Προς το περιεχόμενο

Amazon Boxing Day deals week 26/12 - 01/01

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ευτυχώς τα χριστουγεννιάτικα τα είχα παραγγήλει αρχες του μηνός και μεχρι τις 15 τα είχα στα χέρια μου. Απο την άλλη αν κάτι πραγματικά το βιάζεσαι όλα τα καταστήματα σου παρέχουν και πιο γρήγορους τρόπους αποστολής, δε χρειάζεται σε όλα να βάζουμε Free super saver delivery... όσο για το estimated date συνήθως τα έχω στα χέρια μου 1-2 μέρες νωρίτερα αλλα υπάρχουν και περιπτώσεις που τα παρέλαβα και μια βδομάδα μετα το estimated...

Δεν περιμενα το estimate να ειναι ακριβως οποτε απο τις 21 λεω αντε να ειναι 22 η 23, αντε 26 η 27 η ακομα και 28 αφου ξερω πως τα ταχυδρομεια μας ειναι πιο αργα και απο την καθυστερηση......Οχι ομως απο Γεναρη πλευρα....

Και αν ηταν να βαλω express delivery τοτε η διαφορα με το να τα αγοραζα τα δωρα απο εδω θα ηταν ελαχιστη.

• Απαντ. 151
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και εμενα αυτη τη φορά εχουν καθυστερησει με estimated τις 22/12. Ειναι οι γιορτες και θα εχει πεσει πολλη κινηση.

Δημοσ.

Για οσους περιμενουν προϊοντα απο Αμαζον:

Πηγα σημερα στο ταχυδρομειο, εκνευρισμενος επειδη απο τις 21 Δεκ (estimated delivery date) δεν εχω λαβει καν ειδοποιητηριο. Ειχε προηγηθει (χθες) επικοινωνια με το Αμαζον, που φυσικα μου ειπαν οτι θα τα ξαναστειλουν αν χρειαστει και να περιμενω ως τις 29 Δεκ μαξιμουμ.

Στο ταχυδρομειο, λοιπον, μια ευγενικη κυρια μου εξηγησε οτι α) απο τις 12 Δεκ δεν εχουν παραλαβει τπτ απο Αμαζον ΑΓΓΛΙΑΣ, β) απο Αμαζον Γερμανιας, Ισπανιας κλπ δεν εχει παρατηρηθει προβλημα και γ) να μην ανησυχω διοτι δεν υπαρχει θεμα να εχει ερθει το πακετο και να μην το παρελαβα (π.χ. κλοπη, απροσεξια κλπ), απλα επειδη ΔΕΝ εχει παει ακομα εκει.

Υ.Σ.: Αποφασισα να περιμενω και την αλλη εβδομαδα κι ενημερωσα με νεο μειλ το Αμαζον, οπου ελαβα μια ημι-αυτοματοποιημενη απαντηση. Ελεγε να περιμενω μεχρι αυριο (29 Δεκ) και να τους ενημερωσω για να τα ξαναστειλουν κλπ. Τι λετε;

Μια ακριβως απο τα ιδια. Estimated delivery 21/12, δεν εχει ερθει τιποτα, στο ταχυδρομειο δεν υπαρχει τιποτα και υστερα απο επικοινωνια με το Αμαζον το Σαββατο στις 24/12, ηρθε email να περιμενω μεχρι τις 29/12 και αν δεν εχει ερθει να τους ενημερωσω για επαναποστολη ή refund.

Απο οτι βλεπω τωρα ειναι γενικευμενο. Μαλλον αργησε το ταχυδρομειο τους ή μας δουλευουν εδω στο Ελλαντα και ψιλοξυνονται στα ΕΛΤΑ λογω γιορτων.

Δημοσ.

Μια ακριβως απο τα ιδια. Estimated delivery 21/12, δεν εχει ερθει τιποτα, στο ταχυδρομειο δεν υπαρχει τιποτα και υστερα απο επικοινωνια με το Αμαζον το Σαββατο στις 24/12, ηρθε email να περιμενω μεχρι τις 29/12 και αν δεν εχει ερθει να τους ενημερωσω για επαναποστολη ή refund.

Απο οτι βλεπω τωρα ειναι γενικευμενο. Μαλλον αργησε το ταχυδρομειο τους ή μας δουλευουν εδω στο Ελλαντα και ψιλοξυνονται στα ΕΛΤΑ λογω γιορτων.

Κάτι που ξέχασα να γράψω στο αρχικο μου ποστ: Ειδα με τα ματια μου μεσα στο ταχυδρομειο κουτες με το λογοτυπο του Αμαζον, ετοιμα προς παράδοση και τοτε ηταν που ρωτησα "τι ειναι αυτο". Εκει η υπαλληλος μου εξηγησε οτι "απο Αγγλια εχουμε το προβλημα, οχι απο Γερμανια-Ισπανια κλπ" και εσπευσε να ψαξει ("για σιγουρια" οπως ειπε) μην τυχον ειχε ερθει κατι για εμενα.

Προφανως το θεμα ειναι γενικευμενο, αλλα δεν μπορω να πω με σιγουρια (ουτε να απορριψω φυσικα) οτι τα ΕΛΤΑ ειναι εκεινα που φταινε ΕΙΔΙΚΑ για τα πακετα απο την Αγγλια, οταν ειδα κουτες απο Αμαζον αλλων χωρων! Πιθανως οι αγγλοι να τα εκαναν σκ@τ@, ισως να ξυνονται και οι δικοι μας και να ειναι χειροτερα τα πραγματα :-D

Παντως, θα περιμενω μια εβδομαδα ακομα και βλεπουμε...

Δημοσ.

Εγω δεν μπορω να συγχωρεσω την αργοπορια.....Αν το ΑΜΑΖΟΝ ξερει το προβλημα (δεν νομιζω να εγινε 1η χρονια τωρα) τοτε να λεει πως μεσα στις γιορτες μην περιμενετε τα πακετα σας.

Παντως ειχα παραγγειλει κατι LEGO την επομενη μερα απο AMAZON Αγγλιας και μου ηρθαν στις 22 γιαυτο και πιστευω πως σουφρωσαν τα αλλα δωρα. Jonkyr αφου εγω ελαβα πακετο απο ΑΜΑΖΟΝ Αγγλιας μαλλον σε δουλευει αυτη η κυρια.

Δημοσ.
Jonkyr αφου εγω ελαβα πακετο απο ΑΜΑΖΟΝ Αγγλιας μαλλον σε δουλευει αυτη η κυρια.

Μπορει, ομως μαλλον δεν διευκρινισα στο πρωτο μου ποστ οτι δεν εχουν παραλαβει δεματα στο ΔΙΚΟ μου ταχυδρομειο, οχι σε ολη την Ελλαδα :-D. Νομιζα οτι ηταν κατανοητο αυτο, καλως το ανεφερες.

Δημοσ.

παιδια κατανοητος ο χαμος που γινεται λογω γιορτων στα ταχυδρομεια και η καποια καθυστερηση οταν περιμενεις κατι στις 22 ή τις 23 Δεκεμβρη και σεβαστη και η αποψη της καλης κυριας πως δεν υπαρχει περιπτωση να εχει πεσει κλοπη και πως δεν εχει γινει παραλαβη απο Αμαζον μετα τις 12 Δεκεμβρη, αλλα η δικια μου παραγγελια που εγινε στις 24 Νοεμβρη(!) με estimate delivery 5 Δεκεμβρη ΔΕΝ είναι λογικό να μην εχει ερθει καν ειδοποιητηριο μεχρι τωρα!!

Δημοσ.

Και εγω έκανα παραγγελία απο Αμερική στης 28/11 και ακόμη δεν έχει έρθει...

Ελπίζω να είναι στο τελωνείο και να μην έχουν χαθεί...

Στα Ελτά που πήγα μου είπαν λογικη καθυστέρηση λόγω γιορτών...

Αναμένω και εγώ...Δεν γίνετε αλλιώς...

Δημοσ.

Και εγω έκανα παραγγελία απο Αμερική στης 28/11 και ακόμη δεν έχει έρθει...

Ελπίζω να είναι στο τελωνείο και να μην έχουν χαθεί...

Στα Ελτά που πήγα μου είπαν λογικη καθυστέρηση λόγω γιορτών...

Αναμένω και εγώ...Δεν γίνετε αλλιώς...

ναι μονο που η δικια μου παραγγελια ηταν απο το αγγλικο αμαζον οχι το αμερικανικο

Δημοσ.

Safer δεν απαντούσα σε σένα απλά να ενημερώσω και εγω απο τι μεριά μου οτι η αργοπορία γίνετε λόγω εορτών στο τελωνείο και καθυστερούν απο οπουδήποτε αν έχει γίνει η παραγγελία.Και εγώ όλες τις άλλες φορές παράγγελνα και σε 15 ημέρες τα λάμβανα αλλά τώρα δεν πρόλαβα λόγω εορτών.

Και απο το amazon.co.uk που είχα παραγγείλει δεν έχουν καθυστερήσει ποτέ ερχόνταν μάλιστα και ποιο γρήγοα απο το εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης αλλα πριν μια εβδομάδα μου το άργησαν το δέμα 4 ημέρες...

Εσένα έχει καθυστερήσει αρκετά ξαναπήγαινε στα ελτα και ρώτα...

Δημοσ.

Και μενα τπτ σημερα οποτε ζητησα Refund. Μονο τα LEGO μου ηρθαν που ηταν για ενα φιλο.

Απο εκει και περα αν το πακετο ερθει μεχρι τα μεσα Γεναρη θα τους πω να τραβηξουν παλι τα χρηματα, οτιδηποτε πιο μετα και δεν προκειται να πω τπτ.

Δημοσ.

Safer δεν απαντούσα σε σένα απλά να ενημερώσω και εγω απο τι μεριά μου οτι η αργοπορία γίνετε λόγω εορτών στο τελωνείο και καθυστερούν απο οπουδήποτε αν έχει γίνει η παραγγελία.Και εγώ όλες τις άλλες φορές παράγγελνα και σε 15 ημέρες τα λάμβανα αλλά τώρα δεν πρόλαβα λόγω εορτών.

Και απο το amazon.co.uk που είχα παραγγείλει δεν έχουν καθυστερήσει ποτέ ερχόνταν μάλιστα και ποιο γρήγοα απο το εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης αλλα πριν μια εβδομάδα μου το άργησαν το δέμα 4 ημέρες...

Εσένα έχει καθυστερήσει αρκετά ξαναπήγαινε στα ελτα και ρώτα...

ναι φιλε μου το ξερω πως δεν απαντουσες σε μενα. :rolleyes:

όπως είπα στα ΕΛΤΑ μου ειπαν πως χωρις tracking number δεν μπορουν να κανουν τιποτα.

Απο το αμαζον ως συνηθως αψογοι, μου ξαναεστειλαν δωρεαν δευτερη φωτογραφικη μολις επικοινωνησα μαζι τους, η οποια βεβαια θα επρεπε να ειχε φτασεις εδω στις 22 Δεκεμβρη αλλα κατανοω το φορτο των ημερων και ειμαι διατεθειμενος να περιμενω και την επομενη βδομαδα.

Απο κει και περα αν δεν εχει ερθει τιποτα ουτε την αλλη βδομαδα, πρωτα θα γινει της ποπης στα ΕΛΤΑ και επειτα αν δε βγαλω ακρη, θα ζητησω refund απο το Amazon.

• Moderators
Δημοσ.

ναι φιλε μου το ξερω πως δεν απαντουσες σε μενα. :rolleyes:

όπως είπα στα ΕΛΤΑ μου ειπαν πως χωρις tracking number δεν μπορουν να κανουν τιποτα.

Απο το αμαζον ως συνηθως αψογοι, μου ξαναεστειλαν δωρεαν δευτερη φωτογραφικη μολις επικοινωνησα μαζι τους, η οποια βεβαια θα επρεπε να ειχε φτασεις εδω στις 22 Δεκεμβρη αλλα κατανοω το φορτο των ημερων και ειμαι διατεθειμενος να περιμενω και την επομενη βδομαδα.

Απο κει και περα αν δεν εχει ερθει τιποτα ουτε την αλλη βδομαδα, πρωτα θα γινει της ποπης στα ΕΛΤΑ και επειτα αν δε βγαλω ακρη, θα ζητησω refund απο το Amazon.

Ψαξε στο ταχυδρομειο σου, πιστευω θα βρεις και τις δυο! Δεν μας ειπες (η δεν το βρηκα) αν η "κυρια" ηταν τηλεφωνικη η πηγες στο κεντρο διανομης και ρωτησες! Εκει να πας, οχι μονο στο καταστημα "λιανικης" της περιοχης σου. Κανε μια φασαρια και ολα θα βρεθουν! Σου μιλαω εκ πειρας.

Παντως γραφετε σε λαθος θεμα, αυτα αφορουν το black friday απο οτι καταλαβα με τις ημερομηνιες, μπαινω να δω τι λεμε για τα boxing day και διαβαζω για αποστολες του Νοεμβρη και προβληματα με τα ΤΕΛΕΙΑ ΕΛΤΑ... :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...