ChaosTheory24 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Καλησπερα παιδια και καλως σας βρηκα. Θα ηθελα μια βοηθεια για την επιλογη μεταπτυχιακου.Κυριως θα ηθελα να ακουσω γνωμες απο δικτυαδες και προγραμματιστες.Ειμαι αποφοιτος απο το τμημα Διοικησης Τεχνολογιας του Πανεμιστημιου Μακεδονιας http://www.uom.gr/modules.php?op=modload&name=Semestr&file=index&kiklos=202&semester=1&tmima=202&categorymenu=2 και θελω τον Σεπτεμβριο που μας ερχεται να κανω μεταπτυχιακο.Επειδη λοιπον το τμημα μου ηταν λιγο απο ολα θα ηθελα να μην ακολουθησω τον τομεα τον οικονομικων για master,αλλα της τεχνολογιας για αυτο ειμαι αναμεσα σε 2 τομεις(διαφορετικουσ μεταξυ τους),ο ενας ειναι to computer science και ο αλλος δικτυα και τηλεπικοινωνιες.Τεινω περισσοτερο προς τα δικτυα.Εδω λοιπον θα ηθελα να ακουσω γνωμες για θετικα και αρνητικα των 2 απο ατομα που εχουν ασχοληθει,επαγγελματικη αποκατασταση και μελλον. Επισης να προσθεσω οτι εχω πολλα κενα και στα 2,αλλα εχω την διαθεση να τα καλυψω, και η φαση του να παω εξω με αγχωνει γιατι περα απο το οτι θα πρεπει να καλυψω τα κενα πρωτα στα ελληνικα θα πρεπει να τα καλυψω και στα αγγλικα αρα 2 φορες πιο βουνο.Οποτε λεω να προτιμησω πρωτα την ελλαδα και αργοτερα βλεπουμε. Περιμενω γνωμες και Ευχαριστω εκ των Προτερων .
ChaosTheory24 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Παιδια,καμια βοηθεια κανεις?θα ηταν πραγματικα σημαντικη.
TO_PAIDI Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Link Κοίτα, είναι σημαντική απόφαση και πρέπει να το σκεφτείς αρκετά καλά, από αυτα που λες αυτό που πόσταρα τα συνδυάζει και τα 2 κοίτα το.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα