Προς το περιεχόμενο

Amazon Boxing Day deals week 26/12 - 01/01

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αφου εκανα σκ@τ@ το θεμα και καθως υπηρχαν κι αλλοι που αντιμετωπισαν παρομοιο προβλημα στις γιορτες και ισως ενδιαφερονται, αναφερω (και δεν ξαναγραφω τπτ σχετικο, συγγνωμη για το οφ τοπικ) οτι ολα τα πακετα που περιμενα εφτασαν κανονικα στα χερια μου, καθως και το ενα απο τα δυο πακετα του ebay -που καπου ειχα αναφερθει σχετικα κι ερχεραι απο Κινα.

Η υπομονη, λοιπον, ανταμειβει και χαρηκα που δεν ημουν κακοπιστος με τα ΕΛΤΑ. Αποδειδειγμενα ηταν θεμα των βρετανικων ταχυδρομειων, διαβαζοντας και σε ξενα φορουμ τα σχετικα παραπονα. Παντως, επειτα απο την προτροπη του matrix μιλησα με τον ταχυδρομο, που κι εκεινος μου ειπε τα σχετικα με τους "νεους συμβασιουχους", τα "καθε καρυδιας καρυδι" κλπ, αλλα με προετρεψε να περιμενω 2-3 μερες ακομα, οπως κι εκανα.

• Απαντ. 151
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εμενα το 1 εκ των 4 πακετων δεν εφτασε ποτε στα χερια μου.......Δεν πειραζει γιατι πηρα τα χρηματα μου πισω αλλα θα το ξανασκεφτω να αγορασω κατι ακριβο απο το Amazon εν οψει εορτων.

• Moderators
Δημοσ.

Εμενα το 1 εκ των 4 πακετων δεν εφτασε ποτε στα χερια μου.......Δεν πειραζει γιατι πηρα τα χρηματα μου πισω αλλα θα το ξανασκεφτω να αγορασω κατι ακριβο απο το Amazon εν οψει εορτων.

Οταν φτασει ενημερωσε το τοπικ (πιστευω οτι θα φτασει 95%).

@jonkyr

Χαιρομαι που τελειωσε η αναμονη φιλε! Δεν εισαι πλεον offtopic αφου εχουν τελειωσει οι προσφορες και δεν υπαρχει πλεον "ontopic". Χρησιμες τωρα οι αναφορες/feedback! Δεν μπαινει καποιος για να δει προσφορα, the game is over. (To "offtopic" που ειχα επισημανει τοτε ηταν οτι επρεπε να ειναι στο θεμα "Black Friday" και οχι στο "Boxing Day" αφου μιλουσατε για αποστολες απο το BlackFriday ;) ) Δεν μου αρεσει ουτε καν να νοιωθω "μπατσος" γι αυτο η διευκρινηση! :P

Δημοσ.

Οχι ρε matrix, μην νιωθεις ετσι. Αλλωστε, δικιο ειχες. Αλλωστε σε εκτιμω για τη βοηθεια που εχεις δωσει τοσο σε εμενα, οσο και σε πολλα αλλα θεματα στο φορουμ. Απλα, εκανα hijack διοτι ημουν σιγουρος οτι υπηρχε κοσμος που περα απο το BF ενδιαφεροταν και για τα αντικειμενα που ειχε ηδη αγορασει (ως εκεινη τη στιγμη).

Δημοσ.

εμενα μου ηρθε χτες ειδοποιηση (για μια sd & ενα casio), με 10μερες καθυστερηση. στα ΕΛΤΑ μου εδωσαν το πακετο χωρις ταυτοτητα...

Δημοσ.

Και εγω παρελαβα σημερα το πακετακι που ηταν για 21 Δεκεμβριου κανονικα. Δεν εχω προλαβει να το ανοιξω ακομα (δουλεια γαρ) για να ελεγξω αν ειναι ολα μεσα (αλλα υποθετω οτι ειναι)

Δημοσ.

Οταν φτασει ενημερωσε το τοπικ (πιστευω οτι θα φτασει 95%).

@jonkyr

Χαιρομαι που τελειωσε η αναμονη φιλε! Δεν εισαι πλεον offtopic αφου εχουν τελειωσει οι προσφορες και δεν υπαρχει πλεον "ontopic". Χρησιμες τωρα οι αναφορες/feedback! Δεν μπαινει καποιος για να δει προσφορα, the game is over. (To "offtopic" που ειχα επισημανει τοτε ηταν οτι επρεπε να ειναι στο θεμα "Black Friday" και οχι στο "Boxing Day" αφου μιλουσατε για αποστολες απο το BlackFriday ;) ) Δεν μου αρεσει ουτε καν να νοιωθω "μπατσος" γι αυτο η διευκρινηση! :P

Τα 2 απο τα 4 τα ειχα παραγγειλει πιο μετα και εχουν ερθει οποτε ειδωμεν.

Δημοσ.

Ετσι συνεβη και με εμενα. Το πρωτο ηρθε τελευταιο, τα αλλα δυο ηρθαν στη σωστη σειρα με 1 μερα καθυστερηση εκαστο.

Δημοσ.

και σε μενα μονο το δευτερο ηρθε προχθες και μαλιστα για πρωτη φορα μου αφησαν το κουτι στην εισοδο της πολυκατοικιας (το οποιο το βρηκα μισοανοιγμενο αλλα ευτυχως δεν ειχε πειραχθει το κουτι της φωτογραφικης) και οχι ειδοποιητηριο οπως καθε αλλη φορα.

το πρωτο θεωρω πως δεν προκειται να ερθει επειδη πλεον εχει περασει 1,5 μηνας απο την παραγγελια, αλλα αφου ηρθε το πακετο-αντικαταστατης ολα καλα. Φυσικα θα κανω μια κουβεντα με τον ταχυδρομο για το γεγονος και κυριως θα το ρωτησω γιατι αποφασισε να "αλλαξει" πολιτικη και να αφησει το κουτι στην εισοδο.

Δημοσ.

Σαν φανατικός οπαδός της Casio.... το χτύπησα.... στα 48€ τα έχει όλα... μα όλα....

Super....

:rolleyes:

Χτες το πήρα στα χέρια μου.... όλα τέλεια.... Στις 27.12 είχε γίνει η παραγγελία...

:rolleyes:

Δημοσ.

και σε μενα μονο το δευτερο ηρθε προχθες και μαλιστα για πρωτη φορα μου αφησαν το κουτι στην εισοδο της πολυκατοικιας (το οποιο το βρηκα μισοανοιγμενο αλλα ευτυχως δεν ειχε πειραχθει το κουτι της φωτογραφικης) και οχι ειδοποιητηριο οπως καθε αλλη φορα.

το πρωτο θεωρω πως δεν προκειται να ερθει επειδη πλεον εχει περασει 1,5 μηνας απο την παραγγελια, αλλα αφου ηρθε το πακετο-αντικαταστατης ολα καλα. Φυσικα θα κανω μια κουβεντα με τον ταχυδρομο για το γεγονος και κυριως θα το ρωτησω γιατι αποφασισε να "αλλαξει" πολιτικη και να αφησει το κουτι στην εισοδο.

να σου πω εγω... διοτι ηταν ανοιγμενο και αν το παραλαμβανες απο αυτους θα χτυπουσε μπαμ...χαχαχα. αποφασισε να το αφησει εκει για να σου πει οτι το εκαναν αλλοι... :devil: τραγικη η ελληνικη εξυπναδα!

Δημοσ.

τωρα τι ψαχνουμε... αφου το amzon γραφει τιμη απ εξω θα εχουμε τετοια απο δω και περα.

εμενα πιο πολυ σε γειτονα -που εκανε αποπειρα και δε προλαβε μου κανει.

ηταν σκισμενο το κουτι?

Δημοσ.

ηταν ψιλοανοιγμενο το εξωτερικο κουτι και φαινοταν το εσωτερικο κουτι της φωτογραφικης.

Δεν ξερω για γειτονα, παντως δεν εχει ξαναυπαρξει καποιο κρουσμα στην πολυκατοικια, ακομα και ρουχα και διαφορα αντικειμενα που πεφτουν στον ακαλυπτο, τα αφηνουμε μεσα απο την εισοδο στο σημειο που αφηνουμε τα γραμματα και παντα καταληγουν σε αυτον που τα εχασε χωρις να βαλει χερι αλλος, ακομα και αν μεινουν μερες εκει.

Ορκο παντως δεν παιρνω για κανεναν. Τελος παντων, τελος καλο ολα καλα, αλλα μαλλον θα αρχισω να σκεφτομαι τις αγορες απο αμαζον πλεον, ειδικα απο τη στιγμη που οπως ειπες, γραφουν και την τιμη πανω στον κουτι φατσα καρτα.

• Moderators
Δημοσ.

τωρα τι ψαχνουμε... αφου το amzon γραφει τιμη απ εξω θα εχουμε τετοια απο δω και περα.

To amazon ανεκαθεν εγραφε τιμη στο κουτι δεν ειναι κατι καινουργιο! Εχω παραλαβει και εγω πριν 8-9 μηνες ανοιγμενο κουτι, ηταν τοτε που ειχαν κατι κρουσματα εξω με εκρηκτικα πακετα, και τωρα αυτες τις μερες ειχε ακουστει κατι, οποτε σκεφτειτε την πιθανοτητα να ελεγχουν εστω δειγματοληπτικα καποια πακετα στα αεροδρομεια και λοιπα σημεια ελεγχου.

Μην φερνετε την καταστροφη στα 80 περιπου πακετα παραγγελιες απο το αμαζον εδω και πανω απο ενα χρονο δεν μου εχει χαθει ποτε κανενα. Εχει τυχει πολλες φορες να ερθει πρωτο το last order και καθυστερημενη κατα 5-10-15 μαξ. μερες καποια παλιοτερη παραγγελια.  

Δημοσ.

Εμένα δεν μου φαίνεται περίεργο που ήταν λίγο ανοιγμένο. Δειγματοληπτικά από κάποιον έλεγχο είτε στα ΕΛΤΑ είτε δεν ξέρω κι εγώ από που αλλού περνάνε, τα ανοίγουν λίγο για να διαπιστώσουν τι έχει μέσα το κλειστό πακέτο. Και σε μένα έχει γίνει αυτό.

Με πρόλαβε ο Matrixxx. Τώρα το είδα. Πάντως είναι αλήθεια ότι από το Νοέμβριο στο αεροδρόμιο βρίσκουν πακέτα με κομμάτια για όπλα με αποστολέα από Αμερική.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...