi.

γιατι αν δεν εχει 10/100 υπαρχει και περιπτωση να δεις στο τελος να μην εχει κανα wifi και να εχει mono 3g.οποτε

δες και στο device manager η ψαξε για ασυρματο δικτυο να δεις αν βλεπει κανα τριγυρω.

απο εκει και περα.η μια λυση αν εχει ethernet Θα ηταν να γυρισεις της αδερφης σου το pc σε Usb Που παιζει max Μεχρι 5 μετρα και να παιξεις εσυ με ethernet η να παρεις switch να παιζεται και οι 2

δευτερη λυση.αν το laptop σου εχει pcmcia Η card express υποδοχη τοτε θα μπορουσες να εβαζες εκει καρτα δικτυου με καλωδιο .βεβαια η καρτα κανει οσο κανει ενα νεο ρουτερ με ασυρματο.

η τριτη λυση αν τιποτα απο αυτα δεν παιζει θα ειναι να μπαινει η αδερφη σου με καλωδιο και να βαλεις ενα Usb stick wi fi στο Pc της και εσυ να παιρνεις ασυρματα απο αυτην.

ευκολο ακουγεται αλλα α.ειναι λιγο δυσκολο στις ρυθμισεις.

β.προυποθετει οτι η αδερφη σου θα εχει το Pc της ανοιχτο.

αν αυτη η λυση δεν σε δελεαζει τοτε παμε στην επομενη λυση που ειναι με 25 ευρω ενα vigor 2700 που εχει και ασυρματο.

προυποθετει βεβαια οτι το λαπτοπ σου θα εχει ασυρματη καρτα αλλιως θα πρεπει να παρεις Usb wi fi stick για το δικο σου pc.

αν τωρα λογω ανεργιας οπως λες τα 25 ευρω του ρουτερ συν τα 10-15 αν το laptop σου δεν εχει ασυρματο δεν σε δελεαζουν τοτε παμε στην τελευταια λυση

μου το λες και σου δινω ενα spare router Που μου εχει μεινει απο παλια και δεν το χρησιμοποιω.οποτε γλυτωνεις σιγουρα

το κοστος του ρουτερ και απλα μετα αν θα χρειαστεις θα ειναι usb wifi stick για το λαπτοπ αν δεν εχει ασυρματη καρτα.

το ρουτερ ειναι Thomson και απο το να καθεται στο σπιτι μου καλυτερα να βρει νεο σπιτι σε σενα.εχω πλεον αλλο ρουτερ λογω voip οποτε αυτο καθεται.

thomson 585 v7 ειναι.

Δημοσ.

ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ!! Κ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝΕ!!!!

λοιπον...

μισοοο!! too many informations για το κεφαλακι μου!!! :-D

το hp mini netbook που εχω , θυρα εθερνετ δεν εχει!! αλλα εχει wifi (ολοκληρο κουμπακι νανοιγεις κ να το κλεινεις)

το desktop ειναι στο δωματιο μου το θεμα ειναι να παιρνει το νετμπουκ η αδερφη μου στο δωματιο της

νομιζω λοιπον οτι αν εχω καταλαβει καλα ειμαστε στη λυση 3!

ενα usb stickακι wifi να το βαλω στο pc κ να παιρνει το μικρο εχω βρει διαφορα απλα δεν ξερω αν κανουν!

ΔΗΛ

ΕΧΟΥΜΕ Κ ΛΕΜΕ το usb stickακι wifi

το οποιο προφανως θα συνδεθει σε θυρα του desktop

κ οχι του μοντεμ το οποιο ειναι ενσυρματο Κ ΟΧΙ ΑΣΥΡΜΑΤΟ

κανει??? δειτε μερικα που βρηκα κ πειτε μου...

http://www.e-shop.gr/search_per.phtml?&category=WIRELESS&filter-2112=1Link

βεβαια το ενα το βρηκα κ στο εβαυ για δειτε διαφορα

Linkhttp://www.ebay.com/itm/120726851147?ssPageName=STRK:MESINDXX:IT&_trksid=p3984.m1436.l2649

κ βρηκα κ αυτο

http://www.ebay.com/itm/180768819350?ssPageName=STRK:MESINDXX:IT&_trksid=p3984.m1436.l2649Link

ε? ε? ε? τι λετε ?

ps poulinos σευχαριστω παρα πολυ γιαυτο που ειπες το εκτιμω πολυ!! κ σευχαριστω για ολη τη βοηθεια!!

Δημοσ.

αυτο που λες ειναι μια λυση απλα πρεπει το stick να παιζει se adhoc mode δηλαδη να γινει το ιδιο access point και β.εχει αρκετες ρυθμισεις.πρεπει να γινουν στο σταθερο Pc bridge ta connections Μεταξυ wifi kai local area connections.οποτε ναι μεν ειναι λυση αλλα οχι η καλυτερη.οπως σου ειπαν τα παιδια εγω θεωρω την λυση του ρουτερ την καλυτερη και την μελλοντικη και την πιο ευκολη.

β.για αυτο που λες

ps poulinos σευχαριστω παρα πολυ γιαυτο που ειπες το εκτιμω πολυ!! κ σευχαριστω για ολη τη βοηθεια

απο το να καθεται και να πιανει χωρο στο σπιτι μου ας το παρει καποιος που θα τοχρησιμοποιησει.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

αυτο που λες ειναι μια λυση απλα πρεπει το stick να παιζει se adhoc mode δηλαδη να γινει το ιδιο access point και β.εχει αρκετες ρυθμισεις.πρεπει να γινουν στο σταθερο Pc bridge ta connections Μεταξυ wifi kai local area connections.οποτε ναι μεν ειναι λυση αλλα οχι η καλυτερη.οπως σου ειπαν τα παιδια εγω θεωρω την λυση του ρουτερ την καλυτερη και την μελλοντικη και την πιο ευκολη.

β.για αυτο που λες

ps poulinos σευχαριστω παρα πολυ γιαυτο που ειπες το εκτιμω πολυ!! κ σευχαριστω για ολη τη βοηθεια

απο το να καθεται και να πιανει χωρο στο σπιτι μου ας το παρει καποιος που θα τοχρησιμοποιησει.

καλημερα παιδες!!!

σορυ που αργησα ν απαντησω :)

Χιουστον we have a problem !!!

μου φεραν το ZYXEL http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.613861Link

εχω μιλησει με 2 τεχνικους στον ΟΤΕ (gγι ακανα μιασαωρο με τον καθενα) και με το σερβις του eshop κ κανεις δε ξερει να βρει στο συγκεκριμενο μενου να εισαγω usrname k password ειχα συνδεσει ολα τα καλωδια κομπλε αλλα δε μπορει να συνδεθει με τον οττ κ ο οτε ενω εχει γι αλλα ΖΥΧΕL ρυθμισεις καμια ιδεα ρε παιδια???

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...