Aloyminas Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Καλημέρα παιδιά Έχω το εξής πρόβλημα με έναν καινούριο turbox που αγόρασα προχθές.Στην αρχή δεν έβλεπε το dvdrw και έκανα επαναφορά με το original repair disc Τώρα βλέπει το dvd αλλά η κάρτα γραφικών ATI HD 6450 1GB έχει μάξιμουμ ανάλυση 1400χ1050 ενώ πριν είχε 1920χ1080.Έβαλα όλα τα δισκάκια με τους οδηγούς που είχε στο κουτί του αλλά δεν γίνεται τίποτα .Θέλω βοήθεια γιατί το pc είναι καινούριο. Ευχαριστώ πολύ.
karmen1983 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 πφφφφφφφφ turbo-XXX και είσαι βρε και μέλος στο Insomnia? Δοκίμασε να βγάλεις τους drivers που έβαλες και πέρασε τους από εδώ http://support.amd.com/us/gpudownload/Pages/index.aspx H τρομερή λύση που θα προτείνω αν δεν πιάσει, που δε το νομίζω, είναι να τους το πας μια και πλήρωσες όνομα χωρίς την χάρη, να στο φτιάξουν
Aloyminas Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Σε ευχαριστώ πολύ κούκλα μου για την βοήθεια σου . Όσο για τον υπολογιστή τετραπύρηνος με 600 ευρώ κομπλέ δεν νομίζω ότι θα εύρισκα κάτι άλλο. Όπως και να χει σου εύχομαι καλά Χριστούγεννα και καλή χρονιά.
karmen1983 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Χμμμμμ θα έβρισκες αλλά δεν είναι επι του παρόντος Λύθηκε το πρόβλημα? Καλές γιορτές και σε σένα και καλή Πρωτοχρονιά
Aloyminas Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 karmen είσαι και η πρώτη.Χίλια ευχαριστώ και να είσαι πάντα καλά. Και πάλι καλές γιορτές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα