Porg Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δώσε link με ενδιαφέρει! Με dhl πάντως στέλνουν απο Γερμανία, λογικά θα τους συμφέρει με κάποιο τρόπο.Αργεί όμως
ipal Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 αγγλια. http://www.amazon.co.uk/gp/bestsellers/kitchen/388892011/ref=pd_zg_hrsr_kh_1_4_last
Porg Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Tα δέματα με dhl έρχονται απο γερμανία, άσχετα αν αγοράζεις απτο uk! Αντί για τα brita maxtra ποια μπορώ να αγοράσω να ταιριάζουν με την κανάτα μου; αυτά είναι οκ; http://www.amazon.co.uk/Optima-60-Day-Double-Filer-12-Pack/dp/B003A4H66E/ref=zg_bs_388892011_7
ipal Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Tα δέματα με dhl έρχονται απο γερμανία' date=' άσχετα αν αγοράζεις απτο uk!Αντί για τα brita maxtra ποια μπορώ να αγοράσω να ταιριάζουν με την κανάτα μου; αυτά είναι οκ; http://www.amazon.co.uk/Optima-60-Day-Double-Filer-12-Pack/dp/B003A4H66E/ref=zg_bs_388892011_7[/quote'] νομιζω οχι. αυτα θες μαλλον Aqua Optima Evolve 60-Day Double Life Filter 12-Pack Fits Brita Maxtra - 2 year pack by Strix Ltd . εγω εχω την απλη.
beez Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 οποιος δεν εχει παραλαβει να παει στο ταχυδρομειο να τα ψάξει. μπορει να εχουν ερθει ηδη και ο προκομενος ο ταχυδρομος μεν βαριετε να τα φερει δε βαριέτε να γραψει και το χαρτάκι για να πας να παραλαβεις εσυ. τις 2-3 τελευταιες φορες που πηγα και εκανα φασαριά τα πραγματα βρεθηκαν επιτοπου η σε 2 μερες - τυχαίο - δεν νομιζω.
safer97 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 οποιος δεν εχει παραλαβει να παει στο ταχυδρομειο να τα ψάξει. μπορει να εχουν ερθει ηδη και ο προκομενος ο ταχυδρομος μεν βαριετε να τα φερει δε βαριέτε να γραψει και το χαρτάκι για να πας να παραλαβεις εσυ. τις 2-3 τελευταιες φορες που πηγα και εκανα φασαριά τα πραγματα βρεθηκαν επιτοπου η σε 2 μερες - τυχαίο - δεν νομιζω. πρωτον πως να το ψαξεις αν δεν εχεις tracking number? ειδικα εδω Αθηνα που μενω δεν παιζει να ασχοληθει κανενας στο ταχυδρομειο αν δεν εχεις tracking number, μονο με το ονοματεπωνυμο δεν ασχολειται κανενας να ψαξει αν εχει ερθει δεμα. δευτερον ποτέ δεν τα φερνουν κατευθειαν. παντα αφηνουν ειδοποιητηριο και πας και τα παραλαμβανεις εσυ απο την επομενη εργασιμη. Τουλαχιστον εδω σε μας ετσι κανουν και ειναι η πρωτη φορα που εχω θεμα με τις παραδοσεις απο αμαζον και παραγγελνω αρκετα χρονια. Τι να πω, μπορει τωρα με την κριση, να "μακρυναν" πολλα χερια μεσα στα ΕΛΤΑ. Η αληθεια ειναι παντως πως εχω θορυβηθει αρκετα αφου οπως ειπα δε μου εχει ερθει ακομα ειδοποιητηριο ουτε για την πρωτη φωτογραφικη με estimated delivery date 5 δεκεμβρη, ουτε για τη δευτερη που μου την εστειλαν δωρεαν ως αντικαταστατη με edd 22 δεκεμβρη. Για να δουμε τι θα δουμε τις προσεχεις μερες.
Salvation81 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Καλα την πρωτη ξεχνα τη. Αν την πηρες απο Αμαζον στειλε email να σου κανουν refund. Οσο για τα χερια μακρυναν επειδη εχουν μπει πολλοι στα ταχυδρομεια με συμβασεις εργου που σε 1 χρονο και λιγοτερο δεν θα ειναι εκει οποτε μπορεις να φανταστεις τι γινεται. Περα απο αυτο οποιος βαζει Super Saver FREE Delivery να μην περιμενει παραδοση απο Κουριερ, ολα αυτα γινονται μεσω ταχυδρομειου.
safer97 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Καλα την πρωτη ξεχνα τη. Αν την πηρες απο Αμαζον στειλε email να σου κανουν refund. Οσο για τα χερια μακρυναν επειδη εχουν μπει πολλοι στα ταχυδρομεια με συμβασεις εργου που σε 1 χρονο και λιγοτερο δεν θα ειναι εκει οποτε μπορεις να φανταστεις τι γινεται. Περα απο αυτο οποιος βαζει Super Saver FREE Delivery να μην περιμενει παραδοση απο Κουριερ, ολα αυτα γινονται μεσω ταχυδρομειου. ρε συ δε διαβασες τι εχω γραψει; προφανως και την πηρα απο Αμαζον και ηδη ειπα πως μου εστειλαν δευτερη δωρεαν αφου η πρωτη δεν ηρθε ως οφειλε. Το θεμα ειναι πως και η δευτερη δεν εχει ερθει ακομα ενω επρεπε να ειναι εδω απο τις 22 Δεκεμβρη. Θα δω τι θα γινει και αυτη τη βδομαδα και αν δεν ερθει μεχρι την Παρασκευη, εννοειται πως θα ζητησω refund δεν το συζηταμε αυτο. Αυτο που λες για το super saver delivery, νομιζω πως παιζει ρολο απο που ερχεται το δεμα, γιατι τον καιρο που ισχυει το super saver για Ελλαδα, παντα ετσι παραγγελνω και αλλα μου ερχονται με dhl, αλλα με UPS και αλλα με royal mail.
Salvation81 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Δεν ξερω, εχω παρει 4 πραγματα τους τελευταιους 2 μηνες με Super Saver και ολα ηρθαν με ταχυδρομειο. Παντως αν μενεις Αθηνα ολα τα κακα γινονται στο ρουφ που καταληγουν τα πακετα πριν σταλουν στα ταχυδρομεια. Πρεπει να πεσει καμια καταγγελια για οσους δουλευουν εκει μεσα γιατι το παραμπιπ το θεμα.
pOLoS Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 τα δέματα αναλόγως το μέγεθος τα στέλνουν με διαφορετικό τρόπο μπας και σου αφήσανε το δέμα στην είσοδο και το τσίμπησε κανείς ;
ipal Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 και εγω τα φιλτρα με free τα πηρα φυσικα και τα εστειλαν courier. αλλα και αυτοι ποσο κοστιζει ενα tracking? δε το πηραν χαμπαρι ακομα οτι εξαφανιζονται πακετα? Ή τωρα γινεται το μπαμ στη διαλογη? οσο για τους γειτονες, λεμε δεν ερχεται καν ειδοποιηση. και οι ταχυδρομοι σε μας τουλαχιστον δεν αφηνουν amazon στις πορτες. γιατι μου ειπαν εχουν γινει πολλα παραπονα για κλοπες στην εισοδο.
Angeldust Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Εγώ πάντως έχω βρει αρκετές φορές δεματάκια μικρά κάτω στην πολυκατοικία. Απλά τα αφήνουν και στα @@ τους αν τα πάρει κανενας άλλος. Ευτυχώς στην πολυκατοικία είμαστε λίγα άτομα και δεν έχω θέμα να το πάρει κάποιος. Γενικά πάντως με το amazon ποτέ δεν είχα πρόβλημα, είναι πολύ εξυπηρετικοί. Μια φορά μου έκαναν refund για κάτι που δεν παρέλαβα και τελικά μου ήρθε μετά απο 2 μήνες στο άσχετο (κάπου είχε ξεχαστεί στο ταχυδρομείο μάλλον)
ipal Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 για να μπουμε ΟΝ παλι, το απογευμα στο .de εχει WD USB 2tb. 100 κανει τωρα χωρις το deal...
salazar1991 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 για να μπουμε ΟΝ παλι, το απογευμα στο .de εχει WD USB 2tb. 100 κανει τωρα χωρις το deal... Δώσε αν μπορείς το link
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα